Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Kokta píše ze severního pólu ne? Si tam ještě topí...

My máme v podkroví v ložnici poctivých 30 :)

ty bydlíš ve stanu ? 

• Autor

:D Nojo, trochu se to přes den vyhřálo, taky jsme nechali i okna otevřená. Ale dole je chládek.

Pancho uz jsem myslel ze jsi na konci tunelu, ze jdes za svetlem, nastesti pises o autech tak je to dobre. :D

Klinte nechat okna otevrena pres den navic v podkrovi to se te chce manzelka asi zbavit co? Na kolik mas zivotni pojistku?

Kokta spi dnes na 7 schodu ve sklepe, hned vedle Plzne. Dal si jedno nealko a na tom slunicku ji ma jako z praku, tak ho tam pritelkyne zavrela.

přítelkyně být v itálii.

S milencem? Tak to ji tam bude taky horko asi :D

pracoovně, já jet za ní ke konci týdne, bude italská kalba. gnoči, pasta, parmezán, prošuto mnam mnam. to se protáhne O3 :)

Klíne, tak to jsem rád, že jsme spolu prožili zábavný večer. Škoda,že se do debaty nevložil ještě jeden zde potulující se pán, to mohla být teprve sranda:-)

Kokto miluji Italske papu. Nechces to vzit zkratkou pres zapad ? Budu Ti delat zatez v aute.

Dobré ráno Piráti:)

Dobre rano strycku Fido :-D

Ty vole, tak tahle hlaska mi hned zlepsila rano, malem jsem se pochcal smichy. Nekdo zdravi Vitnam, nekdo strycka Fida :D

Tak a v bunkovišti na stavbě v Prunéřově už zase začíná výheň... 20°C hned takhle po ránu, to bude asi krušný dneska...

dneska  prej 36:(

ale v noci bylo krasne,akorat tak na lesteni auta:)

Se nech ofouknout turbínou ( 130°C párou) na osvěžení. Nebo si stoupni do chladící věže.

marangoni petře?  :D

klinte kdy budeme mít sprinty?

Nepiš o sprintech a piš v kolik se pro mě stavíš do té Itálie, budu tě vyhlížet z okna.

budeš dělat kečupa nebo křena? :)

:kol-98: Dobře, sice jsem nechtěl aby to tak dopadlo, ale když jinak nedáš, Vemu sebou manželku, tedy rezervuj dvě místa v autě + místo pro autosedačku pro malou - miminko doma nechat nemůžem. Pes musí do kufru.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.