kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 já chci ale TDI verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 A já chci haldex a .... ještě nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) haldex by se hodil taky, k myslivoci se to hodí a budeme jezdit místo do krušovic, do lesa na hony. Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Prilijeme olej do ohne... Uz se to tu nekde resilo. http://byznys.lidovky.cz/prime-vstrikovani-pohorelo-v-testech-snizi-spotrebu-ale-vypousti-vic-jedu-165-/moje-penize.aspx?c=A140110_135435_moje-penize_mev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jj, mě stačí, když se podívám na koncovky výfuku u svého auta...http://auto.idnes.cz/filtr-pevnych-castic-benzinovy-motor-d8n-/automoto.aspx?c=A131201_220142_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 To mi povidej, černej jak komín z kotelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 dále budeme šaškovat se spalovacími motory, at žijou ropný produktry a filtry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Buh bud milostiv nasim autum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Mě nenaserou. Další auto bude nějakej benzínovej youg timer. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jestli ve finále pak přijde filtr u benzínu za stejny peníze jako u nafty, tak nevidím důvod proč už nebrat tedy naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Nejde jen o filtr, jde o jízdní projev. Ten je u benzínu přece uplně jinde, to ticho, akcelerace a možnost vytočit motor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) chlapy, u benzínu občas když dávám zpátečku(stojím už), tak to udělá divny zvuk občas ne, to je nějaká ta součástka co chybí a u nafty je, nevíte co to je? díky TSI DPF, tak to už snad radši bych šel do TDI CR uvidíme jak to bude.. Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Mě to žádný divný zvuk při zařazení zpátečky nedělá Ty máš furt něco :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Já o ničem takovém nic nevím. Kokto, co sis to koupil za vrak?Mazda na to jde poněkud jinak: http://www.autoforum.cz/technika/mazda-skyactiv-druha-generace-pry-zvysi-ucinnost-o-celych-30/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) občas to udělá i u starších 1.6 75kw... dáš zpátečku a udělá to jako když špatně nějaky moula zařadí... no nic, vezmu sebou kameru a natočím vám to, musí vám to dělat taky Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Jestli to tam nedáváš moc rychle, nezapomeň, že zpátečka nemá synchronizaci...pak ti to jde přes zuby. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jj, to bude ono, to se tomu moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) no to je ono co to nemá, to nafta měla to vzíš, chtocták chrochtal ale rvát to tam šlo Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ja kdyz radim zpatecku tak jakoby ve dvou fazi. Zmacknu dam k sobe jen mirne do predu. V tehle fazi se jakoby zaseknu a pak to dorazi uplne dopredu. Udelam tam jakoby mirnou prodlevu aby sr prave ta ozubena kola srovnala a nezla pres zuby. Radim tak ve vsech autech. Nekdy tam jakoby nechce zaskocit. Vyradim zpet do neutralu vyslapnu spojku znovu a pak uz to jde. Je to kvuli nesynchronizaci zpatecky, ale nemam info ze by diesel mel zesynchronizovanou i zpatecku, asi tezko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Ja sem diesel neměl vid xD Co jsem četl o převodovce co je ve scoutech u PD, tak tam psali že i zpatecka ma synchron. Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Ta Cupra v combi bude parádní, otázka, co bude koštovat. Mám obavy, že bude dražší než O3 RS.... na to si můžeš klidně vsadit. A je to i o renome značky, kterou Seat poté, co ji v 90. letech pracně vydobyl, postupně zase ztratil. Čas ukáže, ale myslím, že potkat na silnici tu budoucí Cupru, bude poměrně výjimečná záležitost. A ještě ke srovnání OIII a Golf. Jedna věc je shodná platforma a druhá jsou vnější rozměry. A ty jsou, jak jistě nemusím nikoho přesvědčovat, u OIII nesrovnatelně větší. Editováno: 12. leden 2014, autor: jirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ja zase potkal minuly týden asi první bílé cc r-line v bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 no proti mě se taky už jedno mihlo, ale protože je jich relativně velice málo prodáno, je to spíš náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ono ani moc Tuaregů není v rline, ono to prostě stojí balík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ja sem diesel neměl vid xDCo jsem četl o převodovce co je ve scoutech u PD, tak tam psali že i zpatecka ma synchron. Ok tak to jsem zase o neco chytrejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky