PANCHO Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 a velkou chci tohle http://www.gundrak.cz/Default.aspx?Page=1029 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 a jeste neco na krepelky http://www.gundrak.cz/Default.aspx?Page=1117 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Dobrej výběr. Tu samonabíjecí brokádu má známej, říká, že za deset sekund zastaví náklaďák Co se týče VAR od Vosátky, taky gut. Já půjdu do levnější PAR mk3, ve stejné ráži. Akorát tomu dávám ještě čas, jak to dopadne v tom Bruselu. Petrrr ti to pomluví, že .223 rem je ráže pro děti, ale na něj se můžeme vyprdnout My sami víme, co je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Je presnejsi, vetsi raze lepsi ale tady ne,na zastaveni nakladaku chci tu brokarnu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Vyzkoušíme jí na kinderkárce Beztak říkal Petrrr že je to auto na hovno 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 A hele patrac fotek. Vis co je UOOU, uz tam pisu. [emoji51] jinak tahle fotka je zrovna z Prahy od Cerne veze ( brany). CSR Lany byla totiz na rozdil od Prazaku trochu elitnejsi a tak slozili jak v Lanech tak v Praze. A vsechny prehlidky, inaugorace, audience v Praze vzdy resili Lany. Protoze Prazaci byli salati. Dnes je vse jinak. Jinak Pancho dobra volba, nic ti hanit nebudu, nemam co. Drzim palce u zkousek. Akorad platit zalohu takhle predem, nevim no. Neni to tak uplne samozrejmost ziskat ZP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Vim ze neni,take musim poradne to nastudovat,a mel bych to dat snad:)) A pri nejhorsim prijdu o dvojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) Jinak Pancho dobra volba, nic ti hanit nebudu, nemam co. Drzim palce u zkousek. Akorad platit zalohu takhle predem, nevim no. Neni to tak uplne samozrejmost ziskat ZP. To bylo keců, jak je 223 dětská ráže, na veverky, malorážka a že neprostřelí ani větev Už jsi změnil názor jo? Jo Pancho, záloha na Glocka??? Vždyť je mají volně v každé trafice Editováno: 30. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 No ale ne za deset tisic:)) necelej rok starej a 150 ran vystreleno:))Je to znameho pres znameho,chce to prodat, tak sem mu dal zalohu at vydrzi jeste:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Tak to je ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Clinte to plati jen v Tvem pripade ta kritika z me strany. [emoji1] Vse je samo pravda. 7.62x39 je 7.62x39, ale co se da delat. Dnes je u nas k teto razi situace neprizniva. Ja verim ze jde pouze o docasny jev a ceny se casem vrati k normalu. Presto i dnes za cenu 6.50 je naboj porad o 2 kc levnejsi nez .223 Rem. Jinak Glock 21 v razi .45. Na sebeobranu dobra raze ovsem mene vhodna velikost zbrane na kazdodenni noseni - vaha, velikost, kapacita zasobniku. Cena naboje 7.50-8,50. Ja kupuji naboj za 3.50 - 5,5kc a to je sakra rozdil. Pokud mesicne vystrilis 100ks spocitej si to za rok. Ovsem pokud na to nekdo ma proc ne. Plati i pro .223 Rem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) A to Pancho právě má (já ne, já jsem žebrák, splácím auto, barák, motorku, půlka vejplaty na charitu, šatím tři děti, každý mě vykořisťuje) Editováno: 31. leden 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Zase si lehce vydělas spaním. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 A kdybych mel všechno počítat co mne stoji za rok. Tak bych nemohl dělat nic. Myslím že oproti tomu kolik mne stoji benzin.když za měsíc v průměru tankuji 4 nádrže a k tomu ještě Vervu. A to je jen benzin. Takže jestli za měsíc dam na tři stovky více nebo méně tak to mne určíte nezabije. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Akorát že se to potom nabaluje až člověk zjistí, že jenom caluje a stane se otrokem peněz... Já taky si říkal, udělám spoření, potom založil dětem, teď školka, za rok druhá do školky... No a z vejplaty už mi nic nebývá, je to jen tak tak... Takže ono že začátku to vypadá dobře a najednou takhle stovka, takhle dvě a pak to litá v tisících... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) Počkej až se o své budou hlásit Panchovi levobočci :-D Není tejdne, aby nějaké neštěkal do boudy [emoji23] Editováno: 31. leden 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Neboj,jmenuji se Dan a bydlim v praze, a otrokem penez nejsem,nemusim nastesti platit nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jo jo. Když ti ženská oznámí, že je v tom, všechno se změní. Jméno, bydliště...... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 nereknu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Pancho co říkáš na ten Davocar? Asi půjdu okouknout toho golfa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jj, lidovy vuz musi byt super, kdyz to ma i v nazvu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 No velký bazar. Kamarád tam chtěl prodat auto a moc nenabídl. Takže si ho prodal sám o 50tisíc více. A nevím o někom kdo by tam koupil auto. Tak nevím . a jakého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 http://www.davocar.cz/nabidka-auta/volkswagen/golf/volkswagen-golf-iv_1_6_i_automat_highline_top_stav_serv_kniha_91_0-143979554098487/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ty chceš automat? Jinak vypadá pěkně. A mají ho pod střechou mezi drahými vozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tady jeste jeden clanek pro Pancha aby se ujistil ze na jeho volbu vse sedi. Neni to jen o cene streliva. http://mpicz.com/vseobecne-informace/vybirame-glocka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky