Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pancho - to je taky jedna ze stastnejsich zprav pro me, jinak jsem jel do servisu jeste pozdeji...

Pawouk - levy by mel jit sna bez problemu vytahat, u praveho to zkusi, ale je hodne poskozeny (to je ten co jsem fotil). Je kompletne zborceny dovnitr a linka co je z nej dolu je rozpraskana a rozlezla. Takze pokud to nepujde tak ho ceka rezani.  :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouku, ono CKP ma becne bordel, nebo si nekdo udell pojistku na moje RC, ktere se urcite da nekde najit na netu, respektive v nejake db.

Pancho, tak to je hodne slusna raketa. Jako ja uz vidim hlavne jak se dohaduju o GAP s pojistovnou, kdyz bude jen GAP stat 200 tacu, kdyby se neco stalo...  :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Jo, to by ses divil, co se dá najít v těchto institucích. Asi před patnácti lety šel kolega z práce na nějaký drobný ambulantní chirurgický zákrok a při následné kontrole doktor prskal, že mu to nechce pojišťovna proplatit. Tak tam na ně vlítnul a baba mu řekla, že ho vedou už asi pěl let jako mrtvého! Ale peníze ze zdravotního pojištění brali vesele dál.

Odkaz ke komentáři

tak Pawouk vyhrál a já to prosral. včera jsem ani nedokoukal autosalon, RR jsem ani neviděl, po těžké dřině v práci jsem usnul jako škopek. No a ráno jsem byl přezouvat pneu, už patřím do klubu leťnáků, zase bez objednání a za 15 min nebylo co řešit za 320 kč s vyvážením. Hold Ozi chtěl ušetřit a nechal si to přezout od nějakých žabařů a jak dopadl. Já si raději zaplatím za profíky. No já teď platím za tu mojí šáde 9tis (vč. povinného).  ročně ve splátkách, až to příští rok splatím jsem zvědav co mi nabídnou za cenu. Druhé auto řeším jen vylepšeným povinným (srážka se zvěří, živelné pohromy apod).

Jo a kotouče u mě u náboje už nemají žádnou povrchovou úpravu po 2 letech, resp. mají. Matná liščí rez - jooo kvalita se pozná. Alespoň je to už rezavé všude stejně a ne jako ještě v loni kdy to bylo flekaté. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...