Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 To je pravda. Clinte diky. Bude platit jako mourovatej. Nakonec ta RAMka bude, ne ze ne. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Dotaz na pravni a technicke oddeleni klubu. S Thalii jezdim uz asi 2 roky celorocne na zimacich. No nyni v prosinci budu muset na technickou a jsem na vazkach zda-li kupovat nove zimni pneu ci nikoliv. Maji zadni 5mm, predni malo pres 4. Tedy hranicni. Dotaz tedy zni jak se pri STK budou na to koukat kdyz uz treba v prosinci mit ve predu ty 4mm mit nebudou kdyz povinnost zimnich pneu je u nas dana vnejsimi vlivy. Auto jezdi tak 300km mesicne. Tedy nic moc a myslel jsem ze jeste tuhle zimu + pristi leto daji a pak je vyhodim. Co myslite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Já si myslím, že je to OK za předpokladu, že nebudou splněny podmínky pro povinné použití zimních pneumatik. Co říká zákon? Zákon ukládá povinnost mít na motorovém vozidlu kategorie M nebo N obuté zimní pneumatiky pokud: 1. Je mezi 1. listopadem a 31. březnem ... a zároveň ... 2. na pozemní komunikaci se nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Petře Thálii řídí kdo žena nebo soused? Ženě bych koupil nové však si ušetřil za letní a ještě k tomu je březí. Sousedovi bych je po technické ještě trochu propichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Petře, prohoď co nejdřív gumy zepředu dozadu a určitě je při Tvém nájezdu na zadku nesjedeš pod hranici... Je to nejjednodušší věc, kterou můžeš udělat, odjkezdíš na nich tuhle sezonu a potom koupíš na další rok nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Thalii ridim vetsinou ja nebo soused. Zena vzdy Rapida. Taky bych nerad aby se sousedovi neco stalo. Kdo by pak platil. Pawouku diky, ja si to myslel. Hold budu muset pockat az nebude snih kdyby nahodou byl po x letech. Nebo pojedu delat STK do Prahy. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Tak udělej STK teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Motosi, proc bych si zkracoval platnost. Nejak to udelam. Na prehazovani jsem linej. Necham prohodit v ramci servisu pred STK v prosinci, bez tak mam chyceny ty brzdovy kotouce a budu je asi menit tak pri tom to nejak udelam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Zrovna schanim pro tchyni něco na ježdění na zimu. Tak mě napadlo, že bych řekněme za deset tisíc a flašku tuzemáku koupil od Petrrra tu olítanou Thalii, tchyně moc dobře nejezdí a na to votrsání by to stačilo Navíc ve vesnici se jí nikdo smát nebude. Mají tam ještě i stodvacítky, takže s timhle hejbátkem mezi ně dobře zapadne [emoji6] Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Hlavně si smaž ten podpis z TT, nebo Ti Pawouk strhne trestné body, za porušení pravidel fóra [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 25 minutes ago, Clint said: Zrovna schanim pro tchyni něco na ježdění na zimu. Tak mě napadlo, že bych řekněme za deset tisíc a flašku tuzemáku koupil od Petrrra tu olítanou Thalii, tchyně moc dobře nejezdí a na to votrsání by to stačilo Navíc ve vesnici se jí nikdo smát nebude. Mají tam ještě i stodvacítky, takže s timhle hejbátkem mezi ně dobře zapadne Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk ji dej svoji oktavii, dyt máš motorku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já musel ten trapatlak přeinstalovat, tak jsem to zapomněl zase vypnout. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 To nikoho neomlouva, neznas pravidla skodahome? To je vic nez zakon. Priste ti udelim dudku nejvyssiho ztezovatele fora. Coz je horsi nez ban od Pawouka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 jo, Petr kandiduje na moderátora, protože závídí pawoukovi výplatní pásku ze škodahomu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 To se mi zase dělá špatně...http://praha.idnes.cz/u-lanoveho-mostu-ridici-pravidelne-bouraji-do-zatarasu-pgh-/praha-zpravy.aspx?c=A160920_110045_praha-zpravy_rsrA co tu spojku uzavřít úplně a udělat tam dráhu pro cyklobuzny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Petrrr je strašně závistivej. Pawouk má totiž měsíčně za moderátorství víc, než on vyhraje za pět let v Lotynce. Pawouk si za pár let koupí tu Ramku a Petrrr tak akorát šoupne kindera do šmelcu [emoji6] Než cpát prachy židovi v Lotynce, lepší je prošustrovat s holkama v klubu [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Ty nejody (jak v clanku pisou) tam vznikaji kvuli predjizdeni tim uzavrenym pruhem... Ceho si mysli ze dosahnou snizenim rychlosti (byt jen za deste)? Selskym rozumem toho, ze predjizdet tam bude jeste vic blbcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já to vidím na na ty zelené pinďoury a nějaký výzkum, alespoň za 10mega.Popř. další rekonstrukci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 To je slovo do pranice.http://www.vasepraha8.cz/aktuality/ridic-je-nepritel,-zivnostnik-je-parazit,-vsichni-jsme-ovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 bomba živy přenos z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 (editace) Při dnešní cestě z práce se lidi na cestách chovali jako naprosté hovada. Třeba zcela ignorovali dopravní značky, nedávali přednost v jízdě... Editováno: 20. Září 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Odbočka nahoře v Bohnicích, tam to bylo/je/bude častým jevem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Takovejch míst je... a blbců ještě víc. To je minimálně na pěst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Kurv*val jsem jak špaček, nadával jako dobytek a slečna v autě mi na to klidným hlasem řekla, že mé auto prostě neviděla, zatáhla okénko a odjela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Co k tomu dodat ? Když on tohle člověk v té chvíli netuší, takovou krávu smést ze silnice.... Já vím, ono se to lehce řekne, ale v té chvíli se rozumný člověk snaží zabránit nehodě. Mě to taky nejde i když si někdy říkám, že by to chtělo někoho trochu požužlat aby si to pamatoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky