Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kdo rikal, ze bude nafta?  :kol-46:

• Autor

A RS předpokládám :) co XJOHNNX?

greenline superb kombi 1.6 tdi si objednal v plny ;)

budu jak Ozi a udelam z toho velikansky tajemstvi  :kol-27:  :kol-28:

ted vlastne jen zbyva, aby to nekdo neprasknul  :kol-143:

• Autor

Jojo, Hravec udělal agitaci svého super turbomotoru a všichni jeho příznivci teď musí prodat povinně velkolitráže. Budou soutěžit se psí smečkou :D

Škodovka prej bude od roku 2015 dávat oktávkám k motorům do 1,6 TDI i manuální šlapací mechanismus ze svých biků, aby mohli jejich majitelé tvrdit, že jsou našlápnutý ;) Místo volantu budou MF řídítka...

Uplně vidim Hravce ve své elektronikou nabušené oktávce, jak se křečovitě drží řídítek a hamtá do kopce, aby vyhrál :D

Upraveno od Clint

ja mam oboji naftu i benzim a kazde ma sve plus a minus.zalezi na to co chcete pouzivat:)

Neberu-li v potaz spotřebu tak mě nafta pro svou hlučnost nezajímá - hlavně ve městě je to otřes .. To platí jak pro naftovou 1,6  tak i pro 2,0.

Pokud se mi moje 1,8 TSI nevysype,tak příště beru zase benzin.

Také miluji, když ručičky letěj plynule z leva do prava podpořené lahodným zvukem motoru.:lol::'>

Marne premyslim, ktera skodovka mela naposled lahodny zvuk :-D

VR6 ;)

A ktera skodovka mela VR6? :-P

Škoda Superb 3.6.

Pravda, tam vlastne je ta modifikovana... ja zas zil v dojmu, ze myslis puvodni 2.8 vr6,tak to pardon :-)

2.8 VR6 byl u VW asi do roku 2000. Pak ho nahradil 2.8 V6. Mimo to je ještě VR6 3.2 a 3.6.

Jo to vim, jen jsem puvodne zil v tom, ze myslis klasickou 2,8 pac ta mela skutecne dobry sound ;-) 3,2 je na tom stale dobre, ale 3,6 uz malinko ztraci

• Autor

Jojo zlatej benzínek, my v práci rozlitou naftu necháváme posypat a uklidit na lopatu....a na to někdo že jezdí? :D

Taky radši benzíííín :)

Naftu jsem zamlada používal na konzervování Jawky před zimou :D

benzin je benzin,ale naftu mam na jezdeni kolem baraku a do prace a to najezdim i 60t rocne,a kdyz mne vychazi km na 1,50kc,tak na tohle radsi naftu,a kdyz se chci svezt a trochu to vychutnat tak jasne vede benzin:)

• Autor

S tím souhlas :kol-47:

Tak ona nafta dava smysl i jinak. Sem tam jezdim Nissanem Frontierem a ten ma ctyrlitrovou V6 a popravde radsi bych v tom videl naftu. Ani ne tak kvuli spotrebe, ktera neni kdovijak nizka, ale spise kvuli tomu, ze precijen ma nafta lepe posazeny kroutak a kdyz chci, aby Frontier zdatne dupal, tak musi stale tocit 4tis a vys. Jenze jezdit v tomhle rytmu u terenaku neni zrovna ideal a hlavne to trva... 

Jinak samozrejme souhlas s Panchem  :kol-47:

však u  1.8 či 2.0 TSI musíš taky točit.

Pleteš si výkon s krouťákem... U off roadu potřebuješ hlavně krouťák v nižších otáčkách a to benzínová atmosféra z principu moc neumí.

• Autor

No třeba u Superba si tu 1,8 TSI moc představit nedokážu, tam asi fakt tu naftu, nebo 3,6 v benzínu, je to těžké auto. Ale u oktávky ta 1,8 jezdí fakt skvěle a neměnil bych. Samozřejmě, jakmile koupím funglovku trojku, bude minimálně s 1,8 TSI, ale zálusk mám na benzínové RS.

Myslím, že i u SII je 1.8 TSI dostačující motorizací. Nesmíš to brát jako nějaký závoďák.
OII: zrychlení 0-100 km/h 7,9 s / max. rychlost 222 km/h / hmotnost 1365 kg
SII: 8,7 / 218 / 1533

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.