Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

teď když je kolem 0, tak musím říct, že na liftu se vzpěrám moc nechce víko zvednou...

Jj, obzvlaste mas li na viku a skle nejaky snih ci namrazu, ale je to bezny jev, plyn ve zperach se ochladi, smrskne tedy zmensi svuj objem a vzpera nema takovou silu.

Po vašich skúsenostiach, pôjdu pružiny v sobotu preč. Mne zatiaľ vzpery držia a kufor mi nepadá.

Děkuji za info, ještě že jsem do těch pružin nešel ...

Jo je to kravina o ničem.

Tak jsem si dnes zakoupil nové vzpěry :D sranda za cca 1500kč

Uvidím která vzpěra odešla.

• 4 týdny později...

mám dotaz, jaký všechny způsoby existují na odemknutí kufru pokud někam přijedu a je motor nastartovaný ? Mám ho vždy zamknutý

Vypnout motor, nebo otevřít dveře

to je blbý...

Ja ho odemknu tlacitkem odemknuti dveri, ale mam aktivovane automaticke zamknuti auta po rozjezdu a automatickym odemknutim pri otevreni dveri nebo vytahnuti klicku zapalovani. Vztahuje se i na kufr. Auto jde vzdy odemknout mabualne tlacitkem jak pisu vyse. Kufr se zamkne automaticky vzdy po prekroceni 5km/h a to i bez te me aktivovane funkce auto zamykani. To uz tak bylo z vyroby a zustava to.

Ještě je tu jedna možnost ...

09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 02 -> bit 2 

Potom při zapnutém zapalování lze dálkovým ovladačem otevřít víko kufru.

ok, díky, až budu kódovat další věci tak si to nechám udělat...

Jsem si připadal jak magor včera. Jedu na Floorball, vezu další 4 lidi a jak jsem každýho vyhazoval doma nebo nabíral, tak samozřejmě šel do kufru a nemohl se tam dostat... jsem to musel pokaždý chcípnout..

Rypicong tebe to nejde odomknut tlacitkom centralu?pod rafiom?

já nevim, já to nezkoušel, ten to ale zamkne ne ?

Spravne, zamknes a hned odemknes a mas odemklej i kufr tlacitkem pod radiem - Tak to musis resit ty. Kdyz si nechas nakodovat automaticke zamknuti vozu po rozjezdu (to co mam ja) zastavis a kdyz zevnitr otevres kterekoliv dvere po zastaveni, tedy i tvi cestujici tak se odemknou vsechny dvere vcetne kufru, pokud mezi tim nevypnes motor a nevytahnes klic, to se stane to same.

aha, no budu používat to tlačítko... díky

• 4 týdny později...

ahoj, staci otevrit dvere u ridice a kufr se odemkne, nemusi kvuli tomu zhasinat motor... taky jsem na to zezacatku hledel jak puk.

řeším to tlačítkem, stejně je to úchylný...

Je no, nevím k čemu je to dobré, prý k tomu když popojíždíš ve městě aby i někdo na semaforech nevyhmátl kufr.

Přesně kvůli tomu :)

jako k tomu je to dobrý a myslím si, že je to i super, ale mohlo být i nějak elegantně vyřešený i otevírání ( zmáčknutí tlačítka na klíčku  apod.)

protože to že někam přijedeš a někoho nabíráš nebo vyhazuješ a je to na rychlo a má věci v kufru se hodně lidem asi stává. U taxíku to bude asi na prd :)

• 1 rok později...

Kde si prosím objednal ty prižny děkuji

• 1 rok později...

Zdarec tak sem to taky namontoval a vše funguje zatím super :) objednaval sem 4kusy tak  pokud někdo budete chtít zbyli mě dvě pružiny červené tak písnite do zpráv

• 4 týdny později...

Caues, celkem o te instalaci uvazuju. Jak jste nainstalovali, tak to vse vali v poho, krom teda tedka zimniho pocasi, kdy i normalni otevirani jde hur? Jakou koupit teda barvu, delku? Kdyz puvodne to @milichky montoval s cervenyma a tedka vidim, ze se tu rozmohly aj modry apod.

Dik za info :)

• 3 roky později...

Cau kluci, mam dotaz ohledne opotrebeni pantu atd. Jak vam to s tema pruzinama funguje po par letech? Musel to nekdo sundavat nebo tak?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.