czmiro Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nahledy pri pripojeni pres kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Díky! Ten kabel je docela obrovskej. Tipuju že do schránky pod rádiem se to s ním nevejde. Ale to procházení muziky je dobrý. Že tam jsou i podcasty to čumím. To bych využil. Škoda :-( Třeba jednou bude apple conectivity i přes USB s nějakým upgradem FW rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Kdyz dam na kabel iPhone5, tak se do schranky schova v pohode. Na dylku to vychazi s malinkou rezervou uplne presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Nezkoušeli jste někdo přehrávat hudbu z Iphona přes nějakou jinou aplikaci? Třeba flac player? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Zkousel jsem akorat Spotify a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Iphone i Tablet jedou s Columbem bez jakýchkoliv drátů jak namydlené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito Scaletta Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ImageUploadedByTapatalk1407162334.558079.jpg Ahoj czmiro mám otázku kdy jsi kupoval tento kabel? Zdá se mi dost velký! Teď jsem koukal na e-shop škody a našel jsem tento kabel i s redukcí na iPod classic a zdá se mi o dost menší? http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplayView2?catalogId=10051&langId=-11&productId=121502&storeId=10001 Objednal jsem si Mitsumi do Octavie (Bolero), protože mám iPod classic a iPhone a Mitsumi umí nejen krásně listovat a přehrávat hudbu, ale mělo by v pohodě zvládnout i video z iPodu. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) Ahoj, ten kabel jsem kupoval pred 3,5 mesici. Kabel funguje bezvadne, jen video z iP5 a iPad neprehraje. Pokud mas starsi 30pin konektor, tak kup kabel s myslim cervenym prouzkem, ten by mel umet i video.Pripadne zkus kontaktovat ferda25. Ten umi s bolerem atd. spoustu veci. Tady jeste fotka kabliku. Editováno: 1. Listopad 2014, autor: czmiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito Scaletta Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Děkuji za radu určitě se ferdy zeptám bo budu ten kablík kupovat a tak chci aby uměl vše! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ahoj czmiro mám otázku kdy jsi kupoval tento kabel? Zdá se mi dost velký! Teď jsem koukal na e-shop škody a našel jsem tento kabel i s redukcí na iPod classic a zdá se mi o dost menší? http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplayView2?catalogId=10051&langId=-11&productId=121502&storeId=10001 Přesně tenhle kabel jsem koupil. Mám k němu připojený iPod classic. A funguje to přesně jak bys čekal. Bolero má k dispozici strukturovaný obsah iPodu. Umí listovat podle autorů, alb, playlistů... Prostě jako by jsi listoval v iPodu. Video jsem řešit nechtěl. Aby ti fungovalo, tak bys musel koupit tenhle: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-ipod-%28video%29-5e0051510cx/0/1/6/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Dotaz: když připojíte tím origo kabelem telefon, můžete také telefonovat přes HF bez puštěného BT? Stačí tedy telefon jen připojit, ve zdrojích se objeví ikonka iPodu a hotovo? Díky PeLa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito Scaletta Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Dotaz: prosím je možné vyměnit Mitsumi za to klasické USB/AUX? Mám Mitsumi v autě a je to k hovnu a tak bych chtěl USB. Na netu jsem to našel, ale nevím, zda to půjde vyměnit, a to ať už Harwarově, či Softwarově, aby to nehlásilo nějakou chybu a fungovalo to. Poraďte prosím někdo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.