Pavel 5 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Ale ta cena za klíč je dost vysoká,cca 850 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 já požívám klíč "" francouzák" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja to taky resil francouzakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 před 16 hodinami, Pavel 5 napsal: Ale ta cena za klíč je dost vysoká,cca 850 Kč. Na jedno použití určitě, ale ne pro toho co to dělá častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Zdravím, chci se zeptat. Mám docela problém se zadní nápravou. Minulý rok, konkrétně v červnu jsem měnil zadní tlumiče, uložení, prachovky. Tlumiče od Sachs, uložení Febi. Jde o to, že po novém roce začlo horní uložení vpravo vzadu klepat.. přisuzoval jsem to mrazům, že to prostě odešlo atp. V březnu jsem ho tedy vyměnil opět za Febi.. No vydrželo to měsíc a už klepe zase.. Přijde mi to podezřelé... nemůže to být tlumičem ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Já jsem taky měnil tlumiče, ale to, co mi tam bouchalo, nebylo ani uložení, ani tlumič, ale ta plastová krytka. Je nasazená na gumovém dorazu a jak to bylo volnější, klepalo to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Já jsem si jistý na 100%, že je to opět uložení, ten zvuk už poznám velmi dobře. Když jsem ho vyměnil v březnu, tak byl asi měsíc klid a poté znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 A co by v tom uložení mělo bouchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Nebouchá.. klepe.. když jsem ho vyndal spolu s tlumičem, bylo úplně vyčvachtané, že jsem s ním hýbal rukou. Matice byla dotažená dobře, to jsem kontroloval. To co popisuješ ty, mám nové, to se ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 To musí být hodně nekvalitní uložení nebo vozíš přes kamenitou cestu pytle s cementem[emoji2] Ja uložení nemenil, je puvodni z roku 99 a stale ok, bez klepotu. Taky ten němčour moc nejezdil a když už, tak dalnice.. Takže nové kvalitní uložení nebo můžeš zkusit domácí opravu stylem, že ty mezery vyplníš silikonem. Upravil jsem si tak kost pod motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Z roku 99 ? To máš O1 ne ? O2 se vyrábí od 04 Poslední moje šance je originál díl, jestli to začne klepat znova, tak bude problém jinde. Cesty co tu máme nejsou peřinka, jako ostatně všude po čr, ale zase tak strašné to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Věděl by mi někdo poradit ohledně podpěrného kroužku zadního tlumiče - 1K0513167, jestli se dělá ve dvou variantách? Uložení tlumiče, doraz i kryt jsem zvolil jako nové provedení, tedy kulaté, ale opěrný kroužek jsem nikde ve dvou variantách nenašel, no a došel mi oválný. Takže všechno mám kulaté, ale opěrný kroužek je ovál. Koupí se někde i kulatý opěrný kroužek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Ahoj, je tu někdo kdo by mi byl ochoten zjistit dle VIN kódu jaké přijdou dorazy na Otavii II combi? Je to auto známého a potřebuji objednat správné. VINko bych eventuálně poslal přes SZ. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Zkus se zeptat ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Jo ty Febi jsou pěkný shity, asi si to nechají dělat v číně, klepalo mi to už i jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 (editace) ahojte na lavej zadne strane sa mi rozpadol doraz... kolko asi bude stat vymena v neorigo servise? Editováno: 28. Listopad 2017, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 Pri vymene naprav za rs som si s mojich naprav dal dorazi tlmicov lebo na rs napravach uz sa trusili tak son dal moje je to velja chyba ked som dal do rs s klasickej octavie ?mize to nieco ovplivnit vysku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Nikto mi neporadi? Kolko asi bude stat vymena dorazov a prachoviek na zadnej naprave v origo servise? Viem, ze tam maju sialene ceny normohodin, neodhadne si nikto tipnut? Alebo poradit, ci ist niekam inde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romerros Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Zřejmě si to nikdo nenechal dělat v servise a vyměnil si to sám, není to nic složitého a návod tady někde je i s fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel36 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Měnil jsem v autorizovaném servisu dorazy na zadní nápravě při příležitosti výměny ložiska, za dorazy to bylo takto. 715 Kč tlumič demontáž montáž 110 Kč demontáž montáž doraz 165 Kč zkušení jízda 539 Kč 2x Doraz Ceny vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 jestli to pomůže tak sup 2 combi, cca 2 měsíce z5, výměna obou zadních dorazu v AS za rozumných 2900. od kolegy výš byla dražší montáž cca 1000 jedna strana. Edit;ještě v tom byla výměna pneu, sem Zapomněl cca 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Tak uz som zistil cenu u nas, 88€ dorazy + prachovky + praca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 za dvojku bych se s tím nesral, nehledě na to že dostane origo nové a když něco hodíš jim to na hlavu. Ty dorazy co koupíš na netu stojí totiž za vyliž polevu, všechny co jsem měl tu čest bouchali od začátku nebo velmi brzo po výměně začali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Ahoj, chystam se na vymenu dorazu zadnich tlumicu. Na aute mam pruziny Eibach -30mm. Jake dorazy doporucujete ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.