Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu.

Povedlo se mě načerpat do Octavia II, 1,9 TDI BJB 5l Naturalu 95. Do plné nádrže se mě ještě vešlo 45l nafty. To znamená 90% nafty a 10% naturalu v nádrži. Je třeba to řešit ?

Předem děkuji za odpovědi. :kol-33:

Dobrý dotaz... myslím si, že by tam neměl nastat problém, ale pro tvůj klid v duši bych raději vypustil a natankoval komplet naftu... nevím jestli to potom stojí za ty peníze za opravu... V zimě někteří kvůli zamrzání nafty dávají v malém poměru benzín, já dávám raději aditivum a mám klid...

Podle mě je to v pohodě, když je tam 90% nafty. Osobní zkušenost s tím nemám, ale četl jsem, že v malém poměru a ještě rozmíchané to nevadí.

Tak tak, 5 litů je nic. Pro klid můžeš vyjet třeba 10 litrů a znova to doředit naftou.

Pro klid duše , bud v pohodě , do mé firemní octavie natankovali do prázdné nádrže natural na rozvadově ujeli několik km než se auto zastavilo , pak přišlo několika startování snaha aby to ještě někam doskákalo než na to přišli že natankovali natural a asi to nemá cenu to trápitm,  auto v záruce najeto cca 18 tis km , nalila se nafta a auto jezdilo úplně normálně i v zimě bezproblémové starty 1,9 TDi PD 

• Autor

Děkuji všem za radu. Dotankoval jsem 10l nafty, takže jsem to zase trochu rozředil. Auto jezdí s naředěnou naftou bez problémů a známek nelibosti. Asi si ani nevšimlo, že papá naftu s nějakou příchutí. Přeji všem pohodovou jízdu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.