Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Dobře ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) :D To je zase legrace po ránu NO já přístup policistů oceňuji, už potřetí za sebou v pár měsících (to byla ta dvojitá plná a stopade na okresce u Strašecí, před tejdnem zákaz zastavení a teď ten BUS pruh). V podstatě upřednostňují poučení před postihem, tak to má bejt, na rozdíl od MP. Čili "mě pomáhají" a "mě chrání" od pokuty Asi složím na Policii nějakou oslavnou ódu (ještě že nemám na kufru nějakou samolepku typu - "Clintův pirátský klub") Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Pawouku souhlas, na to jsem zapomněl. Tak alespoň si mel více najet a nechát tam díru na průjezd, pak bych souhlasil. Ze si ignoranti Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ale to, že jsi jak malej kluk, to platí stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Tve názory ze nafta je totálně k hovnu Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Předevčírem jsme jeli s kámošem, má 1,9 TDI 81KW O1 v myslivci po dálnici 100-110km/h ustáleně, sem tam max 130. Ujeli jsme 200km a ve finále měl spotřebu průměrnou 4,9/100km. To jsem řikal, to je gut. Zlaté ty 1,9ky.... Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak kde jsme to skončili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No jdu na oběd za chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No jasný, holkám s fábiemi na srazu udělíme vyjímku No padly dotazy, kdy prijede Hyundai, jsem rad ze je povolena Fabie, Hyundai je o urovni vys a tak je automaticky povoleny. Navic mi bylo receno, ze do klubu nepatrim. Potvrzeno nezdokumentovanim vozu na srazu.Jupi, vcera jsem vzal diru v cca 70ti, rano na gume boule jak prase... odpoledne zkusim zajet do servisu a jsem zvedavej jak to odnesl rafek :-(Mel jsi zastavit zavolat policii, nechat udelat zápis, opravit a predat na reditelstvi silnic a dalnic (ci kam presne) a bylo by.Jak rikam, ja se na vetsi rozmer nez 15 nechystam, O3 uz ma standard 16 a je znat, ze obrubnik uz se da vzit hned, malem jsem ho uz liznul, nastesti to chytla jeste guma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No silnice nižších tříd, např. 2.třída patří většinou Krajské správě a udržbě silnic (patří Kraji). 3. třídy většinou patří obcím. Jinak by ta díra musela být jediná široko daleko a nejlépe za zatáčkou aby to uznali. Jinak v opačném případě ještě pokuta za nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povrchu komunikace. Díra musí být taková, kterou ty nemůžeš očekávat na daném místě a to i v případě že tam nebude značka (nerovnost silnice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Clint: Navazuji na diskuzi z vlákna o srazu. Naposledy sem byl na Českomoravském srazu... Snad příště už mi to vyjde a zase někam dorazím, alespoň na čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Přesně, všechno svedou na nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky, projde jen díra na mamuta uprostřed dálnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Michal: Čaj o páté uděláme v listopadu, termín a místo tu upřesníme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 :D To je zase legrace po ránu NO já přístup policistů oceňuji, už potřetí za sebou v pár měsících (to byla ta dvojitá plná a stopade na okresce u Strašecí, před tejdnem zákaz zastavení a teď ten BUS pruh). V podstatě upřednostňují poučení před postihem, tak to má bejt, na rozdíl od MP. Čili "mě pomáhají" a "mě chrání" od pokuty Asi složím na Policii nějakou oslavnou ódu (ještě že nemám na kufru nějakou samolepku typu - "Clintův pirátský klub") V podstatě pokud jsi nikoho neomezil a neohrozil, máš pravdu - není nutné vždy dávat pokuty. Ale domluva u tebe evidentně nemá sebemenší vliv. Pawouku souhlas, na to jsem zapomněl. Tak alespoň si mel více najet a nechát tam díru na průjezd, pak bych souhlasil. Ze si ignoranti Jo, to nejspíš mohl. No padly dotazy, kdy prijede Hyundai, jsem rad ze je povolena Fabie, Hyundai je o urovni vys a tak je automaticky povoleny. Navic mi bylo receno, ze do klubu nepatrim. Potvrzeno nezdokumentovanim vozu na srazu. Japato? Mám pocit, že v těch fotkách tvoje auto minimálně jednou z blízka je. Musím se podívat doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Pawouk: domluva je pro mě poučná, ten den se jí striktně řídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak to by tě měli zastavovat každý den na poučení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Clint jako bývalý učitel autoškoly to musí přeci nejlépe vědět jak jezdit "správně". To je taky možná důvod proč " bývalý". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Mě poučuje za jízdy manželka, počítá mi schválně přestupky Je to puntíkářka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 V autoškole jsem byl pes, nedej bože, když někdo sundal ruku z volantu, nebo porušil rychlost o kilák v obci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tohle je mazec http://www.youtube.com/embed/madyXWc_5W4?feature=player_detailpage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tramvaj OFF ROAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 http://www.auto.cz/volkswagen-passat-variant-2-0-bi-tdi-4motion-prvni-jizdni-dojmy-video-83679 TO JSOU VĚCI JAKÁ PAK BUDE ASI ŽIVOTNOST. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Tohle je mazec http://www.youtube.com/embed/madyXWc_5W4?feature=player_detailpage jak se dříve říkalo SSSR náš vzor naštěstí že to už neplatí a že si jedou svojí cestou Editováno: 21. Říjen 2014, autor: standa2003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Mě se líbí ta spotřeba, udávaná 5,5/100 a jezdí za 11 , na českých silnicích za devět To přesně vystihuje, jak je zbytečné se dívat na spotřebu udávanou výrobcem. No i TDI jak píší se zvukem multikáry prostě uměj žrát, o tom žádná Záleží jen a jen na stylu jízdy. (to samozřejmě kromě Kokty, kterej jezdí s 2,0 TDI 180 ustáleně za 4 litry po dálnici) Se dvěmi turby se budeme setkávat daleko častěji, i Honda na rok 2015 chystá do CRV max místo 2,2 pouze 1,6 naftu se dvěmi turby, dokonce o chlup výkonější než ta jednoturbová 2,2 a o stejném krouťáku. (píšou něco o nižší spotřebě a emisích). Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) tak to já mám už najeto 2500 km a spotřeba je 6,5 lt nafty ono i na dálnici když jedu 130 km/hod tak si to taky něco vezme ale jezdím proto abych žil a užil si né. a tak spotřebu tolik neřeším. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: standa2003 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky