Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Radius, tak to pak bylo spatne. Ja tedko nez dostanu sluzebni octu mam fabi docasne, a do pristiho tydne mi plati uzivani meho vozu ;)

Stringo, vsechno staci hledat a navic levny je relativni pojem...

Vloženo

Heh, tady to tedy žije.  :kol-28:  Uff, tak škola je pro tento ročník vyřízena, dnes to završila písemka z matiky.  :kol-33:  Příští týden se jde zachlastat, za další týden jen převzít vízo a hurá, dva měsíce prázdnin. I když na ty si tedy plánuji nějaké přípravy do třeťáku.  :kol-34:

Vloženo (editace)

Nojo, kdyby se Pawouk lépe učil, tak tu základku mohl dochodit ještě jako malej ;) Dneska jsem mu posílal vyřešenou domácí úlohu z rovnice o jedné neznámé....;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jsem koukal, žes mi volal (mám celý den vypnuté zvonění), napiš mi to když tak do SZ.

vízo :D: D

Co se ti na tom nezdá? :kol-48:

Vloženo

Ale chtěl jsem s tebou Pawouku jako vždy pokecat soukromě, komu dáme BANána, pomluvit Petrrra s kinder kárkou, zase bychom se zasmáli a přišli na lepší náladu :D  Měl jsem pro tebe pár čerstvých prásků, na koho se zaměřit a kdo tě dneska pomlouval, no jako každej den ostatně :D :D

Vloženo

střední škola to byla procházka růžovym sadem, maturita taky na pohodu. to kdyby každá zkouška na vejšce byla jako maturita, tak si pískám, akorát to je tak 4x těžší....

Jinak pawouku, Jarda z oc klubu psal, že 1.4 TSI co máš ty nemá dvouhmotu ....

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28667&p=1570540

No jo, to máš jistě pravdu, ale on je rozdíl dělat SŠ v 18 a ve 40 letech...

Dvouhmotu vím, EGR taky. Ale ty bys tam dvouhmotu myslím měl mít.

Vloženo

Dík, ale ty to máš na poněkud vyšší úrovni, než já. Tak ať se ti také daří.  :kol-47:

no ale fakt jen o trochu, neprijde mi to o moc tezsi nez gympl ;)

Hele clinte, od kolika ofiko zacina ten gril??? abych vedel? a parkovani pro me na zahrade je doufam samorejmost ;)

Vloženo (editace)

Začíná to od tří, ale můžeš dorazit i dřív, kvůli parkování :D   No hlavně abychom připravili to chlazení atp...

Kdybys zaparkoval na zahradě, tak grilujeme na ulici :D  

Vloženo

Dik Clinte, adresa pres sms prisla, tak jsem ti veril a dal prave cislo :).

V sobotu tedy ve 12 za Revnicovem na obed a pokec, ve 14 tedy grill. Tak ted este aby vyslo pocasi - dest po ceste, at se auto umeje a pod mrakem na grill, at se neusmazime sami :)

Vloženo (editace)

Má bejt vedro, třicítka. Postavím takovej stan (resp. spíš stříšku) a sezení dáme pod něj, jinak se usmažíme. Večer jsem osvětlení zajistil....

Auta budou v ulici, je poměrně dlouhá. Cikáni ve městě naštěstí nejsou, ani jedna rodina, takže to bude ok.

Vloženo

Aha ted koukam zes do SZ psal at to hlavne nevykecam, ze to je jen pro zvane. Sakrys, tos mel napsat do sms.

Clovek musi byt pripraven na vse :D

post-12637-1433965879,6685_thumb.jpg

Nepouzity bankovni karty, nepouzite sim karty a nabite telefony. Nikdy nevis kdy prijdou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...