Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja dokonce z Varu, pokud prijedu. To je teprve streka, prijed az z Ruska, takovou davam obet. Kokto nebud herecka a doval. Minule jsem Ti to odpustil, mel si vazny duvod, ale tentokrat ti tva nepritomnost neprojde. Auto Ti prelakuji na ruzovo. :D

Krom toho Supa mi totiz dluzis olej a nejaky to kodovani. :D

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem tu plechovku asi po dvou měsících umyl. Takže počítám, že ve čtvrtek bude určitě pršet. :kol-32:

my jsme Pawouku sladěni, dnes jsem to opláchl za pár minut také :D

tak to diky vam se nam kazi predpoved pocasi na ctvrtek jo?

zacinaji se tam v odpolednich hodinach objevovat srazky a to znamena jedine, ze nemohu prijet carcoolkou, aby se neuspinila...  :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Petrrr: Na lisťácích není nic špatného - vše je otázka nalaďení. Jiná věc je, že zvlášť u pickupu, nebo něčeho, co tahá  větší přívěsy jsou měchy a podobný způsob pružení, zásadní plus z hlediska necourání zadku po zemi. Plus je doplnit alespoň tuhostně stavitelnými tlumiči.

Co se týče spotřeby větších  benzínů, tak za 7l to v kombinaci nejezdí, ale za 11-13l jo, a to není taková tragedie.

Odkaz ke komentáři

JJ, máš recht a navíc bych se takhle vozil s holkama viz. foto. Jinak když takovej 5,7 V8 Hemi předěláš na plyn, (jinak Hemi má odpojovatelnou polovinu válců) tak je to sice 70tis, ale i kdyby to žralo 20, jezdil bys jako by to žralo 10 a to je paráda, pořádnej "nízkoemisní" motor a pořádná kára pro chlapy. Ten Ecodiesel 3,0 V6 se v podstatě nevyplatí páč je o 200tis dražší v porovnání s Hemi předělanej na plyn a investice by se ti vrátila po 177 tis až. Někde jsem četl porovnávací tabulku. No pro Pražáky to moc asi nebude, nevím kde by parkovali, i když s tímhle si vždy místo uděláš  :kol-28: . Odpadlo by neustálé skládání kočárku, prostě bych ho tam mrsknul celej, případně kola, nákup a manželku na korbu a pořád by místo zbývalo.  :kol-28:

A ještě jsem zapomněl zrychlení z 0-100 je nějakých 7,3s, tak že v případě potřeby žádnej šnek, Clint by mohl závodit na dráze z Boingama. Převodovka od ZF.

post-10015-0-03256700-1421224599_thumb.j

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Motosi a Stanmare: Včera slavnostně poprvé autosedačka nainstalována, sral jsem u toho ale včera magi v kostkách. isofix sice dobrej, ale ty zářezy v sedačce pro něj stojí za hovno, furt se do toho něco pletlo, čalounění, vnitřní molitan, nebo ta podložka co jsem pod tu sedačku koupil. No naštěstí jí vyndávat moc nebudu. Zítra mohu odprezentovat, pokud přijedu, jako že už to vidím na 95%, kličkujícího Oziho mezi kapkami deště s karkulkou si ujít nenechám.  :kol-28:

Jinak dají se něčím rozleštit ty microškrábance laku (od myčky, ledu apod.)? Včera jsem se koukl proti slunéčku a málem mozková mrtvice.  :kol-26:

Odkaz ke komentáři

musíš navštívit nějakého detailera aby ti to vzal kotoučem u tebe asi měkkým, nějakou lešticí pastou, jinak to neuděláš.

@klint je rejpal :D tak co, už si zjistil jakej máš šroub? :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Ještě ne. ;)

Pettrr svetr:  konečně jsi zjistil pořádnou kvalitu, kterou ti nabízí jenom legendární a populární želva s teflonem. Ale neboj, na mikroškrábance to nestačí :D Jediná rada: nejezdi do myčky ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

hosi ja pisu ze karkulkou neprijedu a vy resite tohle...

jinak tech duvodu je vic, proc nejet s ni, hlavnim je klesajici teplota v predpoved a letni pneu - nechci zbytecne riskovat, za to to nestoji. to radej prijedu delnikem a nebo nekoho ukecam a svezu se snim :)

Odkaz ke komentáři

ono se tomu tak klinte říká víš, proto se dělají jemné, střední a silné kotouče apod.... a pak máš k tomu různé leštící pasty zase.

jinak by mě taky zajímalo jak sám píšeš, tak se to lehce zbrousí, jak často to můžeš dělat apod.

jinak do českých automatických myček nemůžeš jezdit.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Máš čistě leštící pasty, bez brusných částic a pak máš další pasty, s různě velkými brusnými částicemi, podle toho, jak hluboké škrábance to jsou. Kotouče jsou samosebou také různé. Znám to, mám známé v lakovně, mě nenachytáš :)

Jak dlouho můžeš brousit? Tak dlouho, dokud nejsi na plechu :D :D   (U metly hrozí probroušení vrchní vrstvy laku až na barvu)  Samozřejmě v reálu tyhle lehounké škrábanečky nevadí, můžeš i opakovaně na stejném místě. Je to případ od případu. . Nicméně snažit se rozleštit mikroškrábance na celém autě od myčky je holý nesmysl.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...