Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já chci snowmana v tdičku :D

já ho ještě neviděl na fotkach...

Fajn, přeji Ti to a doufám, že mě pak jako slintajícího svezeš a popř. po tom co si tu hubu utřu mi půjčíš i svést abych si zatočil s tím placatým volantem. To víš my, ze sociální třídy můžeme jen tiše a nebo nahlas závidět. Jinak já makám jako šroub abych mohl dovalit 10. na ten sraz, jak že se jmenuje? Clintův sraz?  :kol-28:  Jinak poraďte zvažuji nákup plynových vzpěr pro kapotu, jeden kluk si všiml, že nejsou nikde k dostání na rapida, tak je navrhnul a začal vyrábět v malosérii, on  má na tyhle věci firmu, tak že tomu rozumí. 

http://forum.skodahome.cz/topic/127673-vzpěry-kapoty-pro-rapida/?p=1899619

Upraveno od Petrrr

Jo je to dobrá věc... dělá na OII??? případně za kolik, ty 

milotec jsou drahý jak sviňa

na co tu vzpěru? jestli do motoru mrknu jednou za měsíc, víc není potřeba.

Nedolejváš vodu do ostřikovačů? Já pravidelně každých 14.dní dolejvám, takže mě by se to líbilo, ale na OII je třeba mít na obě strany a dávat 2000,- se mi nechce. Kdyby to někdo prodával za 1000kč obě tak ještě jo, ale víc ne. 

No Na O2 nedělá ale na OB jsem viděl 

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-vzpera-predni-kapoty-ki-r-leva-id:10010.eshop

pravda trochu dražší, ten kluk je má na Rapida za 1100 oba kusy což je super cena si myslím když na O3 tady stojí 1200

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/exterierove-doplnky/skoda-octavia-iii-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-id:9626.eshop

Upraveno od Petrrr

TO je přesně ono, nechápu proč 2ks na OIII stojí 1190kč a na OII jeden kus 999kč  :kol-44:

No poptej se, jestli by neudělal i na OII, kdyby se vešel do těch 1200kč tak bych je hned vzal. A je jedno jestli černý nebo stříbrný.

Ok, písnu mu.

to si radši za ten litr udělám radost někde jinde, nekupujte to klucíí je to opravdu zbytečné :kol-43:

Upraveno od Hurikan88

Tak zase špatné to není. máme to na služebním VW Caddy a je to dobrá vychytávka.

Je pravda ze dve vzpery jsou lepsi. Pancho to ma a super. Jinak kdyby byly cerne a dve tak bych nad tim premyslel...

TO je přesně ono, nechápu proč 2ks na OIII stojí 1190kč a na OII jeden kus 999kč  :kol-44:

Ten jedes kus staci,je to tak delane,mam to z OB a funguje skvele

Ozi staci nalakovat  a jedna staci,ja to chci take nalakovat ale do modre:)

Jj, jedna staci, ale nevypada tak pekne jak dve ;) a lak by asi byl, drzak cervena, vzpera cerna a pak jeste par dalsich drobnosti... ;) ale to az bude chut a cas a par penez navíc :)

jo  dve lepsi  ale myslim ze potom by to chtelo mene silne,uz takhle kdyz je teplo tak kapota jde docela rychle nahoru:)jinak dnes sem dal druhe vicko,tak doufam ze uz tam zustane nejakou dobu :)

Jawny museji byt mene silne, ale bylo by to imagovka

tomu se říká profíci, :D :D

tak to je mazec teda,potom takoveho profika nekde potkej.ale podobne profiky znam z  prace a kolikrat nechapu jak muzou nekam dojed:(

Tatra nezná bratra.

• Autor

No potěš....to snad ani není možné

ale je,jak rikam,bys koukal co kolikrat k nam prijede za profiky,priklad..ze solem ,velke jako avie,neni schopen couvnout  rovne 20 metru, a to je nic co kolikrat dokazou predvest. prijede na mycku,zeptas se  co to bude  jaky program,on rekne umyt,ja-   a jak jaky program,  odpoved  normalne, vodou, nebo odpoved ja nevim.a pritom po cel budove  sou cedule jakej program a cena.A to fakt jen cast  co rikaji:))

a musím se pochválit, stačí trošku optimalizovat zrychlování do červenýho a hned se dá dostat o 1-3 litry dolů se spotřebou :)

https://www.spritmonitor.de/en/detail/626659.html

Upraveno od kokta7

• Autor

Jenže tobě tohle dlouho nevydrží :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.