Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Já to poznám hned, že je venku zima, nastartuju a po roce auto zase húúú-húúú-húúúú.....než se trochu zahřál motor. To mi do teď nikdo nevysvětlil, ale dělá to jen v zimě na minutku-dvě po startu cold enginu. Je to sranda s těma našima plečkama Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Kokto neser po 2. Bufík, můj malý tajný sen. No jasný, já s nejnovějším posledním modelem a typem 1,2 TSI s řetězem, kde je už vše vyřešeno nemusím mít obavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 No jasný že jo Obavy mít nemusíš, jen našetřeny nějaké peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Az me za 2 roky bude končit záruka a dožije se auto, tak vyměnim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) To já už mám záruku rok fuč Ale auto musí ještě vydržet, koupi nového vozu jsem po dlouhých propočtech odsunul na rok 2016 Tedy pokud se nic nepodělá. Nicméně předpokládám, že koncem roku 2015 udělám další podrobný rozpočet a uvidím Jenom se bojím ,aby mi to nežralo víc oleje než benzínu a já nemsuel vozit na střeše barel s hadicí přímo do víčka od motoru. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Hmm, mně končí za 3 měsíce. To abych si pospíšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Clinte nech si udělat finanční audit koupě vozu za 50tis a budeš mít jistotu co bude pro tebe nejvhodnější. Vláda to tak všude taky dělá. Jak Tě tak sleduji, tak to RSo budu snad mít i já dřív jak ty. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Petrrr 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Hmmm....to znamená pro mě ještě minimálně 720 konfigurací Petrrr: nejhorší je, že každá investice (opravy) do mého stávajícího vozu koupi dalšího ještě oddaluje a pak hlavně se to protáhlo kvůli koupě těch zatracenejch doplňků na kosu od FABu (neměl jsem s tebou na bojiště jezdit) To byl určitě záměr, ty už jsi viděl, že já budu mít brzy RS-o a ty stále ještě kinder kár, tak jsi ze mě takhle vyrazil prachy a já na RS-o už nemám.... Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Me se líbí tohle, drahy jak tvoje vysněný rso U toho snad řetězy nelitaj nebo co to ma http://home.autodo.de/en/badermainzl_gw/detail/13153866.html?pr_0_0 Editováno: 29. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 To je dražší, moje vysněné RS-o nesmí překročit 750tis bez slevy, po slevě ideál 650. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Clinte: sabotáž se povedla Kokto: jen že to je 4 roky starý škopek. U Audi se ti vysere ventilek od kola a můžeš si na to jít rovnou vzít hypotéku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Jojo, to by se člověk nedoplatil vůbec a zeptej se Ozáka, ti řekne (až za dva roky pojede zase na sraz), jak se Audiny sypou...mě o tom vyprávěl celou hodinu. Je to stejnej škopek jako všechno okolo. Musíme se smířit s tím, že dobrá auta už nejsou, jsou jen lepší mizerná a horší mizerná. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 to mas Clinte pravdu, ale i na Audi se da najit dobry a levny servis. jedinej problem s cenou oprav je u modelu Audi RS... a na sraz pojedu mozna uz na jare a kdyz budete hodny, tak vam privezu ukazat jeden z daily caru co ted mame doma, uz na nejaky caj o pate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 To můžeš hned na ten listopadovej 14. v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 hmm, uvidime, to je na me jeste mozna moc brzo, ale pokud se bude darit, tak bychom to asi mohli zvladnout nicmene v tuto chvili to nejsem schopen slibit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Ok, ok Teď si vzpomínám, já měl dneska v noci sen, kterej mi přinese určitě bohatství. Zdálo se mi, jak ke mě na návštěvu přijel někdo (to už nevim kdo) s novým Passatem v plné palbě, nechal mě v něm projet a když jsme přijeli, zaparkoval jsem poměrně daleko od obrubníku. Vystoupil jsem a ten dotyčnej tam normálně vlezl na místo řidiče, zavřel dveře a auto zajelo bokem k obrubníku o půl metru :D Ptal jsem se, jak je to možné a on mi povidá, že se vysunou vespod uprostřed auta ještě dvě přídavná kolečka (o 90 stupňů otočená než jsou kola na autě) a pomocí senzorů auto bokem dojede k obrubníku (pamatuji si, jak se to auto prostě šoupalo kolama k obrubníku, úžasné co) Kurva takovej sen, to musim navrhnout koncernu!! Budu milionář! Mělo to pak ještě dohru, vyprávěl mi, jak auto koupil s 40% slevou na jeho firmu a jak si to užívá a jak na něj jdou teď samice, že je to něco jiného než oktávka a já strašně záviděl a čekal jsem furt, kdy mi nabídne, že mi to auto sežene taky s takovou slevou, ale on nic neříkal a já furt přemejšlel, jak se ho zeptat....no a on pak odjel. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) no jak se to rika....? lina huba......... to ja mel tuhle horsi sen,videl sem nad prahou obrovskej hrib,ale to mne nesralo ale RSko mi potom prejel T90. Tak to uz byl pruser Editováno: 29. Říjen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Clinte, tak to tě zklamu, tohle boční parkování už někdo vymyslel, viděl jsem to pár let zpátky v televizi, budeš muset vymyslet něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Dokonalý popis dokonalého vozu! http://aukro.cz/skoda-110r-arciveteran-typu-porsche-mg-ferrari-i4713963539.html 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Sanek: tak uvidíme, třeba dnešní noc přijde něco dalšího Možná jsi to viděl, ale neznáš princip a zda-li šlo o stejný jako jsem vymyslel já, aha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Clint:to se ti musí zdát, že jsi šlápnul do hovna, to prej znamená prachy:-) Už si to moc nepamatuji, ale taky prostě vyjela kola a auto se sunulo bokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) Dnes v hospodářských novinách článek o Škodovce. Vzal jsem to letem, ale utkvělo mi: jó, když v hospodě někdo řekne, že má V6, tak je king, ale nový motor je lepší a V6 spráská kdy si vzpomene[emoji23][emoji23][emoji23] Zapoměl dodat, že jen do doby, než se rozsype. Editováno: 29. Říjen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 (editace) No vida, už je nás skoro deset na ten pátek Stůl zajištěn dole ve skleňáku Tentokrát bude společnej. Čadys vezme s sebou samičku. aktualizace účasti: 1/ Clint 2/ Kokta 3/ Pawouk 4/ Petrrr 5/ Pancho 6/ Motosman 7/ Ozi ? (jestli nebude bourat zeď) 8/ Brácha (můj) 9/ Čadys + 1 10/ SidCZ 11/ Radius 12/ MichaRr Editováno: 30. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Už sem to našel: http://archiv.ihned.cz/c1-63022550-martin-hrdlicka-skodovka-je-spicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Tak je fakt, že nějaká okrasa čaje se hodí, páč kdo má furt čumět na ten Clintův, popř. Panchův ksicht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky