Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No prodávají se nalepovací od Milotecu apod. Že by prodávala černé Škodovka, o tom nic nevím, prodávají akorát ty nelakované černé plastové co montují na SockaVerzion Octavie

Vloženo (editace)

Je tam klasická T10 jako byla v před FL nebo jaké jsou v čtecích lampičkách...... Je to ale na hovno řešený, nejsou kolmo dolů, ale na ležáka a tudíž LEDky nic moc... Sice svítí to, ale ne jako na předFL zrcátkach... Ten panel je nepřekonatelnej, ale takovej ranec bych za to nedal... Do kufru jo, ale sem ne...

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

tak je pravda že je to ranec, do interieru a do parkovaček mě to přišlo komplet kvalitní ledky za 600kč nebo kolik...

a když tam stringo dám ty ledky, jak mají každou jednu smb diodu dokola?

Vloženo

tak to podle me bude svitit malo a zbytecne nahoru, ale jinak se tam vejdou. Hlavne nevim jak to je s dylkou u tech face zrcatek, ale predface bylo potreba kupovat ty nejkratsi, protoze jinak si je tam nenacpal...

Vloženo

Pawouk:  V sobotu na mě na motorestu asi nečekejte, přijedu o chlup později, nestíhám z Příbrami, tak dorazím rovnou do Krušovic ;)  Zamluveno na mé jméno dole v přízemí :)  

Vloženo

tak hold clint vstane ráno v 7, dojede pro prasátko mladé, přiveze v kufru opejkač a budeme opejkat u něj na zahradě, doma u něj uděláme menší kalbu a bude, když se mu nechce platit v hospodě :) 

Vloženo

Hele Pawouku, daji se tu nejak pridavat udalosti do toho kalendare? stejne tak by se to dalo pridat i na OC klubu, ale tam ja moc nepusobim, spis skoro vubec... ;)

Do jakýho kalendáře? :kol-32:  Já ani nevím, že tady něco takovýho je. :kol-28:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...