Stringo Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Já třeba makam, jak ostatní nevím [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Petrrrr:no kdes byl v pondělí,bylo zapotřebí pomlet 8 metráků savignonu :-) Letos budou dobré vínka. Jinak ťuk ťuk,musím zaklepat,ale já nějaké extra poruchy zatím řešit nemusím a to mám jedno z prvních aut a ještě předváděčku.Az na to,ze to mám poodirane(parkoviskova vyrazka),ale to nechám ještě prelakovat než to budu prepojistovat. Jinak jdu za 12 dni na servis mi to tu teď píše. Nechám vyměnit i olej.Kde kupujete chlapci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) No v AAA píšou ve smlouvě něco jako zpětná odpovědnost za skryté vady, které prodávající zamlčel bazaru Ovšem u mě se o skrytou vadu nejednalo, podle autorizáku (jak jsem psal - mám to potvrzené na papíru) se jednalo o normální spotřebu oleje pro daný motor. (Dle jejich váhového měření něco kolem 0,5/1000km, dle mého dlouhodobého měření v praxi zhruba jedn litr na 1100km) Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Sanek, no já bral za super cenu v Panenských Břežanech...Shell Helix ultra professional. Ve stejných litrovkách, co prodává autorizák, ale s poloviční cenou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ceny-autorizovanych-servisu-se-lisi-i-o-100-procent-jak-usetrit/ To aby Motos vedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Motosman je náš chlebodárce, živí chudáky servisáky, aby nepřišli o práci a my pak měli kde servisovat naše mazly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Sanek81: A to se ptáš vážně, když máš ropnej vrt v avataru? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Tak se nám narodil malej Hurikan(Šimon) ted už je rodiné auto kompletní i se sedačkou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Hurikán junior, paráda! Máš auto stejně staré jako je on, budou spolu vyrůstat a až mu bude 18 let, tak mu slavnostně předáš od Fordíka klíčky Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Já třeba makam, jak ostatní nevím [emoji23] já se třeba kopu do prdele, hned od rána. Pro jistotu kvůli tomu vstávám už někde kolem 6. hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Huri gratulace. To kofola určitě poteče proudem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Motosman:to myslím smrtelně vážně. Kdybych měl přece vrat,tak nejezdím v Oktávce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Huri gratulace. Zrovna jsem byl v Praglu u Apolinare v pondeli, narodil se mi synovec, tak ze vim o co go. To vis Clint uz je starej dedek, ten dela deti uz jen na necisto slepyma. I s Vasikem musel soused pomoct. [emoji23] Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 [emoji23] Já kupuji v autodily-Cardo.cz v Mostě. Pak bych zkusil CC autodíly, nebo olejebrno.cz atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Ty to objednavas pres shop nebo osobne vyzvednes Motosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 V tom Mostě objednám přes eshop a osobně vyzvednu. Bohužel už se tam dostanu tak 1x měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Huri taky gratulace [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Hoši vy ze mě asi poserete ale už ted vím co budu mít za auto za 3roky vypadá to že na tuty fruty Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Galaxy nebo Avii.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 V40 Cross Country v tédéíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Akorát to bude už za rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 "Volvo, for live" A když děláš ty děti, tedy život, tak je to auto právě určené pro tebe. Jinak musím tě upozornit, že o jeden nezapomenutelný zážitek přicházíš, o první technickou kontrolu vozidla, to je jako první sex a na to se nezapomíná. Ale jestli budeš chtít, tak za rok a něco můžeš jed s mým za malý poplatek 10tis, aby si to jednou zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 tady zajímavý článek o TSI s 200tis km a hlavně ta pasáž o zanesení mazacího systému. Což jak všichni víme je hlavně díky LL servisním intervalům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Co to nevidim http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/74630-Akční-nabídky,-změny-cen-a-výbav-CZ#entry2024065 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Sanek, no já bral za super cenu v Panenských Břežanech...Shell Helix ultra professional. Ve stejných litrovkách, co prodává autorizák, ale s poloviční cenou.A kram nenapises? Se ti vyplati jet pres ctvrt republiky? Hoši vy ze mě asi poserete ale už ted vím co budu mít za auto za 3roky [emoji14]unk: vypadá to že na tuty fruty Holou prdel budes mit! Jako mi vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky