Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 zdar panove, venku je pekne a ja sedim v kanclu a bloumam nad pojistkou, po vikendu navrh ceny pojistneho navysen o ztracene bonusy v podobe cca 2400 rocne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja uz mam davno prezuto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Samé špatné zprávy. Už víš, co budeš dělat s tím prahem/podlahou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Vezmou kladivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pancho - to je taky jedna ze stastnejsich zprav pro me, jinak jsem jel do servisu jeste pozdeji... Pawouk - levy by mel jit sna bez problemu vytahat, u praveho to zkusi, ale je hodne poskozeny (to je ten co jsem fotil). Je kompletne zborceny dovnitr a linka co je z nej dolu je rozpraskana a rozlezla. Takze pokud to nepujde tak ho ceka rezani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ozi. To sou taky kurvy. Hned to navýšili když nutí platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jo a podlaha, tam jsou podle vseho snad jen popraskane plasty a zbytek by mel jit vyrovnat lehkym vytahanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pancho, jj, jeste jsem poptal pres kamose druhou pojistovnu, tak mam tedko odeslane dve smlouvy, ale je to vzdy cca 18k za vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 I ten pravý by měl jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No ja platím skoro 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 me hlavne stve, ze pro auto je aktualni obvykla cena 301000 nehlede na vybavu, to me prijde fakt uchylne. navic mi kamos zjistil, ze mam nejaky malus od Allianz v databazi CKP, ale pritom jsem tam nemel nikdy pojistene zadne auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Šéf jak si pořídil to STI tak je to starý auto. Stalo to 250 a nikde se pod 24tisíc nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 To jsou šmejdi zlodějský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pojišťovny sou největší zloději to vis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 A ještě tam mají bordel v databázích. Jak jinak by tam mohl mít malus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 To subaru nevím jak to berou jestli podle toho ze snu náhradní drahé a nebo že to každý druhý rozbije. Ale je to fakt raketa za stare auto. A když to rozbijes tak tak plnou cenu nezaplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 A mám to! Vyhrál jsem soutěž o tisící stránku. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 To jako nechápu. Když si tam nikdy nebyl jak tam můžeš něco mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pawouku, ono CKP ma becne bordel, nebo si nekdo udell pojistku na moje RC, ktere se urcite da nekde najit na netu, respektive v nejake db. Pancho, tak to je hodne slusna raketa. Jako ja uz vidim hlavne jak se dohaduju o GAP s pojistovnou, kdyz bude jen GAP stat 200 tacu, kdyby se neco stalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Jo, to by ses divil, co se dá najít v těchto institucích. Asi před patnácti lety šel kolega z práce na nějaký drobný ambulantní chirurgický zákrok a při následné kontrole doktor prskal, že mu to nechce pojišťovna proplatit. Tak tam na ně vlítnul a baba mu řekla, že ho vedou už asi pěl let jako mrtvého! Ale peníze ze zdravotního pojištění brali vesele dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No jak říkam všechno je to pakáž . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jj, jejich styl je fakt slusnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No takhle se vydělává. Asi také založíme pojišťovnu ne? Česka pirátska pojišťovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Jo to neni spatnej napad, prodame RSka dame jistinu a zacnem makat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) tak Pawouk vyhrál a já to prosral. včera jsem ani nedokoukal autosalon, RR jsem ani neviděl, po těžké dřině v práci jsem usnul jako škopek. No a ráno jsem byl přezouvat pneu, už patřím do klubu leťnáků, zase bez objednání a za 15 min nebylo co řešit za 320 kč s vyvážením. Hold Ozi chtěl ušetřit a nechal si to přezout od nějakých žabařů a jak dopadl. Já si raději zaplatím za profíky. No já teď platím za tu mojí šáde 9tis (vč. povinného). ročně ve splátkách, až to příští rok splatím jsem zvědav co mi nabídnou za cenu. Druhé auto řeším jen vylepšeným povinným (srážka se zvěří, živelné pohromy apod). Jo a kotouče u mě u náboje už nemají žádnou povrchovou úpravu po 2 letech, resp. mají. Matná liščí rez - jooo kvalita se pozná. Alespoň je to už rezavé všude stejně a ne jako ještě v loni kdy to bylo flekaté. Editováno: 10. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky