kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Superb je klinte jinde i podvozkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tak to asi jo za ty prachy, to jsem ovšem nemohl posoudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 za ty prachy je drahá i tvoje oktávka, i moje všechny.. nic víc... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Co je dneska levné??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 kaufland pro duchodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Radius, tak to pak bylo spatne. Ja tedko nez dostanu sluzebni octu mam fabi docasne, a do pristiho tydne mi plati uzivani meho vozu Stringo, vsechno staci hledat a navic levny je relativni pojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Proto to říkám, LEVNÉ je pro každého jiný pojem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Heh, tady to tedy žije. Uff, tak škola je pro tento ročník vyřízena, dnes to završila písemka z matiky. Příští týden se jde zachlastat, za další týden jen převzít vízo a hurá, dva měsíce prázdnin. I když na ty si tedy plánuji nějaké přípravy do třeťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 vízo : D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Nojo, kdyby se Pawouk lépe učil, tak tu základku mohl dochodit ještě jako malej Dneska jsem mu posílal vyřešenou domácí úlohu z rovnice o jedné neznámé.... Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jsem koukal, žes mi volal (mám celý den vypnuté zvonění), napiš mi to když tak do SZ. vízo : D Co se ti na tom nezdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Pawouku tak to gratuluju, ja jsem pro tento semestr taky uz skoncil a chybj me jen statnice v zari, to bude vele veselo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dík, ale ty to máš na poněkud vyšší úrovni, než já. Tak ať se ti také daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ale chtěl jsem s tebou Pawouku jako vždy pokecat soukromě, komu dáme BANána, pomluvit Petrrra s kinder kárkou, zase bychom se zasmáli a přišli na lepší náladu Měl jsem pro tebe pár čerstvých prásků, na koho se zaměřit a kdo tě dneska pomlouval, no jako každej den ostatně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo ták, to mi pak nahlásíš hned zítra ráno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Gratulace Pawouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) střední škola to byla procházka růžovym sadem, maturita taky na pohodu. to kdyby každá zkouška na vejšce byla jako maturita, tak si pískám, akorát to je tak 4x těžší.... Jinak pawouku, Jarda z oc klubu psal, že 1.4 TSI co máš ty nemá dvouhmotu .... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28667&p=1570540 Editováno: 10. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Já tehdy myslel že 4 roky dělám vejšku, než mě připustili k maturitě.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 střední škola to byla procházka růžovym sadem, maturita taky na pohodu. to kdyby každá zkouška na vejšce byla jako maturita, tak si pískám, akorát to je tak 4x těžší.... Jinak pawouku, Jarda z oc klubu psal, že 1.4 TSI co máš ty nemá dvouhmotu .... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28667&p=1570540 No jo, to máš jistě pravdu, ale on je rozdíl dělat SŠ v 18 a ve 40 letech... Dvouhmotu vím, EGR taky. Ale ty bys tam dvouhmotu myslím měl mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dík, ale ty to máš na poněkud vyšší úrovni, než já. Tak ať se ti také daří. no ale fakt jen o trochu, neprijde mi to o moc tezsi nez gympl Hele clinte, od kolika ofiko zacina ten gril??? abych vedel? a parkovani pro me na zahrade je doufam samorejmost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Začíná to od tří, ale můžeš dorazit i dřív, kvůli parkování No hlavně abychom připravili to chlazení atp... Kdybys zaparkoval na zahradě, tak grilujeme na ulici Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dik Clinte, adresa pres sms prisla, tak jsem ti veril a dal prave cislo . V sobotu tedy ve 12 za Revnicovem na obed a pokec, ve 14 tedy grill. Tak ted este aby vyslo pocasi - dest po ceste, at se auto umeje a pod mrakem na grill, at se neusmazime sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Má bejt vedro, třicítka. Postavím takovej stan (resp. spíš stříšku) a sezení dáme pod něj, jinak se usmažíme. Večer jsem osvětlení zajistil.... Auta budou v ulici, je poměrně dlouhá. Cikáni ve městě naštěstí nejsou, ani jedna rodina, takže to bude ok. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Aha ted koukam zes do SZ psal at to hlavne nevykecam, ze to je jen pro zvane. Sakrys, tos mel napsat do sms. Clovek musi byt pripraven na vse Nepouzity bankovni karty, nepouzite sim karty a nabite telefony. Nikdy nevis kdy prijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky