Clint Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Klid hoši, zařídil jsem generální opravu rychlostní komunikace R6, aby jste si příště neničili auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 doufám že bude sníh, at to nahodí krásnou atmošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Clinte, my uz te zname, slibujes opravene silnice, ale pritom nas vezmes na staveniste Pawouku a mas aspon poradny kryt pod motorem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Takovej plech jako ty určitě ne. Je tam jen nějaký plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 jak to tak vidím, staveništěm projedu jen já, kokta nechá nápravu hned na začátku, ostatní během průjezdu....ty naše cesty...... příště bereme Skota ( OT-64 ) a jedeme za Clintem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 ozi ten tvuj plecháč je k ničemu. když to řízneš do pořádné doury tak ti to ještě něco pokurví, např hadice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pawouku, spis jestli mas aspon velkej plast Treo, ja taky projedu, budu uz mit komplet zimni RS SUV kokta7, nenadelas nic, chytne 99% moznych potizi a az to 1% dolehne tak to bude aspon s plnou paradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 On je i nějaký malý? Je to celé zakrytované,tedy motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 jj. Já mám na haldexu malej plastík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Ozi, budeš mít sebou notesa? Že bys mi zhasnul ty tlumené nad 140km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pawouk: jj jsou dve velikosti a prave 1.4 by mela mit tu mensi, stejne jako 1.2 Clint: jo, vezmu, ale nejak me zlobi kablik, no snad to pujde vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 všichni mají notas všichni kabely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 jj, v posledni dobe se to nejak mnozi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pawouk: jj jsou dve velikosti a prave 1.4 by mela mit tu mensi, stejne jako 1.2 A co všechno má zakrývat ten větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Nejde jen o kabel anotes, ale OzI je kouzelník a vyzná se Má zkušennosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pawouku to same co ten muj plechovej, tedy komplet sirka a je od narazniku az po vanu Clinte, diky to me lichoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Hm, já bych řekl, že to mám zadeklované celé. Určitě tam není mezera mezi nárazníkem a vanou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 ozík je rád, že se mu už notas nekoupe v batohu s ozíkem rozjedeme konfigurační bussiness a ozík je pokusnej králík za 100 juro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 sem tu nekde postoval tu fotku velikosti krytu chtel jsem to najit, ale nejak se mi to nepovedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 kokto radsi me posli link an to jsme spolu resili, mam napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 No, budu se muset podívat pod auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 se muzem podivat zitra, najedes na obrubnik a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 normálně plast tam máš pod celym motorem.. já mam ještě ochranu proti šutrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Se podívám v práci, to bude ještě světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 od nárazníku za převodovku máš ten kryt... a plasták bohatě stačí, to jenom ozi tady machruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky