Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No a ja jel domu, kratsi zato horsi cestou, posledni tretina asi 30km, mlha jako prase, rychlost max 50, namraza a jeste ze jsem mel od Oziho rezim sport u brzd, potkal jsem srnku sebevrazedkyni, tam cestou necestou mezi tema prdelema. Krve by se ve me nedorezal, jeste ze jsem jel pomalu, uz jsem ji videl na levem prednim svetle, jeste ze vsude bilo a snih, ze jsem si ji vsiml. Hold uspora 20km me vysla malem pekne draze. O casove uspore se neda ani mluvit. Hold priste to radeji vemu klasucky pres Karlovarskou republiku. No ja prumerna rychlost 64 spotreba 6,4. Kdyby to nekoho zajimalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to si jel opravdu krokem... ;) hlavne zes dojel v poardku, a pro priste si poucen.

Ja celou cestu zavidel panchovi jak mu to ani nehoupalo, ja si pripadal jak na horsky draze... :(

a hlavne jak jsme se rozdelili Pancho, tak na plzen jedou vsichni jen vlevo a nechtej se uhejbat, sem musel furt blikat, aby vypadli do prazdneho parveho pruhu...

Odkaz ke komentáři

jinak Clinte, co jsem koukal na nejaky novinky co by utebe jste melo jit

jinak k tomu chipu jak jsme se vcera bavili, dorazi ten kluk na sraz?

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

PANCHO mno s tím Polskem moc pravdu nemáš, navíc 70% policejních aut ani nepoznáš. Navíc mají Fiaty Bravo, nějaké Alfy, Passaty, Mondea, Insignie čili ne jak u nás. Teď kolegu u Lodze chytli když jel na dálnici 140 kde byla 110.

Odkaz ke komentáři

no mne se docela libilo  treba jak sme jely spolu a ja pridal  tak ze to docela jeste pekne  zrychlovalo v tech 230:)  jinak svetla?  ja si vubec nevsiml?  jako ze tobe to svitilo lepe? jako kdyz si dal dal dalkove  jak si mne predjel  tak to bylo jak den skoro:)) to mi prislo  ze to pekne sviti

Editováno: , autor: PANCHO
Odkaz ke komentáři

tak před FL xenony svítí méně než FL, ještě otázka jak tam pančo má staré výbojky.. taky nejsou doživotní.

ty potkávačky sem právě zkoušel u mě a vedle superba, svítilo to stejně. oni i dost dělá to ASF, což zase před FL nemá. http://www.skoda-auto.cz/models/superb/bezpecnost

a dálkovy je ovšem bez debat o tom žádná....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...