Pawouk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo, ale on má "jen" tu 90kW / 200 Nm, ne? To už bych nechtěl, přece jenom 110 kW je nějaký znatelný posun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Tak jak je v Práglu počasí? Dole na jihu je 29,5°C a zataženo, dusno jako prase, jsem mokrej až na zádeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Petre zdarma na win 10... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 V Práglu jasno, 30 ve stínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Hic, už aby byla zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 my 28, hold, horalové. Kokto díky, zbytek s tebou proberu live, po tom co sežeru toho tvého vykoupaného psa na fotce. Clinte máš tam bazén? Abych si vzal plavky sebou, tanga, samice prý na to letí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Psa neberu je teplo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Petře, u Clinta MR.mokré spodky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Samice jdou jedině na borce, co se toho nebojí a jdou na Adama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo, jak to, Radius by ti vysvětlil, že pes má lepší thermomanagement než člověk, tak čeho se bojíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 No já si myslím že pesani toho mají až až i když leží někde ve stínu, natož je brát někam autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 stringo, jasné, ale zase všeho s mírou, nechci pobuřovat a zesměšňovat manžele v očích jejich manželek co tam také budou. Sice malé auto, ale velkej ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 (editace) Petrrrr: Bazén nemám, ale v tangách můžeš chodit a oslňovat manželku arabáše Ta bude čumět, uvidí fousy i dole Jinak tě můžu polejvat vodou z hadice.... Editováno: 13. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ale hlavně uvidí sněhově bílou pleť , ona zvyklá jen na kakao. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Výlety neplánujete, abych věděl, jestli si mám vzít 1 nebo 2 piva, to je dohromady 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 (editace) Pancho hlásí příjezd už po dvanácté...aby si ještě stihnul přeleštit kárku, než mu ji zeserou kosáci. Už čekají nedočkavě na plotě a vyhlíží modráka, plní žížal a bobulí, aby to mohli někde pustit Musel jsem je uchlácholit, že se brzy dočkají.... Editováno: 13. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jo, tmavě modrá, tu kosáci úplně milují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 To oni nejdříve přilétnou na střechu a projdou se po ní, poklepou zobákem, kde je nejlepší místečko a pak to tam fláknou. Ti další už to pak mají označené a vidí to z dálky, tak to tam perou rovnou za letu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Každé TSI, co vypustili do oběhu, je nespolehlivý šrot. Rozvody se tam mění častěji, než u starých TDI. Příště si koupím Hyundai 1.6 turbo.Copak je zas s TSi? Ta 1.4 v O3 ma 103KW (alespon to maji verze v praci, za 2 roky to ale mohli zmenit) ne 110Kw jestli takova verze motoru je, tak spis u VV, ten uz predtim mel misto 90kw, 103 v Golfu (mozna za drobny priplatek, je snad i verze 132kw). Zajimave je, ze S2 ma tusim 93kw, proc ne tech 103 jako VV a S3 tez 93Kw, alespon jsem to nekde cetl, a to je mi uz zahada.Ono s Hyun abys po 50tis nemenil motor nebo cely auto , ale 5 let zaruka v cene. Skoda ze ale musis koupit verzi RS, ze to nejde dat do holatka. Každý motor koncernový má svá tajemství Clinte. Jinak dotaz pro ITáky, už ten dotaz se tu řešil ale nějak do ztracena, mám win 7 a taky mi to tady píše hlášku naistalovat win 10, co s tím? Stojí to za to nebo ne. Clinte připrav mi to nejlepší klimatizované místečko. Si to dej nejdriv do virtualky, at pak nejsi rozcarovan. Ja s Win 8 a pote 8.1 nemam problem, jen podle rychlosti poznam ze to nejsou 7, ale 8. Metro jsem nevidel ani nepamatuju a rychlost systemu luxus. Jedine co mi trochu vadi, tak nepruhlednost oken. Mam tedy jednu nevyhodu a tuny vyhod. 8cky uz umej pracovat s vice nez 4mi jadry, pokud mas tedy nove AMD nebo Intel s HT, tak je to prvni system od Microsoftu, ktery si s tim umi korektne poradit. Patche do 7cek nefunguji poradne. A jestli mas SSD, tak bych na nic necekal.stringo, jasné, ale zase všeho s mírou, nechci pobuřovat a zesměšňovat manžele v očích jejich manželek co tam také budou. Sice malé auto, ale velkej ... Maly auto, velkej ocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ty jo, to počasí je tak na koupání a ne na práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Copak je zas s TSi? Ta 1.4 v O3 ma 103KW (alespon to maji verze v praci, za 2 roky to ale mohli zmenit) ne 110Kw jestli takova verze motoru je, tak spis u VV, ten uz predtim mel misto 90kw, 103 v Golfu (mozna za drobny priplatek, je snad i verze 132kw). Zajimave je, ze S2 ma tusim 93kw, proc ne tech 103 jako VV a S3 tez 93Kw, alespon jsem to nekde cetl, a to je mi uz zahada. Prosím přeložit do srozumitelné řeči. Já vím, je hic, ale tohle nepřelouskne ani Google translator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Koukam ze se Praha cervena, dalnice (nebo mozna jen rychlovka) za Klintem oranzova... zas me to zene pres prdelky a budu tam o 20 driv. Stringo moje rec, vzit speky, plavky a hura do Kralup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Co se ti nezda Pawouku. Otazka, co je s TSi? A dalsi veci, o3 1.4 ma 103KW, Superby 93 a Golf 103 jiz od dob 02. Jsou ale verze 110 a 132 - 110 dnes standard u Golfu, drive asi za priplatek. 132 je asi novinka a urcite za priplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 S TSI jsou jen problémy. Toť vše. Ty výkonové varianty máš nějaké pomýlené, ale to u tebe není nic nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky