Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čeče prober se, vždyť to vůbec nejede :) ta 1,2 TSI je proti tomu persching :)

Jestli mas nekde clanek nebo neco, tak ukaz. Jedine 1.2 tsi v okte jsem neridil, tak netsim jak to jede, ale dle kroutaku a obsahu to nebude hitparada. 1.6 tdi ma kroutak i obsah - nevydim duvod proc by to nejelo a vyzkouseno mam, ze jede paradne - me by stacil ten moturek.
Vloženo

Dneska jsme přivezli Fábku manželky, měnili zadní nárazník + lak a zadní světlo. Musím říci, že nepoznám rozdíl v odstínu (a to je to stříbrná metla), udělali to fakt precizně. Dokonce jí tam přelepili i tu ochranou plastovou lištu, co je nahoře na nárazníku, aby se nepoškrábal od nakládání věcí do kufru. A hotové za pár dnů, netrvalo to ani týden. Když měla tchýně KIU v KIA autorizáku, bylo to tam na lak blatníku a dveří dva měsíce a ještě to totálně zesrali. Odstín je uplně jinej a nic nelícuje. Já bych to nepřebral a hodil jim to na hlavu. Jenže korejci mají prostě s lakem problémy, nejen že co kus to originál, ale hlavně slabá vrstva. Když jsem byl před rokem na rozleštění škrábanečku, říkal mi šéf lakovny, že korejce nerozleš´tujou, protože jsou hned na plechu. :D

To je zase individualni, jak je fabca stara a jak byla Kia? U noveho auta barvu trefis, u stareho hur. Moje okta byla na lakovani a oprave 3 tydny z toho mi tvrdili, ze lak musi tyden schnout - tot odpoved autorizaku, takze ti to Clinte odflakli nebo to dali do pece a o kvalite se da pochybovat. Superb rodicu pritelkyne byl na laku mesic a odstin ok, nove auto. Ja mel stare a lak po pul roce uplne jinej. Oboji autorizak.
Vloženo (editace)

Prej tejden schnout, to by měli lakovnu plnou dílů :D :D :D Kde žiješ? :D Za tejden ti vyschne doma i voda z hajzlu :D

Jo a ta Kia byla půl roku stará....

Jo, nesmíš si to převzít, prostě netrefí odstín, jejich problém, zkuste to znovu ;) To je celé.

K té 1,6 TDI, jojo, tohle předběhne i hladovej Koktův velšteriér :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Kazdy ma jinou predstavu o tom co "jede paradne" ;-)

osobne bych asi taky nesel do auta velikosti oktice s motorem co ma mene jak 100ps

Co je 100ps? 66kw je 90hp, 81kw asi 110hp, 77kw bude mit podle me pres sto koni, pokud tema myslis ps = kone.
Vloženo (editace)

Musíme Radiuse v 1,2 TSI svézt (aby viděl rozdíl proti 1,6 TDI).....řídit ho nenecháme, ještě by to někam napral čelňákem pod plynem, aby přežil :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Já mám, jakožto technik, 90kW. Jezeďáci tudíž mají asi 122 koní. :kol-138::kol-48::D

jojo, ted u posledni zkousky jsem vedl dlouhou debatu se zkousejicim o konich a kw :-D :-D :-D
Vloženo

jojo, ted u posledni zkousky jsem vedl dlouhou debatu se zkousejicim o konich a kw :-D :-D :-D

To mohlo být zajímavé. :kol-28:

Jenže 1,2 v 1150 kg je jiné jak 1,2 v 1600 kg nebo kolik ty vaše almary váží.  :kol-28:

Ale prdlajs, tady máš srovnání s OIII a OII má hmotnost asi 1270 kg.

Vloženo

Pawouk - samozrejme je dneska nutnost pouzivat kw :-) nicmene pro nas petrolheady jsou kone jasna zalezitost. Mno a pak jsem se probirali historii atd. Pekna zkouska to byla ;-)

Vloženo (editace)

Rádiusi dnes se lak nechává schnout pod umělým teplem...

Jak myslís ze by jinak fungovali rychlo lakovny...

Tak klinta Nanda i cipla fabie v dieselu :)

Jinak dnes led testovaci Toledo melo právě řízení asi do Anglie :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Proč teda kecali, že O3 je lehčí než O2? To tedy asi porovnávali rozdílné motorizace :(

No vždyť je - v tomto případě asi o 40 kg.

Vloženo

Pawouk - samozrejme je dneska nutnost pouzivat kw :-) nicmene pro nas petrolheady jsou kone jasna zalezitost. Mno a pak jsem se probirali historii atd. Pekna zkouska to byla ;-)

Však jo, vždyť se tady tak nějak škádlíme.  :kol-28: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...