Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No mě to vytejká po dešti ze všech dveří stejně, hned po otevření. Otevřu trochu, vytejká z první díry, otevřu uplně, vytejká z druhé díry....Tak je to u všech dveří. Proto mě zajímá, co tam tu vodu drží a proč nevyteče hned a průběžně, dokud jsou ještě dveře zavřené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jistě :D

Volal jsem do servisu a jsou bezradní, prej se tenhle problém týká jen Rapidů, což je ale prej auto pro žebráky, takže tam prej to nevadí ;)

Rovněž jsem jim řekl, jak mi senzor nezavírá okna v dešti, ale funguje jinak normálně za jízdy.

Ještě se jim prej nic takového nestalo, z obou věcí jsou na větvi a nevědí. Budu to tam muset závést prej. Jelikož mám tento měsíc stejně servisní prohlídku, budu pozorovat, jak budou koumat :)

Odkaz ke komentáři

Není to tím, že parkuješ v garáži? :) Já si furt myslím, že v tom hrajou roli ty originál prahové lišty....Pač manželce to u fábky vytejká ze dveří také a ty lišty má rovněž. Budu to muset podrobněji odborně prozkoumat

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Vem aku vrtačku a nějaký díry tam ještě dodělej ve dveřích, a když už jí budeš mít vruce když projedeš tu lištu i s prahem, pak to bude odtýkat i při zavřených dveřích. Co znám autorizovanej servis, tak oni se nikdy s ničím nesetkali, vše řeší poprvé a nikdy nic takového neviděli. Když jim řekneš že na auto se občas vysere pták, řeknou. To není možné, nikdy jsme to neviděli, nesetkali se s tím a ani jsme o tom na školení neslyšeli. U Rapida je jak jinak špatné konstrukční řešení, ale o kvalitě testování je tady odborník Honza 9002 :kol-28: . Ti to pak ukážu až k tobě dorazím v čem je problém, i když já ho nemít, mě to odtéká i přes to těsnění.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

JJ, kup si O3, abys měl taky šploucháníčko ve dveřích. Je to teď trend, automatické doplňování vody do ostřikovačů. Do nádržky u motoru se bude nyní lejt jen koncentrát (např. od Sheronu) a vodu si to bude tahat samo hadičkama ze dveří. Kurva to je Simply. Tedy budeš jen jednou za rok dolejvat koncentrát, resp. 2x, jednou letní, jednou zimní.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Panove, bezte se bodnout. Me se smejete, ze takovou kravinu resim v servise a ejhle najednou nejsem jedinej. Clinte az tam pujdes tak jim rekni, ze to nikdy nevideli, ale ze tys to uz videl (aby taky ne, servisujes letadla) a ze to je normalni, jelikoz to drzi podtlak a naopak tem co to necura rekni, ze maji problem. Budto jim blbe tesnej dvere a nebo maj diry ucpany voskem z vyroby. Pripadne maji okna napevno a logicky jim tam voda nezatejka ;). Tak tohle byla odpoved servisu (krome tech oken na pevno). Ja si po desti dam vzdy kolecko kolem auta, necham ho vycurat, vyvetrat a pak jedu ;D.

A taky se mi zda ze Tourka nema anteny ve sklech, respektive jsem je nevidel a skrz to zatmavene jsem nesvitil.

Vyhrev predniho skla je u Fordu resen protkanim predniho skla vertikalne lehce zvlnenejma dratkama a relativne huste se strasne tenkejma. Kamos to ma a prej to zjistil hned jak jel s novym autem vecer domu - videl hovno, jen tu "sitku". Po roce si na to porad nezvykl, tak se tesil na zimu az si to uzije a zase zjistil, ze kdyz ten vyhrev zapne tak to prej vubec nejede. Ma nejakej slabej benzin na jezdeni do prace a o vyhrevu nevedel kdyz to kupoval. Pokud to pujde vyfotit tak to zkusim. A predpokladam ze ostatni vyrobci to budou mit stejne.

Odkaz ke komentáři

Tak to jsi mě Radiusi potěšil, že musíš taky dělat kolečko kolem auta po dešti, jako já :D  Nojo, podtlak to drží, jak snadné. Já myslím, že si toho jen ostatní nevšimli. Ozák se soustředí jen na nakládání upytlačených kanců do myslivce a nějaké vody si ani nevšiml.

Odkaz ke komentáři

A vůbec kdo by chtěl dokonalá auta, nevím o čem bychom si tady psali. Čím víc simply, tím lépe.  Nemít co reklamovat, nemít v autě co poslochat krom rádia, o čem by pak ten život řidičův byl. Jako, takové zašplouchání v doprovodu vrzajících plastů a s bubnujícím silentblokem za občasného zpěvu řetězu, to je balzám na duši, člověk ví, že to auto žije, že to není jen plast a kov. Komunikuje s řidičem aby měl zpětnou vazbu a věřil v jeho božstvo SIMPLY, SIMPLY, CLEVER. 

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Je to fakt, šplouchání vody má uklidňující efekt a na dlouhých trasách je to vítané zpestření. Silentbloky jsem dneska ráno zaslechl také, vždycky po pár km je klid, jak se rozhejbají. Ve škodovce mi řekli, že je to OK, že je to vlastnost.....;)

Odkaz ke komentáři

Hele v každých dveřích dvě, otevřu trochu - chčije z jedné, otevřu víc, chčije z té druhé, jak se voda přeleje jiným náklonem dveří. já jen doufám, že je tam hodně vosku. Nicméně, příští rok, pokud dá pánbůh, půjde dál....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...