Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

:D :D  To je zase legrace po ránu :D

NO já přístup policistů oceňuji, už potřetí za sebou v pár měsících (to byla ta dvojitá plná a stopade na okresce u Strašecí, před tejdnem zákaz zastavení a teď ten BUS pruh). V podstatě upřednostňují poučení před postihem, tak to má bejt, na rozdíl od MP. Čili "mě pomáhají" a "mě chrání" od pokuty ;)

Asi složím na Policii nějakou oslavnou ódu ;)

(ještě že nemám na kufru nějakou samolepku typu - "Clintův pirátský klub")

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Pawouku souhlas, na to jsem zapomněl.

Tak alespoň si mel více najet a nechát tam díru na průjezd, pak bych souhlasil.

Ze si ignoranti

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Předevčírem jsme jeli s kámošem, má 1,9 TDI 81KW O1 v myslivci po dálnici 100-110km/h ustáleně,  sem tam max 130. Ujeli jsme 200km a ve finále měl spotřebu průměrnou 4,9/100km. To jsem řikal, to je gut. Zlaté ty 1,9ky....

Vloženo

No jasný, holkám s fábiemi na srazu udělíme vyjímku ;)

No padly dotazy, kdy prijede Hyundai, jsem rad ze je povolena Fabie, Hyundai je o urovni vys a tak je automaticky povoleny. Navic mi bylo receno, ze do klubu nepatrim. Potvrzeno nezdokumentovanim vozu na srazu.

Jupi, vcera jsem vzal diru v cca 70ti, rano na gume boule jak prase... odpoledne zkusim zajet do servisu a jsem zvedavej jak to odnesl rafek :-(

Mel jsi zastavit zavolat policii, nechat udelat zápis, opravit a predat na reditelstvi silnic a dalnic (ci kam presne) a bylo by.

Jak rikam, ja se na vetsi rozmer nez 15 nechystam, O3 uz ma standard 16 a je znat, ze obrubnik uz se da vzit hned, malem jsem ho uz liznul, nastesti to chytla jeste guma...

Vloženo

No silnice nižších tříd, např. 2.třída patří většinou Krajské správě a udržbě silnic (patří Kraji). 3. třídy většinou patří obcím. Jinak by ta díra musela být jediná široko daleko a nejlépe za zatáčkou aby to uznali. Jinak v opačném případě ještě pokuta za nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povrchu komunikace.  Díra musí být taková, kterou ty nemůžeš očekávat na daném místě a to i v případě že tam nebude značka (nerovnost silnice). 

Vloženo

Clint: Navazuji na diskuzi z vlákna o srazu. Naposledy sem byl na Českomoravském srazu... Snad příště už mi to vyjde a zase někam dorazím, alespoň na čaj :kol-35:

Vloženo

:D :D  To je zase legrace po ránu :D

NO já přístup policistů oceňuji, už potřetí za sebou v pár měsících (to byla ta dvojitá plná a stopade na okresce u Strašecí, před tejdnem zákaz zastavení a teď ten BUS pruh). V podstatě upřednostňují poučení před postihem, tak to má bejt, na rozdíl od MP. Čili "mě pomáhají" a "mě chrání" od pokuty ;)

Asi složím na Policii nějakou oslavnou ódu ;)

(ještě že nemám na kufru nějakou samolepku typu - "Clintův pirátský klub")

V podstatě pokud jsi nikoho neomezil a neohrozil, máš pravdu - není nutné vždy dávat pokuty. Ale domluva u tebe evidentně nemá sebemenší vliv. :kol-28:

Pawouku souhlas, na to jsem zapomněl.

Tak alespoň si mel více najet a nechát tam díru na průjezd, pak bych souhlasil.

Ze si ignoranti

Jo, to nejspíš mohl.

No padly dotazy, kdy prijede Hyundai, jsem rad ze je povolena Fabie, Hyundai je o urovni vys a tak je automaticky povoleny. Navic mi bylo receno, ze do klubu nepatrim. Potvrzeno nezdokumentovanim vozu na srazu.

Japato? Mám pocit, že v těch fotkách tvoje auto minimálně jednou z blízka je. Musím se podívat doma. :kol-31:

Vloženo

Clint jako bývalý učitel autoškoly to musí přeci nejlépe vědět jak jezdit "správně".  :kol-48:  To je taky možná důvod proč " bývalý".  :kol-98:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Mě se líbí ta spotřeba, udávaná 5,5/100 a jezdí za 11 :D , na českých silnicích za devět ;)  To přesně vystihuje, jak je zbytečné se dívat na spotřebu udávanou výrobcem. No i TDI jak píší se zvukem multikáry prostě uměj žrát, o tom žádná ;) Záleží jen a jen na stylu jízdy. (to samozřejmě kromě Kokty, kterej jezdí s 2,0 TDI 180 ustáleně za 4 litry po dálnici)

Se dvěmi turby se budeme setkávat daleko častěji, i Honda na rok 2015 chystá do CRV max místo 2,2 pouze 1,6 naftu se dvěmi turby, dokonce o chlup výkonější než ta jednoturbová 2,2 a o stejném krouťáku. (píšou něco o nižší spotřebě a emisích).

Vloženo (editace)

tak to já mám už najeto 2500 km a spotřeba je 6,5 lt nafty ono i na dálnici když jedu 130 km/hod tak si to taky něco vezme ale jezdím proto abych žil a užil si né. a tak spotřebu tolik neřeším.

Editováno: , autor: standa2003
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...