Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já vůbec netuším, jestli dělali něco na hangáru na letišti, fakt nevím. Už se mi to tam stalo před cca 5ti lety na jiném autě a tenkrát mě z toho taky mále ranilo....Bohužel sem na to zapomněl a te´d párkrát zaparkoval na tom kritickém místě na parkovišti. Ale už si stěžovalo tenkrát víc lidí, ale nezjistilo se nic.

ale tak se snad  vi jestli se neco delalo s barvou ne,je to letiste  prece,tam si nikdo nemuze delat co chce,a kamery. Nebo to dela nejakej debil schvalne

To chce zavolat kriminalku Llas Vegas udelaji rozbor a DNA barvy a hned budou vedet od kud vitr fouka resp. barva fouka. :D

Kokta:to muselo bolet jak sviňa:-D

• Autor

Tak hoši dobré ráno, nebojte se nic a chystejte se na Českomoravský sraz, sraz je ve 12.00 hodin ;)

Nazdárek, přes Vysočinu se přehnala dešťová přeháňka a pokračuje směrem na Brno, D1 je tam tudíž mokrá.

• Autor

Než tam pojedu, bude suchá :)

Krkonoše - déšť 11ºC

• Autor

Tak zase doma, krásnej vejletíček to byl....s Motosmanem a Panchem jsme se pořádně nažrali ;)

Jinak pěkné auta, ty O3, červená jim fakt sluší ;)   

Jo, škoda, že nebyl náš Blekota, viděl by Hravec nekouše a že je s nim sranda ;)

Ten návrh Chleidyho je super, myslim, že to podnikneme ;)

Upraveno od Clint

Tak já už taky na místě. Spotřeba 6.8 a cestou jedna grilovačka MP. Jako vzorný pirát bez ztráty kytičky.

Jen nevím jestli nás Chleidy pozve, když viděl naší nízkokalorickou spotřebu potravin.[emoji1]

...pozvu, ale podle všeho budu muset vykrmit jedno prase extra....

vy jste ale žravci hravci 

No, jak je znám, tak aby jedno stačilo. lol:smich:

[emoji200][emoji200][emoji200]

tři prasátka jdou, jupíjupíjou  :kol-28:

Motosman něco říkal, že se bude muset v Krkonoších ještě něčím docpat - asi nějaká pozdní večeře. :kol-48:

• Autor

My s Panchem už navečer řikali, pojedeme domů, už se připozdívá...ale Motosman že ne, že ještě nevečeřel, s ním jsme prostě nehnuli. Sebral nám klíče od aut, táhnul nás násilím do putiky a dokud jsme si všichni nedali stejk s fazolkama a česnekovou bagetou, nechtěl nás pustit odjet. Dojedl první a mlsně koukal po nás, jestli něco nezbyde....;)   Ten Motosman, to je strašnej žrout, my dietáři s Panchem takhle trpíme.....;)

jo jo  clint ma pravdu

jinak  jeste cestou do prace  sem si koupil pizzu,ale musim priznat ze mne s ni pomohla kamoska:)

jinak ja spotreba 9.4 a ty clinte?

Dobre rano strýčku Fido:)

...Já sem měl spotřebu 5,6 l ...a zmokl jsem ...

Též mě přepadl deštík a na baráku čekali chlebíčky a jednohubky. Tož jsem ochutnal a šel spinkat.[emoji2]

K obědu bude kachnička....

• Autor

Tak to je luxusní, kachnička, to je moje :D

Spotřebu jsem se zapomněl mrknout....bohužel.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.