Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak dneska autosalon. Ženeva. Ted Itálie a zítra možná rodiště aut s konem ve znakupost-85810-1425843743,8844_thumb.jpg a jeden vysokéj kopec

Jinak Ženeva super. Bud tech lidi. To neslo. To si snad přistě pořídit průkaz novináře.

Vino na hotelupost-85810-1425845145,4102_thumb.jpg

Clinte, smula, ale leti jen na TSI, driv si mozna mel sanci nez si vymek  :kol-46:

ale je pravda, ze je moooc peknoucka, kdysy pozovala nejake firme v katalogu s naradim, docela me mrzi, ze se mi ho nepovedlo sehnat, bylo to moooc pekny  :kol-28:

Pancho a ja myslel, ze nepijes  :kol-32:

Ne to nepiju. Vino není chlast. Ale požitek

Ale stejné nejlepší je si dát v práci tři flašky vina přes noc.

post-85810-0-96832800-1425850502_thumb.jpost-85810-0-50082900-1425850585_thumb.jNEJAKA  ochutnavka

post-85810-0-96832800-1425850502_thumb.jpost-85810-0-50082900-1425850585_thumb.jNEJAKA  ochutnavka

post-85810-0-75234800-1425850702_thumb.j

zas mi to vlozilo dvakrat :kol-73:

NeFot superba ale fot gt4

• Autor

Tak chlapi, mluvil jsem teď s Pawoukem a dohodli jsme se , že Čaj o páté bude již tento pátek 13. března na Lánech v Classiku.

Od 17:00 hodin- jako vždy

Upraveno od Clint

Teda ty mi dáváš.

Nejdřív seznam, co mám v autě rozbyté a teď takovou snůšku nesmyslů.

To víš, já umím potěšit - buď "dobré" zprávy v článcích, nebo BAN na foru. :kol-48:

Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci.

Mno teď sem bral pár krát u omv 100 a auto netahne tolik..ale projevilo se to až tak po vyjeti staré vervy cca 1/4 nádrže.

Upraveno od kokta7

• Autor

To už začíná turbo klepat na dveře :kol-130:

Upraveno od Clint

Na dveře ne, ale na peněženku. :-)

Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci.

Taky ty vyšší oktany neumím poznat. Tankuj normální N95 a přidej do toho VIF. :kol-31:

tankuj Vervu a poznas to, aspon u meho je to znat, ale stejne nakonec beru jen kvalitni 95, kdo y daval o ty 3-5 kc na litru vic...  :kol-46:

TAK JÁ TE´D VYUŽIL JEN SITUACE A ROZDÍLU POUHÝCH 1KČ NA LITRU. JINAK ZASE BUDU PRAKTIKOVAT N95 A NĚKDY V BUDOUCNU V RÁMCI REGENERACE ZAS DÁM TŘEBA PÁR NÁDRŽÍ VERVY. JÁ SI TOTIŽ KDYŽ CHCI VERVU ZAJEDU 35KM, POKUD TAM NEMÁM CESTU A TAK I Z TOHOTO DŮVODU. kDYBYCH MĚL VERVU BLÍŽE BYLA BY TO JINÁ. PAWOUKU MÁŠ ODKAZ PŘÍMO NA TEN SAJRAJT ABYCH VIDĚL O CO GO?

VIF aditivum do benzínu  Mám právě v autě jednu plechovku, tak to zkusím. e že bych si myslel, že to nějak zvedne výkon, spíš kvůli mazivosti. Do teď jsem tankoval OMV MaxxMotion N95, který má podle testů právě zvýšenou mazivost.

kokto, ale jen o litra pri stejnym vykonu - jestli dobre koukam, to je podle me vpoho... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.