Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrej výběr. Tu samonabíjecí brokádu má známej, říká, že za deset sekund zastaví náklaďák :D

Co se týče VAR od Vosátky, taky gut. Já půjdu do levnější PAR mk3, ve stejné ráži. Akorát tomu dávám ještě čas, jak to dopadne v tom Bruselu. Petrrr ti to pomluví, že .223 rem je ráže pro děti, ale na něj se můžeme vyprdnout :) My sami víme, co je dobré ;)

Vloženo

A hele patrac fotek. Vis co je UOOU, uz tam pisu. [emoji51] jinak tahle fotka je zrovna z Prahy od Cerne veze ( brany). CSR Lany byla totiz na rozdil od Prazaku trochu elitnejsi a tak slozili jak v Lanech tak v Praze. A vsechny prehlidky, inaugorace, audience v Praze vzdy resili Lany. Protoze Prazaci byli salati. Dnes je vse jinak.

Jinak Pancho dobra volba, nic ti hanit nebudu, nemam co. Drzim palce u zkousek. Akorad platit zalohu takhle predem, nevim no. Neni to tak uplne samozrejmost ziskat ZP.

Vloženo (editace)

Jinak Pancho dobra volba, nic ti hanit nebudu, nemam co. Drzim palce u zkousek. Akorad platit zalohu takhle predem, nevim no. Neni to tak uplne samozrejmost ziskat ZP.

To bylo keců, jak je 223 dětská ráže, na veverky, malorážka a že neprostřelí ani větev ;) Už jsi změnil názor jo?

Jo Pancho, záloha na Glocka??? Vždyť je mají volně v každé trafice ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No  ale ne za deset tisic:)) necelej rok starej a 150 ran vystreleno:))Je to znameho pres znameho,chce to prodat, tak sem mu dal zalohu  at vydrzi jeste:))

Vloženo

Clinte to plati jen v Tvem pripade ta kritika z me strany. [emoji1] Vse je samo pravda. 7.62x39 je 7.62x39, ale co se da delat. Dnes je u nas k teto razi situace neprizniva. Ja verim ze jde pouze o docasny jev a ceny se casem vrati k normalu. Presto i dnes za cenu 6.50 je naboj porad o 2 kc levnejsi nez .223 Rem. Jinak Glock 21 v razi .45. Na sebeobranu dobra raze ovsem mene vhodna velikost zbrane na kazdodenni noseni - vaha, velikost, kapacita zasobniku. Cena naboje 7.50-8,50. Ja kupuji naboj za 3.50 - 5,5kc a to je sakra rozdil. Pokud mesicne vystrilis 100ks spocitej si to za rok. Ovsem pokud na to nekdo ma proc ne. Plati i pro .223 Rem.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

A to Pancho právě má :kol-46: (já ne, já jsem žebrák, splácím auto, barák, motorku, půlka vejplaty na charitu, šatím tři děti, každý mě vykořisťuje)

• Pozitivní 1
Vloženo

A kdybych mel všechno počítat co mne stoji za rok. Tak bych nemohl dělat nic. Myslím že oproti tomu kolik mne stoji benzin.když za měsíc v průměru tankuji 4 nádrže a k tomu ještě Vervu. A to je jen benzin. Takže jestli za měsíc dam na tři stovky více nebo méně tak to mne určíte nezabije.

• Pozitivní 2
Vloženo

Akorát že se to potom nabaluje až člověk zjistí, že jenom caluje a stane se otrokem peněz... Já taky si říkal, udělám spoření, potom založil dětem, teď školka, za rok druhá do školky... No a z vejplaty už mi nic nebývá, je to jen tak tak... Takže ono že začátku to vypadá dobře a najednou takhle stovka, takhle dvě a pak to litá v tisících...

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Počkej až se o své budou hlásit Panchovi levobočci :-D

Není tejdne, aby nějaké neštěkal do boudy [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

No velký bazar. Kamarád tam chtěl prodat auto a moc nenabídl. Takže si ho prodal sám o 50tisíc více. A nevím o někom kdo by tam koupil auto. Tak nevím . a jakého?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...