kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 možná nalítáš, třeba se ti v utery rozletí napínák a budeme se ti smát stříbrny auto nikdo nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Stříbrná je nejlepší barva! Počkej v létě, až ji nablejskám, bude házet takové šajny, že ti shoří trvalá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 clinte ty a nablejskas? to leda ze bys to dal nekam do mycky a nejakym omylem by ti to tam vzali komplet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Noo nepočítejte, že budu mít v úterý auto umyté....to rovnou říkám, že ne Však bude tam....beztak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 však s ozim bereme reflektory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 stříbrná je nejprodávanější barva na škodovkách, před bílou a černou a spěchat po českých silnicích fakt nemá smysl, Jestli dorazím o 5min dřív nebo později, na tom nesejde. Dnes existují i mobily, že se může člověk ozvat a říct, že se opozdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) stříbrná se mně nelíbí, ale auto odráží sluničko, takže mám zase stříbrnou :-) jo a další bude zase stříbrná, aby sousedi nezáviděli nové auto :-) Editováno: 24. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) Že ty Treo kupuješ tu social edition jen proto, aby ti někdo něco neukradnul a nezáviděl? Stříbrnou jsem bral z několika důvodů. Za prvé, docela se mi líbí, za druhé, nevybral jsem si tenkrát z nabízených barev (ty příplatkové jsem nechtěl z principu), ze třetí, není na ní vidět tolik špína a škrábance a v létě poměrně odráží slunce. Pak třeba i dobře pasuje ke stříbrným doplňkům v interiéru (lišty na palubce a dveřích) Příští auto asi stříbrné , i když ta modrá race a bílá metla třeba nemusí bejt špatná (co bude za dva roky?....můžou bejt jiné barvy a z bílé se stane tuctovka, jako byla kdysi a jako je te´d černá) Ale stříbrná...ta je věčná a vždy bude Editováno: 24. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 když ti domlátí závistiví spoluobčané tři nová auta, tak tě přejde chuť je nějak provokovat. První vzali dvakrát tyčí přes přední blatník a haubnu, další poškrábali a jednomu propíchali pneu, prokopli dveře atd. 1x Praha a 2x u Prahy, stojíme vždy na vyhrazeném místě pro auto, tedy nikoho nikdy neblokujeme, nikomu nedlužíme ani korunu a nikoho jsme nepřipravili o práci, zkrátka závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 JJ, to chápu, češi jsou šmejdi závistiví....já parkovat na sídlišti, jezdím ještě starou voprejskanou fordkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 však pěknější auto je schované v baráku, otloukánka nechávám venku. Jenže garáž mám daleko (975m - má montážní jámu), garážové stání u nás stojí víc než v Praze ( ročně z něho zaplatíš baráku za účto, fond oprav atd min 6 000 Kč), takže 5 roků a ušetřil jsem 30 000 Kč + 150 000 Kč za stání- škody byly 2x do 10 000 Kč, stále slušná úspora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Neparkovat pres noc na oplocnen dvorku u bytu nebo když prespim u rodičů opět na dvorku, tak bych jezdil taky v popelnici. I když v našem kraji moc poškozených aut a ukradených sem naštěstí neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Známej parkuje skoro 2 rokem RS TSI a s kolumbusem v Rychnově nad kněžnou před panelakem a zatím nic, ale já bych to auto tam nenechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 No je fakt, ze pak bych asi nikdy neusnul a vrcajk v razi 308.win Pernamentne s dobrou optikou a nocnim videnim primontovane na parapetu okna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Jinak jsem jednou videl RS znameho v cinzaku a park stani v suterenu v Praze na spalkach s vypenenym prostorem pod sklem montazni penou. Nejspis kvuli sirene alarmu nebo nevim. Smutny pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 clovek nikdy nevi, u nas ukradli sousedovi supa z garazoveho stani. a jeste navic pak prisli na to ze jim pomahal pri kradezi securitak z agentury co nam to provozuje. co dodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 tak ozíku já myslím, že ty s tím máš nejlepší zkušenosti, když ti na parkovišti chlap nechá odtáhnout tvou oktu... prostě pager,ale to nemusí taky pomoci... a sherlog to je prostě zabijárna, kdybych měl auto za 1,5 mega tak bych do toho už asi šel. prostě 18k a 6600 ročně... ten poplatek 6000 za rok by byl ok, ale pořizovací cenu 18k + montáž někde 4k až 6k.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 jj, sherlog je jistota, ale ta cena je pekelna, taky me to trapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Jistota není dneska v ničem, ale kombinace více druhů zabezpečení je jistá pravděpodobnost, že zloděj půjde jinam, kde to bude mít lehčí a jednodušší. Tak to je. Jinak ukradnou ti všechno, když na to přijde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pokud to je nějaký lempl co se chce svézt pomůže kombinace co nejvíce zabezpečení. Pokud si půjdou pro auto na díly tak ti nepomůže ani svecena voda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Tak nějak, ani Sherlock není 100%, dneska natahnou auto do odstíněného náklaďáku a celá slavná GPS a GSM zařízení jsou v háji a na fetku, která auto rozbije kvůli rádiu to taky nepomůže, takže tak no... Je to spíš pro dobrý pocit že člověk dobře spí v domění že je auto chráněné, ale pokud ho chce někdo ukradnout a jde na jistotu, tak to prostě ukradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 no odstinit sherloga je fakt tezke, meni frekvence a vysila pres radio, takze na to potrebujes hodne dobre a drahe zarizeni nicmene nerikam ze to nejde, jen spis to, ze asi lidi co tohle maj nebudou krast octavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 vypískovaná skla jsou základ, na zamykání řadičky nevěřím. Nejlepší je mít vlastní zabezpečení, třeba vyřadit OBD2 :-), potom nemůže rychle vyblokovat imobilizér a většinou krade méně chytrý, ten skutečně chytrý ho jen posílá s krabičkou na imobolizér a klíči v ruce. Takže si neporadí. Na auto se nalepí značka jednoho zabezpečení a v autě je jiné :-). Se speciálním autem se kradou lepší auta než škodovka. Škodovky jdou na náhradní díly, na toto je stříbrná blbá, moc aut :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 presne jak pises, construct zastavi max cloveka co chce popojet od hospody domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky