Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem dneska byl umyt auto a nemel jsem to delat, protoze jsem byl hned nas..nej pod spinou se schovaval pozdrav od nejakeho ridice/ky. Je to jen zlehka skrably kdyz jsem udelal test s naslinenym prstem tak to zmizlo. Ma tu nekdo vyskouseny nejaky pripravek na rozlesteni?

post-18494-0-46519300-1391087802_thumb.j

Editováno: , autor: Arlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole to je přes celé dveře skoro, co šel okolo pes a otřel se ne? Že se to někomu podaří jen takhle šmouhnout a nebo to na té stříbrné není až tak vidět. Jooo stříbrná je na tohle good. Já bych to vzal nejdřív nějakou leštěnkou od Želvy (Turtle )

Odkaz ke komentáři

popeláři páni světa, blinkry neuměj používat a pokyn stuj už tuplem ne. nechápu co tvoří na silnici 1 třídy...

https://www.youtube.com/watch?v=5c4VeJMfKsM

možná má chlapec základní vzdělání, ale tvůj "počin" teda nebyl hodný ani žáčka první třídy  :kol-44:  Ubylo by tě, kdybys zpomalil a bliknul na něj? On by si zacouval, poděkoval by ti a tebe by zdržel jak moc, dvě tři vteřiny?? Fakt nechápu  :kol-32:

to je moje... však sem ho vytroubil, ať se naučej používat oranžovy majáky, směrovky a on ukazovat rukou STOP. a ještě chce lézt pod kola... asi si neváží svého života.

v ulici vždy tady jezdí jak prasata v 2130, kdy už třeba plno lidí chce spát...

A víš proč jezdí pozdě? Třeba i kvůli takovejm maňasům, jako ty, kteří mu to tam tahle za tou plechovou krabicí střihnou. ;) U nás v satelitu mají popeláři štreku zhruba 150km denně s tím, že se musejí několikrát denně otočit na skládce to celé vysypat. A to k nám zajížděj jen v pátek; jinak sjíždí celý týden okolí.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

do vzdělání lidí sem se já nenavážel, 

Za mnou jely dvě auta celkem natěsno, nenechám si rozmlátit další auto, fakt o to nemám zájem. až se naučje popepláří používat ruce a směrovky(ktery tam nejsou pro parádu) btw ty nepoužíváš směrovky?

Odkaz ke komentáři

Sem dneska byl v autorizáku na diagnostice a nic. Prej to je vlastnost :D

Nicméně, viděl jsem tam myslivce supáka v Active metle, ale s paketem xeny, alu, bolero, senzor atd....za nějakých 680tis, což je podle mého názoru dobrá cena. (motor ropa 2,0 103KW)

Arlo: pasty 3M, rozleští k dokonalosti.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

panove tak znovu napisu sve zkusenosti a je zo tak, na srazu mohu predvest:

O1 elegance 2002 strikala ihned... obcas az tak po pul sekunde - mozna v lete, proste se to odparilo, detekce hladiny kapaliny, sterace lehce zpomaleny, takze na stojaka uz i krapet kap. odtekl, za jizdy perfektni casovani! v zime jsem obcas musel trysky hladit, zamrzala tam kap. - chtel jsem vyhrev, ale jinde v hadicce no problem a to nikdy

felda 99 social

strika po mikrosekunde, sterace stiraji ihned, na rychlosti nezalezi - furt je to konstantni, zadni ostrik jsem za 2 roky nezkusil... kdyz si vzpomenu tak zkusim. Nikdy nic nezamrzlo. ostriky nemaji kuzel, ale strikaj jak z pistolky na 4 mista, takze prvni setreni je polosuche (na houno). V ramci moznosti spokojenost. Detekce hladiny neznama.

02 tour

ostrik trva tak 2s (poprve jsem totiz ostriky vzdal a sel dolit kapalinu v domneni, ze tam nic neni; takže to mozna trva dele jak 2s), sterace jedou ihned, takze prvni setreni je na sucho.... o to horsi za jizdy, kdy jedou rychlejs, kuzel perfektni, nikdy nic nezamrzlo. Reklamace uznana, po 3 tydnech neopraveno (zkouseli nove dily)... aktualne kuzel na houno, jak tam davali puvodni dily, tak to neni ono. Bude se resit v lete, uz jsem auto potreboval a posledni mozny termin vraceni auta vedeli uz pri objednani a i pro odevzdani si to znovu psali - takze vse vedeli a meli dost casu, to ze zacli makat az na muj druhy dotaz na stav vozu a 4 dny pred odevzdanim je problem jejich. Mel jsem to tak nechat a za tyden bych pozadoval vraceni penez - houno by vyresili a ze zakona maj max mesic. Ps nemam problem drzet packu 2s, ani si pripadne ostriknout a stirat sam (jako to mel P 309), mam problem s tim, ze sterace jedou na sucho a jestli mi daj doktora ventila nebo master hekra je mi jedno. Detekce hladiny neni.

Editováno: , autor: Radius
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jezdim na benzinu v Argentinský tam je ruční myčka. Jestli je tam nízký tlak tak by to mohlo byt čerpadlem nebo někde teče hadice.. Me se stalo ze se mi hadice prodřela a pak to teklo curkem a blbě ostrikovalo.

Editováno: , autor: Arlo
Odkaz ke komentáři

inu jak jsem psal, predpokladam ze proskoleny personal Skody Auto by dokazal sestavit auto i z hromady maticek, proto pevne verim ze i takovou vec zkoumali... mimochodem muj automechanik by zavadu nasel do nekolika minut

a jak jsi Arlo mohl prodrit hadicku? Do toho lejes E85? A to by uz dle normy v roce 2006 mela odolat i cistemu lihu.... filcka jeste ne

Odkaz ke komentáři

možná má chlapec základní vzdělání, ale tvůj "počin" teda nebyl hodný ani žáčka první třídy  :kol-44:  Ubylo by tě, kdybys zpomalil a bliknul na něj? On by si zacouval, poděkoval by ti a tebe by zdržel jak moc, dvě tři vteřiny?? Fakt nechápu  :kol-32:

Naprostej souhlas, kokta už zdaleka musel vidět, že se tam něco děje a mohl sundat nohu z plynu, případně zavčasu lehce přibrzdit, aby mu tedy někdo nevletěl do kufru.

Odkaz ke komentáři

Chlapi na silnici je to prostě každodenní boj,chytřejších s těmi hloupějšími či vyčůranějšími....

Někdy bych to rovnou střílel....

A kdybych chtěl tak můžu každý den někomu pocuchat plechařinu aniž by to byla moje vina.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...