Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Tak on ted půjde prej do Yetiho. Už ho má objednanýho a bude čekat 5 měsíců, no resp., v červnu by to prodal. Jako ten první Sup od něj byl motoricky dobrej, jenom ty plasty tam nebyly ještě dotažené a všelijak to povrzávalo a praskalo. Těch 125KW je na supa akorát, myslím, že pojede solidně. jediné, co tam měnil bylo čidlo od DPF. No byl bych na srazu trochu jako bílá vrána, ale když už tam máme i Rapida, tak ono je to fuk, škoda jako škoda Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Petrrr, presne, myslivec jasna volba, vysoky chudaci si v tech kratkech pleckach co chtej kluci nemaj sanci poradne sednout a kdyz uz po kalbe musim jet vzadu, tak jeste mit potupne sklonenou hlavu - to nikdy... Jo tu musis mit myslivce do lesa a na kalby:)) a na poradne jezdeni a parádu sedan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tý jó. Z Clinta bude velký diesel šéf. To má z tý chipovaný kofoly. Nejdřív to leje do sebe a teď to chce lít do SUPa. ;-) 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Clinte, supik je dobrej a jestli bude rozumně tak men... ;-) Pancho, na parádu a ježdění jedině nějaký hot hatch... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 No novej diesel by se mi vyplatil až po 2,5 letech, u staršího auta se ten rozdíl smázne. Jezdím 80% dálnice a tak bych možná ušetřil nějakou kačku na palivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak trochu usetria, auto je prakticky nové, a navíc je větší a pohodlnější... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 no kdyz neco poradneho na jezdeni tak jedine SUBARU IMPREZA WRX STI a to je sedan:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak spotřeba bude super. Měl jsem ho s dsg a max byla 9.5. Při pohodě 5,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 No teda Clinte, že se nestydíš, zdrhnout z Octavie. I když některé nabídky se asi nedají odmítnout, přecejenom člověk musí zvážit všechny okolnosti (pokud tedy není milionář). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Pancho, uznavam existuji i vyjimky - pro me EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Pawouk: ještě není nic jistého. O víkend ho přiveze, udělám fotečky a projedu ho. Pokud bych ho vzal, tak zkusím oktu prodat bráchovi, případně dám inzerát a prodám si ji sám, bez bazaru. Octavia club bych samozřejmě nerušil, jen se časem možná rozroste i o jiné značky Škoda, viz TSI s Yetim a Petrrr, který jezdí s Rapidem. Já sice mám raději benzín, ale zase nekupte auto s 23tis, co stálo jen v garáži, servis pravidelný (pán dělá ve škoda servisu servisáka), když o tom autě všechno vím a jedno už jsem od něj bral.... No snad mi ho nikdo nevyfoukne Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 jj, vždyť jsem psal, že některé nabídky se neodmítají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Jen mám obavy z toho motoru, aby to nebylo nějak slabé či tak podobně....jsem zvyklej trochu lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) clinte je to PD nebo CR? zjisti kod ze servisky nebo z kufru. na čipovanou kofolu to je fuk jestli PD nebo CR, bude tam prostě 145-150kw po čipu, jenom u CR bude větší krouták... hlavně bych čeknul jak je na tom DPFKO a utebe ucpání nehrozí, jelikož jezdíš z té tvé díry na letiště do šichty... já měl taky dobrou nabídku, za 550000kč RS 2.0 TSI, tak jak to byla dobrá nabídka tak sem radši vzal laurinu :D Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Sup je presidentská limusina. Tak jakýpak lítání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 na supa není ani potřeba VRZeta, dost lidí uhýbá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ale tak těch 125 kW nebude úplná lemra. A kokta ti to kdyžtak načipuje. A je to určitě CR. PD se 125 kW v Supu snad není, jen v OII RS. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Je to CR, hlavně jsem rád, že je to manuál.... Je to starší než moje oktávka naopak, ale najeto jen 23tis, jinak to stálo v garáži. A ta barva, moc jich nevidím, taková zvláštní modrá, ani tmavá, ani světlá....V té době, co on to nové kupoval snad za 750tis, tak mě prodával svého jedničkového supa, ten měl najeto také kolem 25tis Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) pawouku v superbu je to lemra, v oktavii už nikoliv řikám chce to nadopovat, ale to je strejdova věc v roce 2009 ještě běželi souběžně PD..... modrá láva, nejhezčí barva Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 a předpokládám že si objednal yetiho v naftě na 6000km za rok :D asi jako někdo z O3 sekce tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 No čeče, je to dost možné, že v naftě, asi těch 103KW bere. Říkal něco o 600 klackách.... Ta modrá to není, on má nějakou světlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 PD jo, ale ne 125 kW. Díval jsem se teď do seznamu motorizací v Etce a TDI PD 125 kW je tam jen (BMN) pro Octu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 takže do supa šel rovnou CR 125kw? je to možný no... jinak čipek tam je fakt povinnost... http://profituning.sk/profituning2/userfiles/grafy/JPG/skoda/Skoda_Superb_2.0_TDI_CR_170k_spolu_202k_402Nm_01.jpg tak možná tahle ještě? http://www.carleasing.cz/skoda-superb-ii-2-0tdi-comoon-rail-busines-serviska-cr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Já myslím, že to je něco podobného: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Dneska se mi snažil naložit nějakej týpek s VW golf TDI čipovanym, voroštoval to jak mohl a já za ním jel v uplné ropné tmě , ale neujel mi, držel sem se mu za prdelí celou dobu a nakonec jsem ho předjel, to ale už jel volně, aby se podival, proč mi nemohl ujet Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky