Prosinec 3, 201410 r teď když je kolem 0, tak musím říct, že na liftu se vzpěrám moc nechce víko zvednou...
Prosinec 3, 201410 r Jj, obzvlaste mas li na viku a skle nejaky snih ci namrazu, ale je to bezny jev, plyn ve zperach se ochladi, smrskne tedy zmensi svuj objem a vzpera nema takovou silu.
Prosinec 4, 201410 r Po vašich skúsenostiach, pôjdu pružiny v sobotu preč. Mne zatiaľ vzpery držia a kufor mi nepadá.
Prosinec 10, 201410 r Tak jsem si dnes zakoupil nové vzpěry sranda za cca 1500kč Uvidím která vzpěra odešla.
Leden 4, 201510 r mám dotaz, jaký všechny způsoby existují na odemknutí kufru pokud někam přijedu a je motor nastartovaný ? Mám ho vždy zamknutý
Leden 4, 201510 r Ja ho odemknu tlacitkem odemknuti dveri, ale mam aktivovane automaticke zamknuti auta po rozjezdu a automatickym odemknutim pri otevreni dveri nebo vytahnuti klicku zapalovani. Vztahuje se i na kufr. Auto jde vzdy odemknout mabualne tlacitkem jak pisu vyse. Kufr se zamkne automaticky vzdy po prekroceni 5km/h a to i bez te me aktivovane funkce auto zamykani. To uz tak bylo z vyroby a zustava to.
Leden 5, 201510 r Ještě je tu jedna možnost ... 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 02 -> bit 2 Potom při zapnutém zapalování lze dálkovým ovladačem otevřít víko kufru.
Leden 5, 201510 r ok, díky, až budu kódovat další věci tak si to nechám udělat... Jsem si připadal jak magor včera. Jedu na Floorball, vezu další 4 lidi a jak jsem každýho vyhazoval doma nebo nabíral, tak samozřejmě šel do kufru a nemohl se tam dostat... jsem to musel pokaždý chcípnout..
Leden 5, 201510 r Spravne, zamknes a hned odemknes a mas odemklej i kufr tlacitkem pod radiem - Tak to musis resit ty. Kdyz si nechas nakodovat automaticke zamknuti vozu po rozjezdu (to co mam ja) zastavis a kdyz zevnitr otevres kterekoliv dvere po zastaveni, tedy i tvi cestujici tak se odemknou vsechny dvere vcetne kufru, pokud mezi tim nevypnes motor a nevytahnes klic, to se stane to same.
Únor 2, 201510 r ahoj, staci otevrit dvere u ridice a kufr se odemkne, nemusi kvuli tomu zhasinat motor... taky jsem na to zezacatku hledel jak puk.
Únor 2, 201510 r Je no, nevím k čemu je to dobré, prý k tomu když popojíždíš ve městě aby i někdo na semaforech nevyhmátl kufr.
Únor 2, 201510 r jako k tomu je to dobrý a myslím si, že je to i super, ale mohlo být i nějak elegantně vyřešený i otevírání ( zmáčknutí tlačítka na klíčku apod.) protože to že někam přijedeš a někoho nabíráš nebo vyhazuješ a je to na rychlo a má věci v kufru se hodně lidem asi stává. U taxíku to bude asi na prd
Leden 14, 20187 r Zdarec tak sem to taky namontoval a vše funguje zatím super objednaval sem 4kusy tak pokud někdo budete chtít zbyli mě dvě pružiny červené tak písnite do zpráv
Únor 11, 20187 r Caues, celkem o te instalaci uvazuju. Jak jste nainstalovali, tak to vse vali v poho, krom teda tedka zimniho pocasi, kdy i normalni otevirani jde hur? Jakou koupit teda barvu, delku? Kdyz puvodne to @milichky montoval s cervenyma a tedka vidim, ze se tu rozmohly aj modry apod. Dik za info
Srpen 25, 20214 r Cau kluci, mam dotaz ohledne opotrebeni pantu atd. Jak vam to s tema pruzinama funguje po par letech? Musel to nekdo sundavat nebo tak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.