Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Peknej votvirak. To ja dnes objednal taky neco k autu http://www.slune-cz.cz/autosedacka-cybex-pallas-2-fix/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Clinte to vim presne co to je. Obraz neznameho autora baby co se dozila duchodu a nema co delat. TZV. Zatisi z babou za cenu 200 Kc. Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Známej mi říkal, že je to nějaká Whistlerova máma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Má pravdu. Tady důkaz: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Abych rozšířil vaše znalosti. http://www.slavneobrazy.cz/whistler-j-m-whistlerova-matka-ido-2725 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ty vole hosi, ja cumim. To jsem neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Clinte takze v Musee dOrsay, Paris, France je podvrh a ty mas original?) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 jo ja znal ale na popud toho filmu. google zna vse:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Pancho: No ani se mi tomu nechce věřit, vidíš to. Celou dobu si mysleli ti žabožrouti, že mají originál a přitom ho měl můj děda, kterej ho dostal od buržoustů k jeho svatbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Takze v patek uz prijedes RSem? a nebo necim lepsim?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Rsem....myslíš Rollsem ju? Jojo, asi jo..... Pancho mi otevře dveře, budu sedět vpravo vzadu, ale ne moc rychle abych se neleknul a v rukavicích, aby neupatlal kliku pazourou od salámu. Motos mi natáhne červenej koberec s pentlema a zasalutuje....Oslovovat mě budete pane barone, v soukromí mi můžete říkat jen lorde Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Tak RR můžeš maximálně očumovat na letišti v nějakém letadle. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 jo jo jak ze te mame oslovovat ? BARON PRÁŠIL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Buran! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Asi dám zítra Koktovi do vejfuku vyzrálej banán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Aby Ti pak on nedal svůj mladej banán někam jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ty woe tady je to husty teda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Hele mistr kindr karu se nějak rozjel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Aby Ti pak on nedal svůj mladej banán někam jinam Tak to bych velice nerad, už Pawouk psal, že to není nic příjemného 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Přesně taaak. Klinte tak jak litaji rolce dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 (editace) Aktualizace zítřejšího Čaje o páté: Tak sraz tedy ZÍTRA, resp. Čaj o páté (Krušovice) Spojené s požíračkou vepřového kolínka (neobjednané kolínka mají smůlu) Jedou: 1/ Clint (objednáno) 2/ Kokta? (má menstruaci, tak ještě neví) 3/ Pawouk 4/ Petrrr (objednáno) 5/ Pancho (objednáno) 6/ Motosman (objednáno) 7/ Ozi ? (Ještě bourá zeď ?) 8/ Brácha? (už dopředu ví, že bude z práce unaven, tak to ještě zváží) 9/ Čadys + 1 10/ SidCZ 11/ Radius? (asi ne, protože by v těch vedrech sjel zimáky na kord) 12/ MichaRr 13/ Dj Tomiikk? (ještě neví - večer jede hrát na dětskou diskotéku) 14/ Arlo? (je na antibiotikách proti Ebole, ale uvažuje o tom) 15/ Stanmar Editováno: 13. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Pravda, nemůžu si koktu rozhádat, do zítra. ještě jsem přemýšlel, kde se mi vzalo to hovno na minulém čaji na tom koberečku, ono to nebylo od Clinta, ale od Kokty, on totiž den předem hnojil svoji Cargarden močuvkou od sousedova vepříka a přenesl to na botech ke mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Omlouvám se hoši, že poslední dobou nepíšu, ale řeším majetek, co jsem zdědil po dědovi....mimochodem i nějakej obraz, prej hodně vzácnej, nevíte, co by to mohlo bejt? Myslim, že si brzo už koupim pořádný auto Whistlerova máma.jpg No nvm ale prijde mi, ze tvuj deda, na te fotce s obrazem, vypada spis jako nejaka babka a ten obraz na te fotce je tak malej ze neni videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ja nevím jestli jedu to SOU klintovi závěry zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky