Radius Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Jinak auto zakoupené. Bude prý kolénko a sex :-).Taky by se mi jedna sikla. Nekdo nam navrtal nadrz a policie to ani nechce resit. http://www.prerost-svorc.cz/ojete-vozy Ta bílá felda. Kouknu jestli jich nemaji vic.To neví nikdo kde pracujuJa Jo!Neví někdo...jdu v pondělí na dopravní přepsat auto, musím tam odnést spz když zůstává jinému majiteli stejná??? Vzádu ji mám přilepenou oboustrankou..Ses mel zeptat v praci ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Tady nějaká pořádná hudba naší generace. No to už kokta nemůže pamatovat, ještě ani netahal kačera za sebou. Já to Kačerovi řeknu...probodá ti gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Navrtal nádrž, když je benzín te´d tak " levnej" . No známej shodou okolností mu taky navrtali u Renault Fluence a 20tis v prdeli. Druhej známej u Feliny taky a i když je policajti chytli, bylo mu to hovno platné. Oprava nádrže z vrakáče za 3tis. Jsou ale firmy co umí svařovat plasty a díru v nádrži zavařit, ale musíš jim jí poslat, pak být nějakou dobu bez auta atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Smazáno na přání Stanmara. Editováno: 27. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Smazáno na přání Stanmara. Editováno: 27. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Dneska sem jel zase po Kladně a ten sport podvozek a 18" kola - to je vražedná kombinace, to jsem udělal blbost. Jsem naklepanej jako řízek. Už bych to nikdy nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Já budu mít jen 16" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Navrtal nádrž, když je benzín te´d tak " levnej" . No známej shodou okolností mu taky navrtali u Renault Fluence a 20tis v prdeli. Druhej známej u Feliny taky a i když je policajti chytli, bylo mu to hovno platné. Oprava nádrže z vrakáče za 3tis. Jsou ale firmy co umí svařovat plasty a díru v nádrži zavařit, ale musíš jim jí poslat, pak být nějakou dobu bez auta atd.Dnes snad bude cas obvolat vrakace, automechaniky atd. Nejradsi bych tam dal samoreznej sroub s teflonovou paskou a nejakym chemoprenem nebo necim dvouslozkovym. Alespon na netu to takto opravuji. Nikdy se ale nemuzu docist. Jestli je to koser oprava a nebo ne (jak dle TK, tak v pripade nehody abych nemel zbytecne kvuli tomu problem). Pokud by to bylo nad plovakem, tak by se to dalo i stahnout pekne matkou.Na dojezd jsem nasel tip, ze se tam da natlacit mydlo Nadrz stoji 3700Kc nova, na vrakaci anad bude za 500, ale kolik bude prace za vymenu. Hodl to musim obvolat a pozjistovat ceny a pak rozhodnout opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ta Rádiovka se dneska nějak rozpovídala co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 JoJo, zase už jsem ztratil úplně nitku ve čtení a při tom stačilo napsat, že FIII je tak akorát auto pro důchodce a mladé drivery co to bude jejich první fáro [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Tak doval s tím na čaj, my ti to zkritizujeme. Půjčíš mi svést pro porovnání nebo i já tobě. Mně taky sliboval Barbossa i Clint, že mi půjčí svést a zase hovno. Barbossa tlačil žrádlo a Clint byl z Oziho rozpálenej do běla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) NN zadokolka speciálně pro policii Cr na tuzing srazyPotom tedy nějak nechápu, proč chtějí kolegům předávat zkušenosti, když zbytek policajtů má předokolky, kde si o Simírových kličkách a kvílení gum na prostoru 5x5m mohou nechat jen pěkně zdát [emoji2] Editováno: 22. Září 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Petře ty brebto máš pravdu že jsem přijel celkem hladovej. připomenout jsi se mohl tvoje chyba. ale aspoň není z tebe řízek jako z Clinta;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Už jenom čekám, až si mě Motos kuchne na talíři k večeři a vyplivne jenom pár chlupů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Fuj, starý maso i když dobře naklepaný Editováno: 22. Září 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Seš moc vybíravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Počkáme až nasadí 19''. Jenom aby nám ho nesežrali muslimáci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Clinte tak to přezuj na zimáky, hned budeš mít pohodlíčko a bělouš bude trochu lépe vypadat. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 No nevím, když si jitrnice i zimáky koupil 17". Teď ať nebrečí. Sejdeme se na ortopedii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Toho naděláte... Chcete machrovat se sportovním podvozkem a potom brečíte... Editováno: 22. Září 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Brečí tady jenom Clint a už objednává pružiny s tlumičema pro normální podvozek.:-) A 16" Plecháče. Mě ten sportovní vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Já mám sportovní (tvrdostí, ne výškou, protože výškou je to SUV) podvozek už z výroby i na 15" . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Jo všimnul jsem si že ten tvůj kinder vypadá na těch 15" kolech tak nějak až moc sportovně kozoidně.:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky