Clint Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Čím víc mají lidi prachů, tím víc škudlej Najedu cca 30tis ročně... Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Kokto,a kolik majitelů aut řeší podobné kraviny jako ty - co kde a jak vypnout,nebo zapnout přes diagnostiku? Nikdo. Kromě několika fanoušků na podobných forech,jako je to naše. Tak se trochu prober do reality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a pawouk: víš kolik lidí sere ten pás? já vždycky s kym jedu tak se občas někdo nezápásá a hned nadává jak to pípá. Jel si někdy v subaru? to normálně dělá takovej nepříjemnej zvuk i spolujezdce. citroen ten zvuk má taky nepříjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 To je ono, tak nemůžeme srovnávat lidi, co kupují nové octavie a lidi co kupují jeté octavie, já nemám a neměl jsem ještě nikdy ani na nové Punto Já vybíral auto TDi kvůli spotřebě, cena oproti stejné OII v benzínu byla zanedbatelná a spotřeba nižší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a pawouk: víš kolik lidí sere ten pás? já vždycky s kym jedu tak se občas někdo nezápásá a hned nadává jak to pípá. Jel si někdy v subaru? to normálně dělá takovej nepříjemnej zvuk i spolujezdce. citroen ten zvuk má taky nepříjemnej. A to mám být argument? Asi jsou psychicky labilní,nebo si mají zapnout pásy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 pawouku, jedeš 300 metru po firmě, otevíráš, zavíráš bránu a budeš se furt pásat? ne fakt ne a to pípání ti pak leze na mozek... no jasně, to taky srovnávat nejde stringo. každopádně většina lidí ani o tom neví, že existují nějaké roční vozy, já sem se plno známých i v pracovním procesu ptal, že třebas se někdy dostaneme o diskuzi k autům, tak se snažím vždy ptát jestli znají roční vozy z MB, neznají. taky prodejce chce asi prodat novy auta, pravděpodobně z toho musí mít větší provizi. a nejlepší perlička od kamaráda co prodává v Toyotě, kdybychom na to nalepili logo škodovky, tak to běžní zákazníci budou kupovat jako škodovky věčné dilema asi pro hodně lidí jestli benzín nebo naftu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) jinak clinte, u tebe by nafták taky měl smysl no, hold pak bysme se nemohli tak vozit Editováno: 9. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Pásy beru jako samozřejmost. Poutám se všude a vždy a stejně to vyžaduji pro spolujezdce. Když se nepřipoutám, mám blbej pocit. Jediný důvod proč jsem si nechal pípání odstranit je, že když přijíždím do vrátnice do práce, musím jít otevřít kufr pro kontrolu. Pak nasednu, popojedu 200 metrů po vnitřní komunikaci (pásy nejsou vyžadovány) a vystupuji. Těch 200 metrů mě štvalo si už pás znovu brát.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Ano, 30tis km by se už Diesel mohl vyplácet. Jenže prostě já jsem benzínovej, i za vyšší cenu mám rád otáčky motoru, zvuk benzínua ticho v kabině (navíc benzín byl o 30tis levnější a pojistku mám nížší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a pawouk: víš kolik lidí sere ten pás? já vždycky s kym jedu tak se občas někdo nezápásá a hned nadává jak to pípá. Jel si někdy v subaru? to normálně dělá takovej nepříjemnej zvuk i spolujezdce. citroen ten zvuk má taky nepříjemnej. Kokto, ale div se nebo ne, ono to v těch autech jde vypnout taky, jenomže to ty nemůžeš řešit, když to auto není tvoje a nesedíš na foru o Subaru, nebo nějakého citroenu. Vše je to o jednotkách a jakmile to jde do ní nahrát, je cesta jak to z ní vymazat. Znovu opakuju, že 3/4 lidí vlastnících Octavii, mají octavii po nějakém podnikateli, protože na novou by vůbec neměli a v tomto případě jsem i já a proto říkám všem. Rozmyslete si co kupujete, to je jedna věc a druhá věc je provoz. Znám člověka co si koupil porsche a vyjede s nim jednou za měsíc, protože má na jednu nádrž, pak je hotovo a jezdí fiatem Multipla no prostě horor. Ale má to po čem toužil, jenže ne každej může koupit auto a mít ho stát v garáži, já potřebuju jezdit a je rozdíl jestli zaplatim měsíčně 4000kč nebo 5500kč a řekl bych že to je problém spousty a spousty lidí vlastnících nejen Octavii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Já jsem přesně ten člověk, co se vyjímá Koupil jsem nové 1,8 TSI skoro v ceně výkonného TDI a najezdím 30 ročně Když jsem ji objednával, prodejce mi povidal: "tak kombi v naftě co?" A já, ne, lift v benzínu A nelituji a neměnil bych.... Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 No jo, je to dilema a jak říkám, nejde si koupit auto podle rad na foru od spousty lidí. Jeden kupuje nové auto, jeden jeté rok, jeden 4 roky staré, jeden má těžší nohu, druhý na to šlape a informace od nás všech jsou stejně k ničemu, protože pro někoho je šlapání na plyn od rozsvícení zelené na semaforu s pískáním gum a pro někoho je to rozjet auto mimo obec na 140km/hod... někdo jezdí dálky, někdo jen kousek do práce, no prostě se to nedá. Jinak Pro Koktu a Clinta, další auto nejspíše bude benzínové přeplňované, chci si to vyzkoušet a hlavně už bych měl mít ženu v práci, tak potom taky nějakou tu tisícovku m na benzín navíc nebudu řešit a svezení bude zase jiné... Potom budu porovnávat a dávat podložené rady. Zatím to je jen plkání o něčem co nemohu osobně srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 clinte co myslíš že mě říkala v prodejně, snad jediný co si berete vybavené auto a v benálu, prostě benály říkala že prodává jenom v autech typu fabia, roomster a yeti. je to dilema no, třeba mě velké dilema dělala kvalita TSI a možná nafouklá bublina ohledně řetězů, uvidíme no spotřebu jak sem psal řeší i lidi co jim je jedno jestli utratí v hospodě 100kč nebo 10000kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Hoši číst to nebudu, ale tam kde jsem se našel tak ano mám sračku auto a jsem na to hrdý. Chtěl jsem rs a mám rs - co dodat... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Já bych tu sračku chtěl taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a v myslivcovi se zahrádkou a se střešním boxem a s vlekem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 clintuv sen: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Eee,není v bílé barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A TDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jen ty myslivce nechte bejt. Já do OII narval mimo vše ostatní na dvoutýdenní dovolenou u moře taky Zodiac s řídicí konzolí, veškerým příslušenstvím a hovadsky velkým motorem.Jo, to byly myslivecký časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Oziku nic si st oho nedelej jsme chudy kluci a nemame penize na ty cupracki a spolehlivy tdi... Holt musime jezdit v podradnym benzinu co hodne zere.... Kdo by dneska vyuzil takovy auto na silnici jen blazni jako mi dva;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 v dnešní době mluvit o nějaký spolehlivosti, je docela úsměvný. Prostě doby spolehlivých a kvalitních aut jsou už asi nenávratně pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jj, Arlo, nenadelame nic, tak aspon ze cena benzinu jde dolu narozdil od nafty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky