Stringo Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Kokto, jenže Tesla je budoucnost... Osobně to auto vypadá absolutně úžasně, jedna jezdí v Českých Budějovicích a je to nádherný auto, kam se hrabe Jaguár apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tak tos asi nesedel ve vnitř, kvalita kůže je je jak u o3 RS nic moc. Interiér audi a6 či a7 je úplně o třídu jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ta Tesla je moc pekna, o tom zadna pawouku kokto, porsche pekny, ale mas pak vyssi naklady na provoz kdyz to spocitas a proto si lidi kupujou alternativni veci... me by se treba libila jinak ja spis nez teslu preferuji Fisker Karma a Pancho, nafta patri do kamen a malovernym, lepsi je RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jo jo to znám.. no ja se rozhodl. Kamarád mi pomalu shání turbo a tak. Chtěl bych se příští rok do toho pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 biturbo bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 nee zase neprehanej:) KO4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 njn, tak nekdo ma nekdo nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 co mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 tak to už to auto vyloženě bude dražší než si ho koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Cílem boje ve válce, ale v podstatě i při sebeobraně není primární nutnost protivníka usmrtit, ale zneškodnit aby nemohl pokračovat v tom co dělá. Při sebeobraně atd. dochází k řadě omylům atd., ale i ty se můžeš stát obětí a pak seš bez šance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 ja nemam nic Pancho Petrrr u nas je primarni v obrane zabit, aby nemohl u soudu rict, ze si sel pujcit zapalovac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 tak to už to auto vyloženě bude dražší než si ho koupil A to Vadi? Furt to vyjde méně než kupovat něco nového.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Já myslím že ve válce znamena zneškodnit zabít. J cenu ti bude protivník kterého jen postřelil a za půl roku půjde proti tobě znovu. a když při sebeobraně na tebe půjde parta fetek a ještě bude ohrožovat tvoji rodinu. Myslím že nebudeš střílet jen tak do ruky nebo do nohy. To ho nezastavíš. Jedině ze bys mu střelit do obou rukou a nohou. . Já si myslím že je pravidlo. Pokud nikoho nechci zabít tak na něj nestřílím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 A myslím že se ve válce používají daleko horší věcičky a používat budou. . Od doby co byli vynáleze zbraně tak vždycky mají co nejlépe zabíjet a ničit. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Radiusy az budez bezmocnej horet v aute a skrz okynko na tebe bude koukat clovek co ti nepomuze pac se boji nebo omdliva kdyz vidi krev ale zavolal ti hasice co prijedou za 10 min. tak az se ti promitne pred ocima cely tvuj zivot vzpomenes na ma slova. 1) hajis to tu, jak kdyby jsi u toho byl, byl jsi leda tak doma u tv a nemuzes vedet, co kdo udelal a neudelal, ja jsem dal dalsi namet na premysleni, ze svet neni cernobilej, jak ho nekteri vidi a jeste maji i nekteri ruzove bryle, aby byl barevnější, ve vysledku v tom zadnej rozdil ale neni, porad to je 1b. 2) podle toho cim argumentujes, tak by uhoreli 3 lide - i zachrance omdlivac 3) az ti do auta nekdo zacne strilet na dalnici, treba zivot prehodnotis, jako jsi to udelal s rychlou jizdou a srnkama (coz si se tu rozpovidal minuly tyden) 4) najednou se mi vsichni chtej srat do auta, jak by rekli v Nosovicich, "Zajem o nas vuz konkurenty nas velice tesi a uz jen to dokazuje kvalitu nasich aut, kdyz uz i konkurence chodi zkouset nase vozy." Radiuse nemá smysl komentovat, to jsou normální provokace. V i40 odchází, už jsem to tady někde psal. Jestli si to dobře pamatuji, tak se motor přehřívá a jde do kytek. Jak rikam, vsichni u toho byli a idealne jeden sedel v horicim aute a druhy jel s tim co nezastavil. Pak bych toho nezastavujiciho taky odsoudil. A dokud to nebude jasne podlozene, tak nema smysl nad nikym davat verdikt.Navic jsem dal pouze podnety k zamysleni a ze to nemuselo byt tak, jak tu nekdo vysnil. Ze je to provokace? A co neni? Vlada? Nevypoveditelna smlouva s Veolii? Jak pres kopirak ta firma s reklamama na zastavce JCDaux (ci jak je)? Tohle bys mel soudit a jit s transparentem do ulic. Nebo si najdi neco o PCR a spolecnosti Bull. Tohodle se panove bojte. Tak co prďánci, jak to tady beze mne žije??? Koukám zběžně, samé pomluvy....však já vám to pak všem spočítám Včera jsem vzal levou zatáčku ostře a protože tam vyběhl ještě pták, tak jsem vzal za volant ještě ostřeji a zadek mi ulítnul do šotoliny, ale světe div se, auto jsem měl hned srovnané...nevím jestli mými zkušenostmi, nebo zapůsobilo ESP.... Zbyl jen dobrej pocit a ve zpětném zrcátku oblaka prachu Hele to bude tou novou baterkou v klici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ty ale pancho pořád zapomínáš, že ne jen ty jako obránce nosíš zbraň, to je velká chyba, myslet si, že ty když máš zbraň máš navrch. Co když jedna z těch fetek jak píšeš bude rychlejší a dřív postřelí ona tebe s tímhle typem střely, konečná, si bez šance se dál bránit a těžko už tě bude zajímat, že ty si byl ten hodnej a on ten zlej. Přepadnou tě ze zálohy okradou o Tvou vlastní zbraň a co hůř třeba tě budou chtít tvou vlastní zbraní postřelit (to je taky důvod proč nejsem zastáncem okázalé taktiky Clinta nosit viditelně za pasem bouchačku). Dojde někde k omylu při policejní akci budeš postřelen ač s tím nebudeš mít nic společného, končíš. Zbloudilá střela při sebeobraně zasáhne nezúčastněnou osobu, skončila. atd. Kamarád co by držitel ZP a podnikající v oboru velkozpracovatelství divočiny říkal, že vidí dnes a denně zvěř zasaženou podobnými typy střel ( pro lov je to povoleno u dlouhých zbraní) a když prý vidí rozšmelcovaný vnitřnosti těch zvířat pak při bourání masa, tak tě to přejde. Dnes jsou střely resp náboje povolené a uzpůsobené k sebeobraně Black mamba, střela o vysoké rychlosti a lehké střele s maximálním předáním energie na měkký cíl, nízká odrazivost, nízká průbojnost. Přesto ta střela nemá takové fatální ranivé účinky. Jsou i jiné typy střel se zvýšeným ranivým účinkem u nás zakázané ve světě (USA povolené třeba FBI používá atd.), ty přesto nejsou tak brutální jako ta co si prezentoval No každý má na věc jiný názor, já zastávám tento, tato novinka je už opravdu brutální a já bych ji (narozdíl od jiných) zakázal úplně vyrábět. Ale je to zajímavý nápad o tom po tom, na delší vzdálenosti bude ta střela nepřesná a o nějaké průbojnosti taky asi nebude řeč, ale stop efekt bude prostě brutální u živého cíle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Nezapomínám a vím. A uvědomím si ze ten zlej bude většinou vždycky lépe vyzbrojen. A pokud te zasáhne tak je to většinou stejné jedno už. Bud ptačí jedna rána. A nebo te doděla. A ver tomu ze sem viděl horší než mrtvou zvěř po tomhle střelivu. Az uvidíš 17 holku rozemletou vlakem je to daleko horší. Na to jen tak nezapomenes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 A neříkal sem o tomhle střelivu na normální použít. Ale ve válce nebo v nějakém konfliktu. Kde půjde o to přežit. A kde nějaké právo a hodny a zlej nebude mit význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Radiusy, ten příběh který jsem vyprávěl je od mého kolegy (znám ho 13 let) co by zachránce, on je jedním z těch zachránců co byl na místě první, jen ze zvědavosti jsem vylíčil jeho úsudky, myšlenky a jak to nakonec udělal. Z mého pohledu zaslouží velké uznání a rodiče těch dětí se mnou budou souhlasit. Napsal jsem to sem jen jako zajímavost co člověka, každého z nás, může reálně dnes a denně na silnici potkat, nejde o nanonymní zprávy v TV. Taky jsem chtěl jen poukázat na to, že sice bezpečnostní fólie jsou supr věc, ale bohužel né vždy. A myslet si, že třeba já nikdy zachraňovat nebudu, zavolám záchranku a konec, nebo že já se nikdy nevybourám a nebudu potřebovat pomoc je naivní přístup. Samozřejmě pokud by auto bylo už v plamenech a šance na záchranu mizivá, naopak šance, že tam zařvu i já, pak samozřejmě nemá cenu zachraňovat to je vždy na vyhodnocení konkrétní situace, jsou i lidi co se prostě složí a neudělají nic, to chápu. Ale nechápu ty, co ani nezastaví ani se nepokusí alespoň tu záchranku zavolat. Těm přeji aby je jednou potkalo totéž a všichni se na něj vykašlali. Jako nedávno ten případ cyklisty, který dostal infarkt zkolaboval na silnici, kolem jelo auto, řidič vystoupil, dal kolo na stranu aby mohl projed a jel dál a o cyklistu se vůbec nezajímal. kolem prošel ještě jeden člověk a nic, až 2 mladé holky mu šly na pomoc a zachránili ho. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Myslím že když někdo použije brokovnici. A do toho náboje třebaSLUG a nebo FRAG-12 tak tak také udělá pěkněj masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ok Pancho, pak jsem Tě špatně pochopil. Přesto když budeš postřelenej normálním střelivem, které udělá jednu díru a neudělá takové škody, máš pořád šanci se bránit ještě nějakou chvíli navíc vše pak můžeš přežít, záleží kam samozřejmě budeš zasaženej. S tímhle typem střely tě ovšem stačí zasáhnout kdekoliv do hrudní nebo břišní dutiny a je prostě po tobě bez šance. Tak jsem to myslel. Ano bavili jsme se o ranění následkem střely, ne přejetí vlakem i když to samozřejmě nějak nesnižuje, že je to hrozné a tragické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jo mas pravdu. Ale proto už náboje udělat. Aby stačila jedna rána. A myslím že když nebudeš plněj adrenalinu nebo něčeho. Tak ti stači jedna rána a stejné budeš mit dost. Akorát to možná přežit. Tim nábojem to mas jasné. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Peetrr, ale ja jsem nic z toho co pises nerozporoval. Pouze jsem narazel na fakt, ze clovek co jel okolo nezastavil z nejakeho duvodu. A ne ze ujel a ze je to barbar apod. To nevi nikdo co se stalo. Mohl to byt ten typ co omdliva - sam jsi psal, holka v aute v soku (pokud byla zdrava, tak co to s ni udelalo, natoz clovek co vi ze ma takovehle problemy). Proste bych ho neodsuzoval hned, je spravne ho najit a vyslechnout. S tim cyklistou ten pribeh znam. Je to tezke ale co je spravne. Pomoct mu? Ano, ale co kdyz... a ted se to vetvi: 1) je to past za stromem ciha dalsi se zbrani - policie nikdy nic nevypatra (zkusenosti s nima mam dost) 2) co kdyz ma aids, dychani z ust do ust... 3) muze mit nakazlivou nemoc (kolik jich dnes je? Jak se tahaj z afriky atd...) 4) a dalsi a dalsi... A kdo pak pomuze tobe, kdyz te okrade o vse nebo od nej neco chytnes? Reknu ti to na rovinu - nikdo, nic a nikomu. A na nemocensky prijdes o vsechno... ja treba i o strechu nad hlavou. To se pak proste rozhodujes, jake to muze mit pro tebe důsledky a co je mensi zlo. Uprimne ja bych se do takove situace nechtel dostal. Ja osobne bych strelne zbrane okamzite zakazal, nevim k cemu jsou. Uz jsem to psal, zastrelis chlapa na svem pozemku a sedis, postrelis zlodeje a uz te popotahujou (sedis). Na cvicne strileni mi to prijde jako drahy konicek a zbytecne to placa zdroje, ktere nejsou neomezene. A nic ti to neda. Snad ani neni povinna pravidelna prohlidka lekarem u drzitele... psychotesty se daj osalit... Navic predstava ze mas doma dite a ve stolku zamcenou zbran... nebo ze te vykradou, zbran ukradnou a pak s tim nekoho zabijou a zas se pujde za tebou. No me to tedy nelaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 To bych zakázal auta. To je horší zbraň. Zabije to daleko více lidi. Nevis co povídás. Je to jen o lidech. Nic více nic méně. A zdroje? Jaky? Promiň ale připadás mi někdy jak pomatenec. Jezdíš autem? Máš doma elektřinu? Kupuješ si výrobky z plastu a tak. To nejsou zdroje a placani. Tak nemel kraviny a sedni si do svého nejlepšího auta a bez se projed. A pozor aby ti to nezačalo hořet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Az ty bude hořet auto. Tak řeknu to je nějaký člověk v i20. Nemam rad ty auta. Jedu dal. A ještě bych plácl svoje zdroje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky