Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

hlavně pod tím displejem na palubovce máš nějaký cvrnknutý holuby. 5,6 mi nepřijde zas až tak extrémní i když je to pěkná spotřeba. honza + číslo by ti ukázal za kolik jezdí TDI.

Jinak ty displeje jsou hnusný jak noc, obdobnou grafiku mám v Thálii, oranžový bleee, nevím jak te´d ale jednu dobu měli i BMW oranžový, tfuj. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk neví co je smart (česky chytrý) telefon a Facebook (česky ksichtkniha), to Pawouk zamrznul kdesi v 19st. našeho letopočtu :kol-28: . Se divím, že na Clintovy srazy nejezdí s koňským spřežením. :kol-98:

Jinak Pawouk musí umět česky a číst určitě taky, to by nyní nepovýšil na ředitelského a nedostal 1,4TDI. To zase trochu Pawouka podceňuješ a to, že mluví a píše česky jako z dob obrozenců Dobrovského a Jungmanna, to souvisí s předchozím odstavcem.

Konsky sprezeni jsem si zas vytahl ja, kazdej mame neco (a i to mi ukradli). Ja Pawouka nesoudim, jen davam varianty co me napadaji. A vis co se rika, kdo umi ten umi, kdo neumi, ten uci.

Jeste me napadlo, jestli to nekdo bude cist, tak bych se mohl zastavit v Jipu (jip-napoje; jip-potraviny), nejaky sudy jsem tam videl (asi pivo, Kofolu nvm nvm) a chlast bych rekl maji nejlevnejsi. Kdyz se najde nekdo s dobrou vyridilkou, tak tam muze zkusit zavolat a poptat se (dostupnost, podminky, ceny, zalohy). Ja nikdy nedostal slevu na auto (na nic snad), takze nejsem ten kvalifikovanej.

Ja mozna pojedu okolo v pa ci o vikendu, tak bych se pripadne poptal. Je Skoda, ze mi Clint neposlal sms s pozvankou (musel jsem se tu nejdriv prohrabat 50ti strankama), byli jsme tam ted o vikendu.

Clinte,

psi sliny leci, porid si nejakyho hafana na mazleni, ne jen jako terc a nebo prestan furt libat auto, stejne ten motor utahas :D a auto pujde do AAA auto - ke skvelemu prodejci proverenych ojetin.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Budeš se divit, ale já vždycky dostal od AAA nejlepší nabídku na výkup auta, i když to bylo někdy na delší dohadování. V podstatě co jsem chtěl, jsem v AAA vždycky dostal....to jinde to byla tragédie. Když jsem prodával 1,8TSI, nikde ten motor nechtěli a všude se ptali, jestli je vyměněněj. I v AAA se divili, že mám stále původní motor, že 80% aut u nich s tímto motorem už má druhej :D

Čokly mám rád, ale ne doma, všude chlupy a kde co rozkoušou. A taky pak ten byt smrdí čoklovinou. Takže psa na zahradě v kotci ano, ale to ho zase nemusím mít, když ho uvidím dvakrát  denně :D . Navíc kde co by mi vochcal, vokousal palmy, vytrhal orchideje a místo anglického trávníku bych měl vypálené mystické kruhy :D

Psí sliny léčí, ale nesmí volizovat na procházce kdejaké hovno ....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Mysticke kruhy mas od fenek, ono s tim psem musíš taky chodit ven a právě ho nemít uzavřeného v kotci.. Tak lidi smrdi taky v bytě: D

Woe Klinte vis jak vypadá Oktavia a citron jumpy nebo berlingo? :D oktavka je proti tomu prdlavka

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

to je pravda, v AAA nejlépe platí, známej nedávno prodával Octu a dostal tam taky nejvíce a to oběhl Essa apod. Rozdíl byl i 20-30tis. Tedy na prodej ano se zavřenýma očima, ale nekoupil bych u nich ani rezervu na kolo. 

jako, že se Clint bude lízat se psem? Však jsem to psal, dovez ty nebo Kokta na grill party a nejdřív ti ho Clint volíže toho psa, pes pak volíže jeho, pokud nebude chtít něco víc v zahradním domku a pak bude i HOT DOG a ještě zbude fajn kožíšek-utěrka na Panchovo káru. Hlavičku ti necháme a nebo si s ní zahrajeme fotbal.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Dneska mi servisák slíbil, že mi příští tejden vykuchá kapličku, vyndá panel přístrojů a vytěsní mi to izolační tlumící páskou. Prej nejsem první, kdo si na to stěžuje. Já to říkám furt, že OIII je proti OII rozvrzaná :D

Však já to postupně všechno odhalím....tedy nesmí se toho přidávat víc, než já stihnu odstraňovat....

Odkaz ke komentáři

Jak rikam, nejsem ten spravny obchodnik, nicmene zas nejsem ocas a nekoupim vse, na cem je napis super. Vse poradne detailne zkoumam az mi v Hundaiji prodejce rika, Vy moc neverite lidem co. Tak jsem mu odpovedel, ze po ranu neverim ani tomu ksichtu v zrcadle a verim jen NiNitce, na tu se da spolehnout.

Clinte malej pes nesmrdi. A ze stejnyho duvodu nechci deti. Vse znicej, sedacky okopou, zdi pocmaraj, jsou hlucny, dokud to ma pleny, tak to smrdi a mit je v kotci je prej zakazany. Navic pak problémy se skolou, pak alkohol, drogy... NiNitka se ucila chodit na zachod 3 mesice a od ty doby uz je samostatna a dela jen radost. Rymicku od ni chytit nemuzu.... idealni dite.

Odkaz ke komentáři

No buď není normální Rádius nebo já. Až jednou dospěješ i mentálně a budeš mít věk jako já, zjištíš, že dítě se se psem ( kterej je dobrej tak akorád na guláž nebo karbanátek) nedá srovnávat. Vím, že vy pejskaři máte tendenci dost často nadřazovat psa nebo jeho život nad život člověka a to já lehce nesnáším, ač dokážu pochopit, že někteří psi se chovají lépe než lidé. Tedy až jednou umřeš sám někde v nějakém pečovateláku nebo LDN , protože nebudeš mít rodinu jen psa, který se o tebe ovšem nepostará, povíme si. Děti nejsou jen o tom co píšeš, že smrdí, pláčou atd., ale to třeba jednou poznáš sám, pokud změníš názor. Já jsem otcem teprve 1,5 a neměnil bych za nic na světě i když to není někdy jednoduché. 

Odkaz ke komentáři

Jojo, Rádius vidí život jednoduše: Posilovna, Hnůjdaj a lizpič.

Až bude Rádius v LDN, tak mu ta jeho Čivava bude maximálně volizovat zadek :D Děti jsou základ rodiny, každý rozumný člověk na to přijde, dříve či později. Kokta a Ozák jsou ještě mladí cucáci, závodníci, co si honěj brko nad kanystrem benzínu, ale jednou taky budou mít rodinu (tedy Ozák určitě) a pak poznají, jakou radost přináší děti ;) I na diesel člověk musí dospět :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No tak zase úplně se vším Petře souhlasit nemohu... Pes samozřejmě s dítětem srovnávat nejde, ale ani to není tak, že by byl pes k ničemu. Máme Zlatého retrívra a je to fakt pes úžasnej - hlídač, přítel, mazel, společník. Samozřejmě ho nenadřazuji na rovinu vlastní rodiny, ale je právoplatným členem, který si zaslouží pozornost a úctu... Děti jsou kapitola sama pro sebe, mnoho dávají ale také mnoho berou a spoustu lidí se snaží hledat ty protipóly (kolik mi toho děti vzaly a kolik mi toho daly)...a to je chyba, člověk děti chce, protože má potřebu se o někoho starat, zajistit si nějaké zázemí a pokud někdo tuto potřebu nemá, tak nemá smysl mu toto předhazovat. Znám spoustu lidí, co rodinu nemá a jsou naprosto spokojení, prostě je to věc každého jedince a nemá smysl se s tím nějak zaobírat, stejně tak, jako nemá smysl řešit USA vs. Rusko, benzín vs nafta, černá vs. bílá, sedan vs. combi... co člověk to názor a každý názor je jiný...

Odkaz ke komentáři

Stringo mas samozrejme pravdu, ovsem jak clovek bez ditete muze tvrdit ze se ma lepe nebo ze mu je lepe nez kdyby rodinu mel, kdyz to nezazil. Mam znamou treba vdanou co dite furt nechtela, spis ji do toho tlacil trochu starej a dnes ma 2 deti a planuje treti a je nejspokojenejsi na svete. Je to vec priorit v dnesni dobe. No znam i nektere co jim vlak ujel z ruznych duvodu, rodinu by chteli a nemohou a to je pak nestesti, k cemu pak uspesna firma, mercedes v garazi? K hovnu. Ja respektuji pejskare a kdyz si tady nedelam srandu, nekdy drsnou, uznavam. Vim ze pes je pokud k tomu nekdo ma vztah platnym clenem rodiny. Ja ovsem nikdy moc na psy nebyl. Obzvlaste pokud jedu treba ke svagrovi s rodinou na navstevu ( maji Stafordskeho bulteriera) furt musi clovek davat pozor na malou na psa i kdyz je pry hodnej -ja psum neverim, chlupy vsude, div ne i v posteli. Furt a ve vsem brat na psa ohledy, v klidu se clovek nenazere, cumi ti furt do huby atd., ale hold mam to jinak. Ja nikdy pejskar nebudu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...