Pawouk Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 http://www.auto.cz/nove-skodovky-fabia-iii-octavia-coupe-sherpa-snowman-superb-78785Ty mlhovky se na těch různých malůvkách začínají objevovat podezřele často a musím říct, že to je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 ono mozna kdyz ma auto nalitano 250tis, tak se da dnes rici, ze dalsich 250 vydrzi ale kdyz koupis novy a nebo rocnikovku, tak se modlis, abys budto do ty stovky dojel nebo aby jsi odjel z "bazaru" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 já sem s ročníkovkou spokojen i s předchozí jsem byl. otec se superbem nemá absolutně žádný problém(hold pořádná kára, na které se tolik nešetřilo). kdyby vyreklamovali ty sedáky, tak bych byl spokojen. bohužel když to nejde po dobrém, tak po zlém. 14 dní mají na sdělení opravy či slevu, jinak na ně pošlu žalobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Tak se na ne musi. Dost lidi mele jen hubou a nikdy to nedotahnou dobkonce. Jestli budes nucen podat zalobu a ty ji opravdu podas tak jsi u me frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 (editace) To já ne, to právník, v tomhle já chodit neumím. snad bude stačit znalecký posudek a uspěch škodafora20... přečalounit to mám kde v 100% kvalitě, takže tak, jenom 2 cesty kousek za MB. Editováno: 7. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Clinte, tak kde to vázne? Hodina setkání v Krušovicích? Účastníci zájezdu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Clint vůbec poslední dobou tady pořád spí, je ho tu nějak málo vidět. Asi sleduje sousedova mergla, jestli už mu přimrzly gumy k polystyrenu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) tak chlapy, tohle sledujte cca od 4 minuty Editováno: 8. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 SUV, a k čemu je to vlastně dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) řeknu ti to tak. máš k dispozici řekněmě 1,5 mega. co si ten člověk koupí. SUV v naftáku(ovšem START STOP) lidi si myslí, že je to bezpečnější než nějaká A6, bmw 5 apod nebolí je z toho prý záda když lezou do auta nebo co.... prostě když si to sedne tak si to sedne.... se scoutem sem si taky krásně sednul, naštěstí nedaleko byla nějaká farma s traktorem ale krásně jak si sednul a nevyjel, je vidět že i zazmatkoval couváš zhasne motor, v kolonách zhasne motor, k čemu to je dobry? Editováno: 8. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 aby sis moh brzy koupit novej starter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Když tu padl start stop. Dnes jsem se svezl s tím strýcovo Supu novém, včera si ho dovezl a řeknu, že je to paráda, když jsem se vracel zpátky do Rapida, skoro jsem měl pocit jako bych si sedal do trabanta (když to přeženu). Kupodivu ani ten dehet nebyl tak hlučnej, je teda fakt, že bůh ví jak jsem s ním nejel, jen cca 130-140 a táhne pěkně na syrovej motor a mě by klidně těch 103 kw stačilo, ba mi skočila do hlavy myšlenka, ŽE V TOMTO AUTĚ BY MI ANI DEHET NEVADIL. Otázka zní, dá se ten posranej start stop vypnout? Jinak bixeny, denní, grafika denního svícení a zadních světel nádherná. Jinak možná bych čekal ten podvozek přeci jenom o malinko komfortnější, řekl bych že nebyl ani tak ani tak, ani tvrdý ani měkký. No a strýcovy lohli deštníček ze dveří, resp ho tam jaksi neměl, kurvy jedni. No už si to vykomunikoval. Editováno: 8. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Já sem na TDI zvyklí,ale ovšem se to nedá srovnat s projevem TSI či u superba VR6... těch 125kw na superba je tak akorát.... Jop jde vypnout za určitých předpokladů. bi-xeny jsou super, hlavně pak se natáčí i dálkové světlo jaký má kola a jaké pneu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Za jakých podmínek se to dá vypnout. V servise mu řekli že se to nedá. Jo ty xeny jsou nářez, jak se to furt samo šteluje, do zatáček, při vyšší rychlosti atd. Jinak i ta funkce corner funguje fajn, Follow me home, sice pěkné, ale nevím k čemu je to dobré. No a ta kola vidíš nevím, vím, že si kupoval zvlášť sám zimáky Nokiany, ale rozměr nevím, zjistím byla už tma, tak né úplně všechny detaily jsem si prohlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 musí se to zkusit, někde to jde někde nejde.... přes ODIS co má servis, to nejde... jedině přes VCDS nebo přes VAG-COM.... jj je to dobry no... tak cornery jdou doaktivovat asi u tvého rapida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Jo díky, vyřídím strýcovi. Kdepák u mě to nejde, je tam proto nějaká jiná řídící jednotka. Rapid je tak osekanej, že tam nejde až na pár věcí nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 njn, audiny i v těch rokách 2005,2006,2007 prostě zobrazují teplotu oleje, jednotky mají daleko více možností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Jo chlapi, máte pravdu, nějak se mi teď nedostávalo času, ale napravím to. Sraz v sobotu 18. ledna v Krušárně pro "vyvolené" od 17:00 hodin. Editováno: 9. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 OK, ale co tak nějaká časnější hodina? Třeba 15:00? Nebo už to máš zamluvený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Clintovi jde o večeři a takhle po obědě bude ještě narvanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jo chlapi, máte pravdu, nějak se mi teď nedostávalo času, ale napravím to. Sraz v sobotu 18. ledna v Krušárně pro "vyvolené" od 17:00 hodin. dobrý datum, dokonce budu v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Dříve to nejde, budu na střelnici a trénovat ostrou střelbu na terče s namalovanejma cikánama Pak taky se konečně pořádně nadlábnu, doma jsou věčně studené večeře Editováno: 9. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jo ták, zajeď na Chánov, třeba tam seženeš i živé figuranty. Dobře, tak v tomto případě má někdo zájem na společný odjezd z benzínky na Bělohorské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Škoda že nemohu, mohli jsme to Clinte nějak spojit, vzal bych vrcajk a třeba bych Ti na střelnici dělal naháňku, pak by jsme šli do Krušovic. Vábničku bych taky sehnal stačí z amplionu zařvat, že kdo chce zvýšit sociální dávky ať přijde a terčů by bylo plno. Jinak jaké si to doma uděláš, takové to máš Editováno: 9. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Takže kdo vlastně dorazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky