Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Dneska sem byl tak zaposlouchanej do vrzání středové konzole, že jsem ani spojku nepocítil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 [emoji23] . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Tak aspoň něco. Já se do servisu objednal na čtvrtek. Potřebuju udělat brzdy. Hrozně při jízdě pískaj a nutí mě to přibržďovat, aby bylo ticho. Navíc mě to zpomaluje a určitě bere koníky. Doufám, že je bude stačit vyčistit a namazat. Mám je tam ještě z výroby.... Jj, rekni ze chces na kotouce nejaky poradny mazani, aby dlouho vydrzely a snizovalo se treni, aby si hned nemusel menit desticky. Take konzervacni ucinek at je na vysoke urovni.Clintuv pedal je beta test masazniho pedalu. Je to vicemene vlastnost orezavani nakladu, ale da se to i spenezit jako vybava v cene vozu 'od'. To same je vrzani interieru. Ma to nahradit kvalitni repro, zaroven to tlumi venkovni hluk a v neposledni rade se to snazi urzet ridice bdeleho - samozrejme opet v cene zakladniho vozu. S rostouci vybavou samozrejme roste i pocet vrzajicich prvku a tim se cely ucinek umocnuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Teď musím prodat svůj volant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 myslis, ze bez nej se ti bude jezdit lepe? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Bude s ním mít nižší spotřebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 no to nevim, ale mozna mu to konecne prestane vrzat, kdyz se tam vejde a nebude mu drit volant o opasek na pupku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) Tak se mi zdá, že zadní levé dveře dostávají sem tam impuls na uzamčení, i když už jsou uzamčené. Cvaká mi to za jízdy a zaslechl jsem to včera i zvenku při zamčeném autě... Čím víc elektroniky, tím víc na hovno. To je samá řídící jednotka a pak se to sere. Ideální koupit koně, dostane nažrat a jezdí. A když se vysere, tak to neřešíš :-) Editováno: 26. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 a taky beha 130 z domu do prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Miluj svoji Octvávii a ona bude milovat tebe To mi dělala O1 jednou za čas, nikdy se to nevyřešilo. Hold někdo tlačítkem nezamkne auto a někomu se auto chce zamknou samo. Bojí se, že jí vyměníš - takových problémů od novoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Protože se v tom pořád hraběte,nastavujete atd... Kdybyste nehledali mouchy,tak budete spokojení [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Tyhle závady jsou nejhorší, ideální je, když něco nefunguje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 mně to tlačítko nefunguje (což je výhoda), ale už jsem domluven s Rolbařem že hodí oko až budu mít někdy cestu do Práglu. No stěrač zadní zlobí velmi sporadicky a s tím mě ve slavném AS poslali do prdele, že prý jim diag. nic neukázala a teď funguje, tak co chci. V else v záznamech s tím nikdo jiný než já problém neměl a jsem úplně první. - což mě nějak neudivuje u rapida jsem byl se vším první, logicky když jsem ho měl mezi prvními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 No vidíš,si chtěl být maher s nejnovější Šáde,tak to taky nese nějaká ta rizika [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) Zlatá moje stará OII [emoji6] Editováno: 26. Srpen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 stringo naprosta pravda, OII i po FL je zlata proti O3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) O2 je vykopávka i o3,seat Cupra 290 st to je mašina!!!! Editováno: 26. Srpen 2015, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) Pravda, však jsem to včera na FB když se ŠA napařovala nad novým S3, tak v diskusi sem jim to tam pěkně napařil. Všechno to jsou dnes sračky, ať si Clint říká co chce. Však ono ho to časem přestane bavit jezdit každou chvíli do AS něco řešit. zde kdyby se někdo chtěl pokochat. Editováno: 26. Srpen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Španělské leoni sou nejlepší, předevčírem mě to říkal prodejce v Seatu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Tak to bude nejspíš pravda [emoji2] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 ses prisnej petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Kázeň je to nejdůležitější, protože tak je to správné, tak to má byt. Zarazím vycházky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Hlavně aby sis nezarazil prdy [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Neboj, můj vysoko objemový zásobník má dostatečný tlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 ONo je to jen o štěstí na kus, jinak je to všechno stejný. Posrat se toho může mraky, je to jen stroj a elektronika, spousta elektroniky....Spočítej si jenom jenom ty řídící jednotky, na každej prd už potřebuješ extra jednotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky