Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na fotce to koukam moc nevynikne, pockam na sraz a pak zhodnotim, ale diky ;-)

kokta7: Presne tak to dopadne. Lidi si budou myslet, ze certifikat neco znamena, ale cele bude to mit prinos asi jako slavna Cebia, tj. nulovy.

tak stačí ISA ve firmách. akorát jim pošleš prachy a nic to neřeší ;) jenom na veřejný zákazky či firmy to požadují...

tak cebia přinesla alespoň pískování skel, což funguje se slušnou úspěšností. zjištování dle Vinka, to jde lehce obelhat stáčením tachometru během prohlídek a více podvodů, bohužel.

Upraveno od kokta7

Tak jak delal ISO jeste, kdyz bylo potreba minimalne pulrocni pripravy (potravinarsky prumyl) a ruzne audity. Uz nikdy vice...

• Autor

Jojo, Kokta je hned čipne na 300 koní

Má to heldex? Jinak to nebude chtít:-)

• Autor

Jojo, tahle jeho nemoc pochází od doby, co ještě jako mladý švihák navštívil stáj, snažil se načipovat z jednoho koně tři a ten ho vzteky kopnul do hlavy ;)

tady se clovek zasmeje :kol-48:  :smich:  :smich:  :smich:

drifter :D

Hezky chlapec :-)

• Autor

Tak hlásím, že nové srazové samolepky pro letošní rok jsou již připraveny :)

• Autor

Dneska jsem si byl zase sednout  do nového RS-a a mám nové zjištění. Totiž to, že bez kožených sedaček bych už RS nechtěl :D :D Je to přece jen krásnej pocit sedět v kůži, ačkoliv to má i svá negativa. (rozpálené v horku, vymrzlé v zimě)

kdybys řekl kofola pro každýho zadarmo, ale nějaký samolepky :D pak to auto je polepený jak cirkus :D

• Autor

Kdybych řekl kofola, tak ty bys vychlastal půl sudu :D (nesmíš si tam lepit ty píčovinky typu "co neubrzdíš, neukecáš" a "až vyrostu, bude ze mě Mercedes" :D

Upraveno od Clint

Kofolu nám všem koupí kokta. My ostaní si nalepíme decentní Clintovu nálepku (tu loňskou si může každý sundat). :kol-138:

já žádnou lonskou nemám :D ta zůstala na vraku :D

Má ta samolepka reflexní povrch, aby to každý hned viděl i ve tmě?

• Autor

Ne, je podsvětlená diodama ;)

Tak to je ještě lepší  :kol-48:

Dobré ráno Vietname. tak co Clinte kde jsi? Jak vidíš jsem zase v práci, jako minulý týden a teď zase a ty si ještě chrápeš doma. Je vidět, že my chlapi ze západu jsme dříči jako prase. Šéf sem nechodí, tak můžu konstatovat, že mě to ovšem už začíná pěkně srát 12tky :kol-137: v týdnu a ještě soboty. Pro ty co nevědí, nemyslím vlhký 12tky, ale hodiny strávené denně v práci.  :kol-48:

• Autor

Já už dávno lítám nad Vietnamem ;)

No, já vstával brzy, jedu na svatbu kámoše  a tak musím opláchnout kárku ;) ty zápaďáku....:)

Jooo, to se někdo má, tak ne že polezeš na nevěstu po pár frťanech, znáš se  :kol-142:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.