Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 tak to chci taky vidět!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 To ja take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Byli tam týpci, co na to jezdili. Ale moderní motory by odepsali raz dva. Jednalo se o staré diesly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Ty woe Pancho, proč jsi nám neřekl, že máš v Plzni restaurant? Kamarády ani nepozve na nějaký mejdánek... A já si říkal, že na mrd nemusí jezdit do Plzně, že to se mu nemůže vyplatit a on jezdí kontrolovat podnik a při tom zaskočí na juchačku Panchův restaurant Mapa: kudy k Panchovi na gáblík Editováno: 25. Duben 2016, autor: Stringo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 však proto klint kupoval fabii v benzínu a pak dělal že má rozbitou o3, ale nybrž šetřil naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Včera jsem mluvil s Petrrrem. Byl vyřízenej z toho, jak Pancho zhubnul 20 kilo a on jen tři. Snažil se v práci u kopírky sbalit nějakou dvacítku, ale řekla mu, že tlustý pánové mají malé rákosky a tím všechno padlo. Tak prej s veškerým úsilím už nejí knedlíky, na kole doma šlape jako zběsilej 30 kilometrů denně a koupil velké zrcadlo do koupelny s hubnoucí váhou, která každej den ukazuje o půl kila méně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Stringo mne odhalit. To ses kamarad 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ty jsi tedy praktik, když chceš tmavou barvu, na které je všechno hned vidět :-)Na cernou si nemuzu absolutne stezovat. At spinava nebo cista. Naopak bila to je koste, na ni je videt úplně vse. Bílá je prostě jen bílá. Mám třetí stříbrné auto a jsem spokojenej až Teda na loňskou srnku když mi dělali novej nárazník hned mi říkaly že stříbrná má asi 7odstínů a ten rozdíl tam je vidět. Panove co to tu melete o odstinech. Staci otevrit servisku a nebo kouknout k rezerve, tam je listecek a na listecku je presne dany kod barvy. To ze Vam ta vodovka bledne, je vec jina.Jakou barvu tedy zvolit? Uprimne jakmile je metalicka, nejde trefit, presne jak psal Pancho, pokud je barva nemetalicka, tak to neni pro profika problém. Dokonce i drobne škrábance se daji opravit doma a po rozlesteni nejsou videt. Metalicky barvy mam rad z jednoho duvodu, maji ochranou vrstvu a domnivam se, ze i samotna vrstva barvy je vetsi, nez u nemetalicke. Dle Clinta i nemetalicke maji ochranou vrstvu - nvm nvm teda. Ja nerad auta meju, takze vrstva navic se hodi. Felda je uz taky sediva, pac ta spina se zazrala. Za me zatim nejlepsi barvy cervena metaliza, zlata metaliza a stone (seda metaliza). Jo jo, opravovat něco u Dacie se vůbec nevyplatí, ta je stavěná aby po koupi se začala samovolně rozpadat, sice nic neodchází vadou montáže (ani technologickou chybou, protože jde o desetileté ověřené komponenty že Žigula), ale rozpadá se to lineárně celkovým stavem, takže jakmile přijde první problém, nemá smysl to opravovat, protože to je ve stejném stavu celé [emoji23]Dacie se neopravuji, ty se rovnou meni za nove.Já už mám skoro poledne... Jinak spolupracovník si koupil před rokem Dustera v té TOP výbavě (nějak jsem nepochopil co u nich ta top výbava znamená, má volant, přední el.okna, výhřev zrcátek a klimatizaci a nějak něco navíc jsem nezahlédl). No a jak říkám, ověřené komponenty nic revolučního, minimum elektriky, minimum všeho... Po 50000km interiér ošoupaný, lak vybledlý, nevím všechno praská a vrže... Nějak mu to nevadí, měl před tím Favorita, já bych si tohle nikdy nekoupil, to radši něco jetého za ty peníze... Hele Stringo a myslis ze za ty peníze je to spatny? Ja jsem treba prochazel bazary v sobotu a koukal co je k mani - procházel jsem znackove salony - auta na protiucet. A uprimne zadna hitparada. Nebyl problem najit krasneho Fluence, rok starej, vodrbanej zvenku, vodrbanej uvnitr, cervena barva sjeta snad smirglem. Najeto 9tis a stari 1 rok, cena 209tis. Oktavka s deravou sedackou 5ti leta, najeto 110tis km, cena 250tis! Naopak tam meli krasne Clio, asi 4 lete, najeto uz nvm 60-100tis za 