Petrrr Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Stejné jako si nedávno ignoroval ty mě na dotaz šéfovo RAMky. Odpověděl jsi až za 14 dní. Tedy čekám taky 14 dní. Jinak já u TT mám vyplá oznámení, tedy se kouknu na TT až když chci já a ne aby mě to furt otravovalo. No a když tuknu na forum atd. Zvýrazní se mi mnou sledovaná vlákna kde jsou nové příspěvky tak na to vlákno tuknu a zobrazí se mi první nepřečtený. Tedy já ti moc neporadím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Jo a už jste u O3fl viděli ta hnusná zadní sedadla? Mám na mysli hlavně ten válec u opěradla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 (editace) a tlačí to nebo ne? Editováno: 24. Květen 2017, autor: FannanekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Netlačí, včera jsem ji měl (v sociálu) a zrovna jsem si toho všiml tak jsem to testnul a nic špatného na tom nevidím. Teda já mám velkou prdel a nejel jsem tam nějakou trasu, jen jsem si dozadu sednul na parkovišti, při delší jízdě kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 no tak asi žádnej problem ne? je to zvláštní.. ale nevypadá to nejhůř.. To by ti mohl petrrr vyprávět jak vypadají zadní sedačky v Thalii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Cože?? Thalie má i zadní sedačky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Jo a už jste u O3fl viděli ta hnusná zadní sedadla? Mám na mysli hlavně ten válec u opěradla To sedíš tak nalepenej na opěradle? Myslím, že to nemůže nijak vadit, ale nemůžu to posoudit na 100%, protože vzadu nikdy nesedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Ty vole teď budeme každej večír mít online shrnutí dne Jirky Kajínka... Nesnáším bulvár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Co ja vim. Jen z hlediska optiky mi to prijde cudne. I isofix by me zajimalo jak na tom bude po nasazeni sedacky.Jinak byla tu rec o Svedsku a cmoudech.https://www.infowars.com/sweden-migrants-responsible-for-90-of-shootings/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 No isofix máš pod těma krytkama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Ty vole Stane, nejsem idiot. [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Slo mi spis o to ze ty otvory jsou docela vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 "Kajineq" 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 No konečně příspěvek hodný tohoto vlákna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 12 hodinami, stanmar napsal: Cože?? Thalie má i zadní sedačky? no ona je to spíš taková trestná lavice.. dobrovolně si tam asi nikdo sednout nemůže :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Ono do thalie si nikdo nemůže sednout dobrovolně. Ani dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) do oktavie v TDI taky ne Editováno: 25. Květen 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já to říkam pořád..koňský povozy.. je to i eko, emise to splní .... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 22 minutami, kokta7 napsal: do oktavie v TDI taky ne Mě stejně nevytočíš. My chrochtáci netočíme motory ani sebe 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já to říkam pořád..koňský povozy.. je to i eko, emise to splní .... Jenze budes muset stejně montovat filtry pevnych a pachovych castic a nemluvim o zachytne nadrzce na mocovinu. Tedy stejne slozite jak dnesni diesel , navic to bude zrat i travu podel cesty, jak dnesni SUV. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Jo máš pravdu. asi zustanuu toho diesela bez močoviny filtru pevných částic co si vezme jenom tu naftu.. ta tráva vod silnice je stejně plná olova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Nafta je fajn. Začínám na to přicházet. Není nad to, když vám ráno v 15°C motor přede jako traktůrek. <3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Před hodinou, FannanekH napsal: Já to říkam pořád..koňský povozy.. je to i eko, emise to splní .... A máš tu problém s množstvím bioplynů, i tohle EU kontroluje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Před hodinou, kokta7 napsal: do oktavie v TDI taky ne Nafta patří do kamen, do lokomotivy a do traktoru. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 To říkáš jen proto, že se ti ani ten nejmenší tříválcovej chrochták nevejde do toho PidiGo [emoji1] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky