Rypicong Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 teď když je kolem 0, tak musím říct, že na liftu se vzpěrám moc nechce víko zvednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Jj, obzvlaste mas li na viku a skle nejaky snih ci namrazu, ale je to bezny jev, plyn ve zperach se ochladi, smrskne tedy zmensi svuj objem a vzpera nema takovou silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Po vašich skúsenostiach, pôjdu pružiny v sobotu preč. Mne zatiaľ vzpery držia a kufor mi nepadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Děkuji za info, ještě že jsem do těch pružin nešel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jo je to kravina o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Tak jsem si dnes zakoupil nové vzpěry sranda za cca 1500kč Uvidím která vzpěra odešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 mám dotaz, jaký všechny způsoby existují na odemknutí kufru pokud někam přijedu a je motor nastartovaný ? Mám ho vždy zamknutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Vypnout motor, nebo otevřít dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 to je blbý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ja ho odemknu tlacitkem odemknuti dveri, ale mam aktivovane automaticke zamknuti auta po rozjezdu a automatickym odemknutim pri otevreni dveri nebo vytahnuti klicku zapalovani. Vztahuje se i na kufr. Auto jde vzdy odemknout mabualne tlacitkem jak pisu vyse. Kufr se zamkne automaticky vzdy po prekroceni 5km/h a to i bez te me aktivovane funkce auto zamykani. To uz tak bylo z vyroby a zustava to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ještě je tu jedna možnost ... 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 02 -> bit 2 Potom při zapnutém zapalování lze dálkovým ovladačem otevřít víko kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 ok, díky, až budu kódovat další věci tak si to nechám udělat... Jsem si připadal jak magor včera. Jedu na Floorball, vezu další 4 lidi a jak jsem každýho vyhazoval doma nebo nabíral, tak samozřejmě šel do kufru a nemohl se tam dostat... jsem to musel pokaždý chcípnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Rypicong tebe to nejde odomknut tlacitkom centralu?pod rafiom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 já nevim, já to nezkoušel, ten to ale zamkne ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Spravne, zamknes a hned odemknes a mas odemklej i kufr tlacitkem pod radiem - Tak to musis resit ty. Kdyz si nechas nakodovat automaticke zamknuti vozu po rozjezdu (to co mam ja) zastavis a kdyz zevnitr otevres kterekoliv dvere po zastaveni, tedy i tvi cestujici tak se odemknou vsechny dvere vcetne kufru, pokud mezi tim nevypnes motor a nevytahnes klic, to se stane to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 aha, no budu používat to tlačítko... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 ahoj, staci otevrit dvere u ridice a kufr se odemkne, nemusi kvuli tomu zhasinat motor... taky jsem na to zezacatku hledel jak puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 řeším to tlačítkem, stejně je to úchylný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Je no, nevím k čemu je to dobré, prý k tomu když popojíždíš ve městě aby i někdo na semaforech nevyhmátl kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Přesně kvůli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 jako k tomu je to dobrý a myslím si, že je to i super, ale mohlo být i nějak elegantně vyřešený i otevírání ( zmáčknutí tlačítka na klíčku apod.) protože to že někam přijedeš a někoho nabíráš nebo vyhazuješ a je to na rychlo a má věci v kufru se hodně lidem asi stává. U taxíku to bude asi na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Kde si prosím objednal ty prižny děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny77797 Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Zdarec tak sem to taky namontoval a vše funguje zatím super objednaval sem 4kusy tak pokud někdo budete chtít zbyli mě dvě pružiny červené tak písnite do zpráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Caues, celkem o te instalaci uvazuju. Jak jste nainstalovali, tak to vse vali v poho, krom teda tedka zimniho pocasi, kdy i normalni otevirani jde hur? Jakou koupit teda barvu, delku? Kdyz puvodne to @milichky montoval s cervenyma a tedka vidim, ze se tu rozmohly aj modry apod. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crull666 Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 Cau kluci, mam dotaz ohledne opotrebeni pantu atd. Jak vam to s tema pruzinama funguje po par letech? Musel to nekdo sundavat nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.