200tis... To byla lestenka. Logan MCV v plne bez motoru, rok stary 10tis najeto za 209tis, v modre race. A co se ptam po znamych a automechanicich, tak nikdo s Dacii nema zasadni problem. Jeden me upozornil, ze prej neni druhovyroba dilu, to musim zjistit, cena dilu jinak jak na Škodovky pry. Napsal jsem to blbě. Z práce ho má rok a pak mám ještě jednoho známého a ten nevím jak ho má dlouho a najel něco přes 50t km a ten má tu barvu vyblitou (bílá základní barva). V tom jsem nejel, asi to bude v ještě horším stavu než ta "nová" ale tak někdo chce jenom jezdit a nějaký komfort je mu u zádele, když s tím jezdíš s kárkou hnoje po poli, asi nějaký komfort a vybavu moc neřešíš, občas k doktorů vedle do města, v sobotu na nákup, asi to stačí, ale když v autě trávíš 2-3 hodiny denně (a samozřejmě i více) tak už koukas taky abys byl v autě kde se cítíš dobře... No ono ani Oktavka 2 neni hitparada, kor pro pravou nohu ze - jak jsem ridil oktu po roce, tak celkem sok. Možná špatnej kus, navíc domrvenej origo LPG. Ale i tak je zespod zrezlej. Nikdo ho nešetří a nikdo ho nechce.Jo origo LPG jsou pry sunty. Že ho nepoznáte? Já jen stěží, sundal pomalu 20 kilo [emoji6] DSC_0394.JPG Copak, infarkt dorazil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Rádio máš pravdu, na to jak je Octavie velká, tak ten tunel je na howno vyřešený, ale to je i u O3 kde jsem čekal inovativní řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Stringo mne odhalit. To ses kamaradKdybys mě pozval na nějakej gáblík tak bych nic neřekl [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Tak ktery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 to jako fakt kupuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ani jedno. To radši už korejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Když už chceš slyšet názor, tak to MCV vypadá nejvíc jako auto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 sem mu nabízel moji oktávku za 400 000kč a on nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Servisní plan Jeste jsem nekoupil, ale za ty prachy, ikdybych to mel hodit ze skaly za 5 let. Stejne jako Skodovku. Kokto za 325 jsou i30tky funglovky - neznam vybavu nic, nezjistoval jsem, jen vim ze za tu cenu jsou s motorem 1.6 88kw - coz je prijatelne zlo. A radsi koupim to, nez ojetou Oktu, ktera je na pokraji zhrouceni a jeste s motorem, ktery sice jede, ale riziko zavad (olej, rozvody) je vysoke. Navic ty kradeze, fakt skodovku ne. Kazdopadne Dacka Panchu drazdi - co se ti na nich nezda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) mě auto nikdo neukradne je bílé a je to socka? ty woe, mym autem si nejel. auto funguje právě krásně, denně dostává 7000 otáček a jak se motoru chrochtá. Ne, tyhle motory po roce 2012 už nic nedělají. však tu dacii vem, jestli ti ten motor stačí proč ne. Editováno: 25. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Taky rozmazany a fotka nejde dat pryč pres tapatalk. Kokto, jsi me jeste nesvezl. Kazdej ma furu kecu, ale kdyz prijde na vec, tak nic. A stary auto za 400tis nechci. Nedal bych 400tis ani za nove. Maximalne dam 350tis za nove (spis 330tis), jete pod 300, tak 250tis. Vic nema smysl davat. Samozrejme kdyby se naslo auto po dedovi, co umřel a nejezdil s tim, tak cena individual . Editováno: 25. Duben 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 To raději Sandero Stepway. MCV má podvozek ze Sandera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Mě se to Sandero nějak nelíbí, myslím vzhledově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Mcv je opticky nejhezci jak z venku tak ze vnitr. Navic to bude praktictejsi nez nejake sandero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Co je hezčí je otázka alkoholu v krvi. Pro 2 stačí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Kamarád si připlácel za delší záruku...nějak do 1roku nestihnul přijet na kontrolu a tak mu prošla u Dacie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Nejlepší auto je motorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky