Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chceš vědět, komu to vadilo? Důchodci co koukal půl dne z okna a nudil se... Já stal takhle na kraji chodníku s motorkou, taky to bylo na udání, sám policajt mi to řekl, že na to museli reagovat, jinak o mě věděli už před tím telefonátem...

Vloženo

Nezajima, nema co parkovat na chodniku. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Hned mam hezci vecer.

Hold nekteri TDIckari v O3 si mysli ze maji BMW s premiovou SPZ. A s premiovou SPZ Clinte z O3 BMW neudelas i kdyby ses posral. [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Nezajima, nema co parkovat na chodniku. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Hned mam hezci vecer.

Hold nekteri TDIckari v O3 si mysli ze maji BMW s premiovou SPZ. A s premiovou SPZ Clinte z O3 BMW neudelas i kdyby ses posral. [emoji23]

No však ty ledkama z Rapida oktávku taky neuděláš :D

mmj, o jakém chodníku je řeč?  Zámkovka je tam i na silnici...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No jistě, však jsem to tu jednou psal, místo trikolory byla onecolor  :kol-28:  Závist to je strašná věc. Napiš třeba Putinovi a on Ti to taky bude lajkovat.  :kol-98:

Vloženo

Serte na hnůjdey. Asi mám problém. Koukl jsem do zákona o zbraních, že bych si udělal ten papír a zjistil jsem, že má představa o zbrani a munici se jaksi neshoduje s legálností. To mě poser. Ještě že mi nezakazují práci s nožem.....

Vloženo

o co přesně go ? Já kokot nechal zbroják propadnout asi 4 roky zpátky. Přitom jsem dělal v 92 zkoušky a pak znovu nějaký přezkoušení a pak to nechám píča tak blbě exnout.

Vloženo (editace)

No já myslel automat, možnost dávky a střely s jádrem, optikou, tlumičem ( lidi z výbuchů nějak panikaří) a tak. Blbá doba. Se nedivím, že zločinci si zbroják nedělaj.

A už vůbec jsem nepochopil zdravovědu. Když někoho sejmu pořádně, tak jaká první pomoc? To jsou i lidé co se na druhou netrefí?

Editováno: , autor: motosman
  • Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...