PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak ja mel průměr rychlost 164 a spotřeba 16.1 Ozi jako super jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No a ja jel domu, kratsi zato horsi cestou, posledni tretina asi 30km, mlha jako prase, rychlost max 50, namraza a jeste ze jsem mel od Oziho rezim sport u brzd, potkal jsem srnku sebevrazedkyni, tam cestou necestou mezi tema prdelema. Krve by se ve me nedorezal, jeste ze jsem jel pomalu, uz jsem ji videl na levem prednim svetle, jeste ze vsude bilo a snih, ze jsem si ji vsiml. Hold uspora 20km me vysla malem pekne draze. O casove uspore se neda ani mluvit. Hold priste to radeji vemu klasucky pres Karlovarskou republiku. No ja prumerna rychlost 64 spotreba 6,4. Kdyby to nekoho zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 tak to si jel opravdu krokem... hlavne zes dojel v poardku, a pro priste si poucen. Ja celou cestu zavidel panchovi jak mu to ani nehoupalo, ja si pripadal jak na horsky draze... a hlavne jak jsme se rozdelili Pancho, tak na plzen jedou vsichni jen vlevo a nechtej se uhejbat, sem musel furt blikat, aby vypadli do prazdneho parveho pruhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 jinak Clinte, co jsem koukal na nejaky novinky co by utebe jste melo jit uprava nastaveni HHC http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/berganfahrassistent.php americke pozicky http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/blinker-gedimmt-us-standlicht.php zmena startovaciho loga maxiku http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/bordcomputer-startlogo.php nastaveni brzd - to by asi melo bytsoucasti volby jizdnich rezimu mod autoskoly http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/fahrschulmodus-aktivieren.php vypnuti piskani pasu http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/gurtwarner.php zavreni oken pri desti http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/regenschliessen-aktivieren.php deaktivace start/stop moznost vypnuti denniho sviceni v menu auta jeste jde vypnout to otravne pipani pri zapnuti zapalovani zapnuti moznosti dotankovat laptimer zadni svetla pri dennim zadni svetla s brzdama mlhovky s brzdovkama svetelna houkack i pres mlhovky denni jen v poloze auto - na 0 vypute zmena rychlosti u corneringu blednuti / vypnuti denniho pri blinkru blednuti a hned zesileni blinkru ala audi deaktivace AM pasma v radiu zmena nstaveni cidla vlhkosti - u MR2015 to maji uz osefovane z vyroby, ale ty mas starsi jestli mas automatickeho dalkove tak tam jde nastavit aby si to pamatovalo zapnute porad - pripadne pokud ams lane asistenta tak to jde dokodovat uplne moznost vypnuti stabilizace - aby si mohl kravit na snehu - je tam nekolik voleb jinak k tomu chipu jak jsme se vcera bavili, dorazi ten kluk na sraz? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 To ja si myslel naopak. Sem záviděl tobě. Ze se jen pohupujes. A ja tam skáču . Kolikrát tak ze mne to rozhodilo v směru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No Já musel misty brzdit, abych to bez problémů udržel. RS má v tomhle lepší chování... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 A to si měl maximálně nebo by to ještě šlo. Já párkrát mel maximu. Podle tachometru 265. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Chtěl bych fakt někdy zkusit max. Ale to chce rovinu a ne ty naše silnice co se tváří jako dálnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Deutsch Autobahnen Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 A nebo Polsko. Super dálnice a policajta sem tam nepotkal. A nebo letiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Hele misty sem jel max misty sem trochu povolil ale tak řekněme 90% času tempomat podlaha. Přes tech 235 tacho to neslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 PANCHO, ty to máš chypnuté? 265km/h to už je na OII docela slušnej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 PANCHO mno s tím Polskem moc pravdu nemáš, navíc 70% policejních aut ani nepoznáš. Navíc mají Fiaty Bravo, nějaké Alfy, Passaty, Mondea, Insignie čili ne jak u nás. Teď kolegu u Lodze chytli když jel na dálnici 140 kde byla 110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jo neříkám že ne. Ale dálnice super. A byli sme tam ted v týdnu a s dodávkou. A furt 160. Tak to sme nejí štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Tak to je 265 tachometrovych, tolik me to jede jenom z kopce a tachometr už neukazuje Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 jinak pancho, ten rozdil kdyz si me predjizdel byl hodne znat. ja si na tebe mohl troufnout jen kdyz si zvolnil a nebo nedaval plnej z kopce jinak co rikas na rozdil svetel - velkem mazec, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Stringo jo mam,mam to i v podpisu,jinat zatim maximalka co mam nejvic rekord tak mam 254km,realna rychlost,co mi ukazuje Polar Fis a i podle gps to sedelo Editováno: 14. Únor 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Stačí aby dal jiný výbojky a bude to svítit stejně Spis já jel včera trandakem a nic sem neviděl Bude slavit, první turbo, spojka i převodovka. Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) no mne se docela libilo treba jak sme jely spolu a ja pridal tak ze to docela jeste pekne zrychlovalo v tech 230:) jinak svetla? ja si vubec nevsiml? jako ze tobe to svitilo lepe? jako kdyz si dal dal dalkove jak si mne predjel tak to bylo jak den skoro:)) to mi prislo ze to pekne sviti Editováno: 14. Únor 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 kokto, sorry, ale nejde prece srovnavat bixenon a xenon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 na potkáváčky? svítí to uplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 ja spis furt sledoval jestli nekde neuvidim toho toho zleho superba:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 presne ty dalkove sem myslel, pak jak si me predjel ja zhasnul a ty rozsvitil a tma jak v pr**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 tak vzheldem k tomu, ze jsme jeli skoro porad sami tak to slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) tak před FL xenony svítí méně než FL, ještě otázka jak tam pančo má staré výbojky.. taky nejsou doživotní. ty potkávačky sem právě zkoušel u mě a vedle superba, svítilo to stejně. oni i dost dělá to ASF, což zase před FL nemá. http://www.skoda-auto.cz/models/superb/bezpecnost a dálkovy je ovšem bez debat o tom žádná.... Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky