Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Zkusit se musí všechno, prej ta nová udělala pokrok, tak jsem na něj zvědavej. Já vím, je to jenom Ford, ale tak za svezení stojí všechno, vždyť mě znáš, čím víc tím lépe a alespoň to mohu objektivně srovnat a ne jako ostatní, co jen kecaj Pawouk: na to jsem ho ptal, říkal, že interiér prostě mizernej Ford, lacinej. A podvozek že neskutečně na hovno. Ale mluvil o předchozí generaci. Kuga nová uplně krasavec není, to uznávám, ale jak jsem psal, rád zkusím. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Tak pokrok možná udělala (víc místa v interiéru), ale hlavně ten předek je blééé, oproti původní variantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Působí víc plastově a lacině.... Pokrok, ano více místa v introši a v kufru....ale palubka rozházená jako ve Fíkusu. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Ten Mustang? Jo, to tak ty ameriky mají, plastový introš... Ale zvuk motoru je famózní. Před chvílí jsem jel v Řepích v tom skleněným tunelu za žlutým kabriem a musel jsem si otevřít okýnko a poslouchal to vrčení, paráda. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 A co teprve kdyby si mu viděl na PP při klidné jízdě 20l/100 No a pak Maserati má jedinečnej zvuk (to je u mě TOP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Nó, když budu mít Mustanga, či Maserati, tak mě toto (spotřeba) nebude zajímat. Tím se zabývám u 1.4 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 No Mustang je polosporťák pro chudé a jak vidíš kolem 1milionu dnes stojí kdejaká plečka ( u BMW za to máš lépe vybavenou 3ku s 1,6kou). Maserati, to už je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) tak mustang už má přeci dávno ten eco motor... spotřeba je opět z x faktorů při výběru auta, bohužel dnes to je hlavní faktor cena a spotřeba, nic jiného... sory klinte, ale řešit u tohohle auta nějaky plasty. to je jako řešit u Enza že nemá radio, nic, prostě jenom řídíš a užíváš. klinte sice vyzkoušíš tunu aut, ale za pár hodin ne dokonale. asi jako když si psal dojmy z DSG, pořádně si ho nevyzkoušel a nepochopil jeho naprogramovanou logiku (já dodnes plno věcí nechápu proč se tak děje ) předchozí kuga je celkem pěkná, ale není tyhle SUV můj šálek čaje... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Mustang je skutečně stejně jako Camaro sporťák pro chudé. Nelze srovnávat s Masírkou....taky na Kladně s nim (Mustangem) jezděj cikáni. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 jj, Maserati je jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Je no, taky jaká cenovka u Mc stradale apod se zvukem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Tak nějak...srovnávat nesrovnatelné nejde, to je asi jako kdyby se tu srovnával Mustang nebo Camaro s RSem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 jj, ale mně primárně šlo o sound a ten je libovej i u "lidovky" Mustang. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 On i obyčejnéj karburátor ma pěknéj zvucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Třeba Š120 s upadlým vejfukem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Mustang, Camaro a nedávno představený Challenger http://www.auto.cz/dodge-challenger-2015-vylepseny-motor-v8-hemi-6-4-80783 jsou vše tzv, pony cars a za cenu jakou se prodávají dostáváš bych řekl docela dost motor, o kterém můžeš v evropě zapomenout pokud nemáš víc jak 2 míče atd. se slušnou výbavou a "slušnou" spotřebou. Ale to jsou auta pro zábavu a ne pro každodenní ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Jestli chcete tak Mustanga Vám můžu vzít na sraz a můžeme poslouchat :-) Ale to je tak vše. Jede to hůř než moje TSi a žere to minimálně dvakrát tolik. Je to maximálně lapač na ženský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Člověče, takhle nemluv, pro některé zde je to modla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 A jakyho? S tou atmoskou jede ale musíš totocit jako kazdy auto, a ne spoléhat na foukání turba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Michale, nekecej! Víš, že lež má dlouhé nohy. Fakt jo? Ty ho máš? z jakého roku? Pod pojmem Mustang, rozuměj auto, ne motorku co se vyráběla v ČSR za komunistů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Nebo si plete mile s kilometrami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Petrrr: už jsi snad viděl Mustafu padesátku z dob ČSSR jako lapač ženskejch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 JJ, on mu asi nikdo neřekl že rychloměr může být v mílích za hodinu. Stejně jako spotřeba může ukazovat v mpg (míle na galon) a tak si myslí, že je to v litrech na 100 a bojí se na to šlápnout aby neměl tak velkou spotřebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Clinte, proč ne, tenkrát kdo měl fichtla byl King a nekaž nam to tady, když se teď můžeme něco dozvědět o pořádném autě. My Ti Tvojí škodu taky nehaníme Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Rok výroby 2007, Cabrio 4,0 l. Výkon 151KW. Takže přepočet výkonu na kilo je opravdu horší než moje TSi.. Můj není já na tyhle auta nejsem, ale přivézt ho můžu :-) kokta: Věř nebo ne, atmosféry ovládat umím, ale tohle je prostě lemra. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: MichalRr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky