Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ja mel průměr rychlost 164 a spotřeba 16.1 Ozi jako super jízda

No a ja jel domu, kratsi zato horsi cestou, posledni tretina asi 30km, mlha jako prase, rychlost max 50, namraza a jeste ze jsem mel od Oziho rezim sport u brzd, potkal jsem srnku sebevrazedkyni, tam cestou necestou mezi tema prdelema. Krve by se ve me nedorezal, jeste ze jsem jel pomalu, uz jsem ji videl na levem prednim svetle, jeste ze vsude bilo a snih, ze jsem si ji vsiml. Hold uspora 20km me vysla malem pekne draze. O casove uspore se neda ani mluvit. Hold priste to radeji vemu klasucky pres Karlovarskou republiku. No ja prumerna rychlost 64 spotreba 6,4. Kdyby to nekoho zajimalo.

tak to si jel opravdu krokem... ;) hlavne zes dojel v poardku, a pro priste si poucen.

Ja celou cestu zavidel panchovi jak mu to ani nehoupalo, ja si pripadal jak na horsky draze... :(

a hlavne jak jsme se rozdelili Pancho, tak na plzen jedou vsichni jen vlevo a nechtej se uhejbat, sem musel furt blikat, aby vypadli do prazdneho parveho pruhu...

jinak Clinte, co jsem koukal na nejaky novinky co by utebe jste melo jit

jinak k tomu chipu jak jsme se vcera bavili, dorazi ten kluk na sraz?

To ja si myslel naopak. Sem záviděl tobě. Ze se jen pohupujes. A ja tam skáču . Kolikrát tak ze mne to rozhodilo v směru.

No Já musel misty brzdit, abych to bez problémů udržel. RS má v tomhle lepší chování... ;-)

A to si měl maximálně nebo by to ještě šlo. Já párkrát mel maximu. Podle tachometru 265.

Chtěl bych fakt někdy zkusit max. Ale to chce rovinu a ne ty naše silnice co se tváří jako dálnice

Deutsch Autobahnen

Upraveno od kokta7

A nebo Polsko. Super dálnice a policajta sem tam nepotkal. A nebo letiště

Hele misty sem jel max misty sem trochu povolil ale tak řekněme 90% času tempomat podlaha. Přes tech 235 tacho to neslo...

PANCHO, ty to máš chypnuté? 265km/h to už je na OII docela slušnej masakr :kol-47:

PANCHO mno s tím Polskem moc pravdu nemáš, navíc 70% policejních aut ani nepoznáš. Navíc mají Fiaty Bravo, nějaké Alfy, Passaty, Mondea, Insignie čili ne jak u nás. Teď kolegu u Lodze chytli když jel na dálnici 140 kde byla 110.

Jo neříkám že ne. Ale dálnice super. A byli sme tam ted v týdnu a s dodávkou. A furt 160. Tak to sme nejí štěstí.

Tak to je 265 tachometrovych, tolik me to jede jenom z kopce :D a tachometr už neukazuje

Upraveno od kokta7

jinak pancho, ten rozdil kdyz si me predjizdel byl hodne znat. ja si na tebe mohl troufnout jen kdyz si zvolnil a nebo nedaval plnej z kopce ;)

jinak co rikas na rozdil svetel - velkem mazec, co  :kol-32:

Stringo   jo mam,mam to i v podpisu,jinat zatim maximalka  co mam nejvic rekord  tak mam 254km,realna rychlost,co mi ukazuje Polar Fis  a i podle  gps to sedelo

Upraveno od PANCHO

Stačí aby dal jiný výbojky a bude to svítit stejně

Spis já jel včera trandakem a nic sem neviděl :D

Bude slavit, první turbo, spojka i převodovka.

post-78913-1423918081,4_thumb.jpg

Upraveno od kokta7

no mne se docela libilo  treba jak sme jely spolu a ja pridal  tak ze to docela jeste pekne  zrychlovalo v tech 230:)  jinak svetla?  ja si vubec nevsiml?  jako ze tobe to svitilo lepe? jako kdyz si dal dal dalkove  jak si mne predjel  tak to bylo jak den skoro:)) to mi prislo  ze to pekne sviti

Upraveno od PANCHO

kokto, sorry, ale nejde prece srovnavat bixenon a xenon...

na potkáváčky? svítí to uplně stejně. 

ja spis furt sledoval  jestli nekde neuvidim toho toho zleho superba:))

presne ty dalkove sem myslel, pak jak si me predjel ja zhasnul a ty rozsvitil a tma jak v pr****

tak vzheldem k tomu, ze jsme jeli skoro porad sami tak to slo... ;)

tak před FL xenony svítí méně než FL, ještě otázka jak tam pančo má staré výbojky.. taky nejsou doživotní.

ty potkávačky sem právě zkoušel u mě a vedle superba, svítilo to stejně. oni i dost dělá to ASF, což zase před FL nemá. http://www.skoda-auto.cz/models/superb/bezpecnost

a dálkovy je ovšem bez debat o tom žádná....

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.