Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Kluci to máte v pohodě, pořád se ale bavíme o tom, že natáhnete kus prodlužovačky k autu a máte vystaráno... Tuhle možnost já a spoustu ostatních nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 http://www.ctek.cz/product.php?id_product=40 ja mam tuhle a spokojenost,pouzivam ji dost casto( v dilne), režim SUPPLY je docela dobra vec.ale je fakt potrebujes k tomu zasuvku a prodluzovacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Hoši, nezkoušeli jste už tu nabíječku z tržnice v Holešovicích? Je jich tam na výběr mraky a vyjdou kolem litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Kokto, křižovatka Ječná a Sokolská. Čas odpovídá době kdy jsem tam jel a vim ze jsem jel rychleji, nevěděl jsem ze tam je radar - ne usekovy, ale jen nova rychlost pres semafor... K tématu o nabíječkách měl jsem Bosch C7, po ukradení zlatíčka jsem pořídil Bosch C3 a ani na jednu nemůžu říct nic špatného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Já používám nabíječku od Ferve a celkem spokojenost. Jinak pro ty co nemají dlouhou prodlužku ;-) ať pouvažují o solárním panelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 http://goo.gl/maps/QOVIC tady to bere určitě rychlost o tom vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 A ještě opačně Legerova - Rumunská, taky v Chuchli do centra na konci úsekovky a ve Střešovický pod nemocnicí 30,40 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 O těch ostatních vím, tenhle jsem nevěděl, ale je to asi jedno, tenhle bych stejně asi projel... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tak to je dobrý no, to se mi do sklepa nevejde Musíš vyhodit kompoty ze sklepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Dobrá nabíječka je třeba tady. Jen nevím kde ji sehnat http://www.rozzlobenimuzi.com/?galid=440 Jinak já nabíječku nikdy nepotřeboval a to my všechna auta stála venku před panelákem i v těch nejvyšších mrazech včetně dieslové 12 let staré O1 se 7 let starou baterií. Ale pravdou je, že nejezdím krítké trasy, tak že se asi vždy dobila. To kdybych Vám řekl jak malinkou baterku má rapid, smíchy by jste dneska neusli . Tam jsem zvědav jak to jednou bude fungovat třeba při -20. Pak si vzpomenu na Stringa a až to sem napíšu vpálí mi tento můj příspěvěk do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 ja ji v podstate taky nikdy nepotreboval jednou mi proste chcipla baterka asi po 8 letech, takze tam bylo dobijeni k nicemu a podruhe chcipla na felde, takze to jsem uz ani neresil (neznal jsem historii baterky) a koupil rovnou novou a nabitou vartu... projel jsem se 2x po praze a slus, baterka ko, takze nabit... cili nic necekaneho - taky jezdim spis delsi trasy jo a jednou mi vlastne rupnul klinak a jelikoz bylo leto, tak nebyla videt kontrolka dobijeni a ja si jel asi hodinu jak kral, nez prestalo hrat radio a prestaly fungovat blinkry , pak jsem rychle pelasil dom - zadrel se altik (zlaty Peugeot 309, jakmile se jednou nahodil, jel i bez baterky a altiku) kolik ma rapid baterku? 01 74Ah (koupil jsem 77Ah) 02 44Ah Felda 44Ah (koupil jsem 44Ah, aby se altik nenamahal s 52Ah) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 175A - kapacita celych monstroznich 36 Ah - baterie v mych hodinkach ma vic. Pisu to rano, to uz jste snad vyspali. disel 1,6 ma myslim 51 Ah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 baterie v hodinkách, jo ? Tos mě po ránu pobavil. Sem si vzpoměl na jeden fór z pravěku : v Sovětským svazu vyvinuli a dali do prodeje první digitální hodinky a tak se ptaj před obchodem, kde je příšerná fronta, těch šťastlivců, na který se dostalo. Tak jak matko, jak se vám ty hodinky líbí ? Očeň charašo, tovarišči, očeň chorošo ! (položí na zem takový dva obrovský kufry) Jen ty baterky, ty baterky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) 36ah :D asi jako když mě dali do 2.0 TDI CR 61ah, prostě byla slabá.... v 1.8 TSI teď mám 72ah a je to tak akorát... u 1.6 mpi je 60ah, hold v době kdy se ještě tolik nešetřilo.... Editováno: 9. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 No je fakt, že já taky nikdy neměl problém, měnil jsem baterku u mojí OII před 5ti roky, když jsem ji koupil, protože tam byla slabá 60A. No a u golfa co jsme měl jsem neměnil. Spíš jsem to chtěl jako nějakou pojistku, kdyby něco. Navíc každej rok jedu někam na elektrárnu a jezdim služebákem a auto stojí klidně i 2 měsíce v práci na parkovišti, potom mam vždycky hrůzu, abych nastartoval... Jinak já jí taky zatim nepotřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Hmm. Já měl v Omeze 2.0i automat 40Ah a pohoda. Než začly mrazy tak jsem ji dobil a vydržela celý rok. Stringo jezdíš i do Chvaletic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ve Chvaleticích jsem byl cca před 4 roky teď jsem na Prunéřově (Kadaň - Chomutov) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Tak až budeš mít cestu, tak se ozvi. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 To bys musel zajít na strojovnu v elektrárně a u turbiny povolit nějakej šroubek, nebo zavřít ventil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Tak co, ještě tu řešíte ty prokleté nabíječky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 alespoň neřešíme cukání oktavie, to sousedův mergl na polystyrenech nedělá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) Mergl to nedělá, pač nejezdí vůbec No, teď mi to taky už dlouho neudělalo, ale může bejt Byl jsem dneska ve škodovce v Rakovníku koupit deset litrů oleje na dolejvání a kecal sem s prodejci. Prej že už doba žádanosti nafty pomalu mizí a lidi se začínají vracet k benzínu. Dostávají prej konečně rozum. V podstatě jsme se shodli s názory nafta - benzín. Editováno: 10. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) já sem zase slyšel, že jako jediny sem si kupoval laurinu v tsi a moc jich není ono kdo chce pixlu jako SUV, tak pak nemá moc navybranou, protože by tě tam benzín sežral.... Editováno: 10. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 No protože L&K si nekupujou normální lidi, ale podnikatelé a ty budou pořád vycházet s jejich nájezdy lépe TDi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky