Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Heh, tady to tedy žije.  :kol-28:  Uff, tak škola je pro tento ročník vyřízena, dnes to završila písemka z matiky.  :kol-33:  Příští týden se jde zachlastat, za další týden jen převzít vízo a hurá, dva měsíce prázdnin. I když na ty si tedy plánuji nějaké přípravy do třeťáku.  :kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale chtěl jsem s tebou Pawouku jako vždy pokecat soukromě, komu dáme BANána, pomluvit Petrrra s kinder kárkou, zase bychom se zasmáli a přišli na lepší náladu :D  Měl jsem pro tebe pár čerstvých prásků, na koho se zaměřit a kdo tě dneska pomlouval, no jako každej den ostatně :D :D

Odkaz ke komentáři

střední škola to byla procházka růžovym sadem, maturita taky na pohodu. to kdyby každá zkouška na vejšce byla jako maturita, tak si pískám, akorát to je tak 4x těžší....

Jinak pawouku, Jarda z oc klubu psal, že 1.4 TSI co máš ty nemá dvouhmotu ....

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28667&p=1570540

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

střední škola to byla procházka růžovym sadem, maturita taky na pohodu. to kdyby každá zkouška na vejšce byla jako maturita, tak si pískám, akorát to je tak 4x těžší....

Jinak pawouku, Jarda z oc klubu psal, že 1.4 TSI co máš ty nemá dvouhmotu ....

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28667&p=1570540

No jo, to máš jistě pravdu, ale on je rozdíl dělat SŠ v 18 a ve 40 letech...

Dvouhmotu vím, EGR taky. Ale ty bys tam dvouhmotu myslím měl mít.

Odkaz ke komentáři

Začíná to od tří, ale můžeš dorazit i dřív, kvůli parkování :D   No hlavně abychom připravili to chlazení atp...

Kdybys zaparkoval na zahradě, tak grilujeme na ulici :D  

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Dik Clinte, adresa pres sms prisla, tak jsem ti veril a dal prave cislo :).

V sobotu tedy ve 12 za Revnicovem na obed a pokec, ve 14 tedy grill. Tak ted este aby vyslo pocasi - dest po ceste, at se auto umeje a pod mrakem na grill, at se neusmazime sami :)

Odkaz ke komentáři

Má bejt vedro, třicítka. Postavím takovej stan (resp. spíš stříšku) a sezení dáme pod něj, jinak se usmažíme. Večer jsem osvětlení zajistil....

Auta budou v ulici, je poměrně dlouhá. Cikáni ve městě naštěstí nejsou, ani jedna rodina, takže to bude ok.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...