PANCHO Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 naco banky? staci reditel letiste ne?.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Auto vo nicem, mrte techickejch vychytavek ale jinak nic moc... :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 ty voe a pak verte velkym bazarum... http://www.sdruzeni-sova.cz/clanek/sova-odhaluje-kam-putuji-podvodne-zlegalizovane-stocene-vozy-z-dovozu-646 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Tak synovče, dal jsi mi špatné čísla, to se dalo čekat Ještě, že jsem ti nevěřil Zjistil jsem přímo ve škodovce podle VIN: zadní kotouč: 1K0615601AA desky: 5K0698451A Rozdíly jsem nehledal, asi nějaké budou, pač tyhle vycházej dráž (jak od Bremba, tak i Cimmermann) Editováno: 28. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 na 1.8 je asi272x10, netuším. vpředu pak teda máme asi 312*25 .... logicky dražší sou no, když sou větší... ale popisky mají na obouch pro 1.8 TSI, tak to mají asi špatně. http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-zadni-18 http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-zadni-32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Prej jsou snad dva druhy na 1,8 TSI. Teď zase vycházejí cenově lépe ty Cimmermanny Editováno: 28. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) takže někam na 1.8 dávali menší a někam větší? zajímavý a nebo hujč of čajna TOP QUALITY. Editováno: 28. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Je to podle řidičů, jak mě viděli, automaticky mi ve fabrice objednali větší kotouče, věděli, jak jezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 a ještě ti přidali vykoon ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 A víš že asi jo? Včera mi to Báwo neujelo..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ozi:snad tě to nepřekvapilo, taky jeden z důvodů,proč jsme nakonec ustoupili od koupi ojetiny.Kdyz kupuje člověk něco za 50táců, tak je mu jasný, že to nebude asi dvakrát košer, ale představa,že dám 300-400 táců za nalešťenou bídu, no je mi zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 neprekvapuje me to u mensich bazaru, ale zrovna esa me trochu prekvapila... Nicmene mam z stejneho duvodu nakonec rocni vuz, misto ojetiny. Ojetiny bych se nebal, ale zalezi od koho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak treba me to vubec, ale vubec neprekvapuje, uplne kasluna jakoukoliv cebii, garanci km atd. Ted zrovna shanim autopro znameho a tolik pohadek co clovek uslysi, to snad ani neni mozny. A to jsou velke bazary, origo prodejci dane znacky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 jo to je prave ono, obcas to cloveka zaskoci, jinak prave treba ESA dava certifikat cebie a ten je taky na h**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 U nas je jakykokiv certifikat k nicemu, u nas se vychazi z udaju pri dovozu, takze kdyz se auto upravi pri dovozu tak na prvni TK je to de facto jiny auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 tak cebia za tu vyssi cenu ti kontroluje i zahranici ale ani to neni na 100% jisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Jj, že prej certifikát,těch mají plný šuplík,hned pod šuplíkem se serviskama. Jinak malý nebo velký bazar,to je asi úplně jedno. Editováno: 28. Květen 2014, autor: Sanek81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ideál koupit roční auto přímo od Škodovky (referentské vozy), tam bych se nebál. Auto je navíc v záruce, takže jde spouta věcí potom ještě krásně odchytat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Tak jsem se vrátil z Amondu (autorizák Škoda na Kladně) a zjistil jsem, že ten origoš olej, co kupuju v autorizáku Škoda v Rakovníku za 309/litr, vyjde v Amondu na 556 Kč/litr.....no kua, to mi někdo vysvětlete, proč takovej rozdíl? Porovnávali jsme flašky v Amondu s prodejcem a kroutil nad tím hlavou, že to také nechápe. Pěkně si na tom mastěj kapsu.....(skoro 250Kč na lir, což je u mě 1250 korun na výměně) . Není autorizák jako autorizák... Problém je ovšem ještě širší, v Amondu mám známého servisáka, kterému věřím, jenže když si přivezu orig. škoda olej z Rakovníka, kde je tedy podstatně levnější, tak mi v Amondu stejně při výměně napíšou do servisky "olej vlastní". A to nahrává Škodovce při reklamacích na případné závadě motoru, řeknou, že jsem tam lil nějaké svoje sračky. Takže ve finále musim na prohlídku a výměnu oleje do Rakovníka... Editováno: 28. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 [emoji1][emoji23][emoji1][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Když ti udělají fakturu ve škoda servisu tak asi těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Máš hodně zkreslené představy synovče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) okay. auto máš dávno po záruce, na kulance od Bolky pro český zákazníky moc nevěřím, nebo to bude nevýhodné.. pár případů již bylo i na tomhle foru. okay, věříš, neberu ti to... když ti prodá jinej autorizovaný servis olej, kterej budeš mít na faktuře(ještě ty kupuješ origoš). tak je přeci jedno v jakým servisu ti ho vymění ne? vždyt je jedno jestli deš na prohlídku v Plzni nebo v Ostravě. Editováno: 28. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Právě že není, prostě není od nich, tím je cizí, v servisce napsáno: olej vlastní. Kdyby něco a já budu mávat nějakou fakturou za olej, co sem koupil v autorizáku, řeknou mi "pane, to jste nalil bůh ví kam a do auta dal taky bůh ví co" Editováno: 28. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) jak je cizí? dyt ti ho dodal autorizovaný servis škody(partner škoda) vždyt ty tam nic lejt nebudeš, ale tvůj autorizák někde jinde. tak si nech dopsat do servisky, že to byl olej tenhle a tenhle z faktury tyhle a tyhle. no stejně budeš jeno mávat, protože tvoje záruka dávno vypršela... Editováno: 28. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky