LucasCZE Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tak jsme to vyresili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Tak jsem dneska byl umyt auto a nemel jsem to delat, protoze jsem byl hned nas..nej pod spinou se schovaval pozdrav od nejakeho ridice/ky. Je to jen zlehka skrably kdyz jsem udelal test s naslinenym prstem tak to zmizlo. Ma tu nekdo vyskouseny nejaky pripravek na rozlesteni? Editováno: 30. leden 2014, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Ty vole to je přes celé dveře skoro, co šel okolo pes a otřel se ne? Že se to někomu podaří jen takhle šmouhnout a nebo to na té stříbrné není až tak vidět. Jooo stříbrná je na tohle good. Já bych to vzal nejdřív nějakou leštěnkou od Želvy (Turtle ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Nebo toto klasika http://www.druchema.cz/cz/katalog/autokosmetika-tempo/cistici-lestici-pripravky/cistici-lestenka.html ale nevím jak starý máš ten lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Auto je rv.2006, přes zimu už po druhé mi to někdo odřel. Já az někoho u toho chytim tak dostane na budku za všechny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 popeláři páni světa, blinkry neuměj používat a pokyn stuj už tuplem ne. nechápu co tvoří na silnici 1 třídy... https://www.youtube.com/watch?v=5c4VeJMfKsM možná má chlapec základní vzdělání, ale tvůj "počin" teda nebyl hodný ani žáčka první třídy Ubylo by tě, kdybys zpomalil a bliknul na něj? On by si zacouval, poděkoval by ti a tebe by zdržel jak moc, dvě tři vteřiny?? Fakt nechápu to je moje... však sem ho vytroubil, ať se naučej používat oranžovy majáky, směrovky a on ukazovat rukou STOP. a ještě chce lézt pod kola... asi si neváží svého života. v ulici vždy tady jezdí jak prasata v 2130, kdy už třeba plno lidí chce spát... A víš proč jezdí pozdě? Třeba i kvůli takovejm maňasům, jako ty, kteří mu to tam tahle za tou plechovou krabicí střihnou. U nás v satelitu mají popeláři štreku zhruba 150km denně s tím, že se musejí několikrát denně otočit na skládce to celé vysypat. A to k nám zajížděj jen v pátek; jinak sjíždí celý týden okolí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 do vzdělání lidí sem se já nenavážel, Za mnou jely dvě auta celkem natěsno, nenechám si rozmlátit další auto, fakt o to nemám zájem. až se naučje popepláří používat ruce a směrovky(ktery tam nejsou pro parádu) btw ty nepoužíváš směrovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Sem dneska byl v autorizáku na diagnostice a nic. Prej to je vlastnost Nicméně, viděl jsem tam myslivce supáka v Active metle, ale s paketem xeny, alu, bolero, senzor atd....za nějakých 680tis, což je podle mého názoru dobrá cena. (motor ropa 2,0 103KW) Arlo: pasty 3M, rozleští k dokonalosti. Editováno: 30. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) panove tak znovu napisu sve zkusenosti a je zo tak, na srazu mohu predvest: O1 elegance 2002 strikala ihned... obcas az tak po pul sekunde - mozna v lete, proste se to odparilo, detekce hladiny kapaliny, sterace lehce zpomaleny, takze na stojaka uz i krapet kap. odtekl, za jizdy perfektni casovani! v zime jsem obcas musel trysky hladit, zamrzala tam kap. - chtel jsem vyhrev, ale jinde v hadicce no problem a to nikdy felda 99 social strika po mikrosekunde, sterace stiraji ihned, na rychlosti nezalezi - furt je to konstantni, zadni ostrik jsem za 2 roky nezkusil... kdyz si vzpomenu tak zkusim. Nikdy nic nezamrzlo. ostriky nemaji kuzel, ale strikaj jak z pistolky na 4 mista, takze prvni setreni je polosuche (na houno). V ramci moznosti spokojenost. Detekce hladiny neznama. 02 tour ostrik trva tak 2s (poprve jsem totiz ostriky vzdal a sel dolit kapalinu v domneni, ze tam nic neni; takže to mozna trva dele jak 2s), sterace jedou ihned, takze prvni setreni je na sucho.... o to horsi za jizdy, kdy jedou rychlejs, kuzel perfektni, nikdy nic nezamrzlo. Reklamace uznana, po 3 tydnech neopraveno (zkouseli nove dily)... aktualne kuzel na houno, jak tam davali puvodni dily, tak to neni ono. Bude se resit v lete, uz jsem auto potreboval a posledni mozny termin vraceni auta vedeli uz pri objednani a i pro odevzdani si to znovu psali - takze vse vedeli a meli dost casu, to ze zacli makat az na muj druhy dotaz na stav vozu a 4 dny pred odevzdanim je problem jejich. Mel jsem to tak nechat a za tyden bych pozadoval vraceni penez - houno by vyresili a ze zakona maj max mesic. Ps nemam problem drzet packu 2s, ani si pripadne ostriknout a stirat sam (jako to mel P 309), mam problem s tim, ze sterace jedou na sucho a jestli mi daj doktora ventila nebo master hekra je mi jedno. Detekce hladiny neni. Editováno: 30. leden 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 clinte proč novej superb? za ty prachy můžeš mít 3.6 či 2.0 tsi koupit a ještě ušetříš 80 tisíc na benzín... než vyjezdíš 80000kč na větší spotřebu, tak to hodně štěstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 U mě se nejdřív ostříkne čelní sklo a světla a pak se spustí stěrače. Co mi říkal kamarád mechanik tak záležína tom jakou používáš vodu do ostřiků jestli nemáš zaneseny ty trysky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Arlo delalo to hned po prevzeti a na kapaline z fabriky... menili i dily, tak doufam ze zkouseli vse, vcetne ucpanych trysek... a kdes to myl? Ja bych taky ucuboval. Editováno: 30. leden 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Hm a voda z ostriku ti šla tlakem, nebo spis curkem..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 voda strika jak pod tlakem 100 atmosfer... ted je prava zvadlejsi.. inu jak na to proskoleny personal sáhne... a kdes myl auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Jezdim na benzinu v Argentinský tam je ruční myčka. Jestli je tam nízký tlak tak by to mohlo byt čerpadlem nebo někde teče hadice.. Me se stalo ze se mi hadice prodřela a pak to teklo curkem a blbě ostrikovalo. Editováno: 30. leden 2014, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jedno čerpadlo na OII mam kdyby někdo potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 inu jak jsem psal, predpokladam ze proskoleny personal Skody Auto by dokazal sestavit auto i z hromady maticek, proto pevne verim ze i takovou vec zkoumali... mimochodem muj automechanik by zavadu nasel do nekolika minut a jak jsi Arlo mohl prodrit hadicku? Do toho lejes E85? A to by uz dle normy v roce 2006 mela odolat i cistemu lihu.... filcka jeste ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 radius, nebo zkus neptun na harfe, maji teplou vodu, tam jezdim vetsinu casu ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 vy myjete v téhle kose auta venku? takový otrok auta nejsem, o vánocích jsem neměl s tím problém protože bylo 5 stupnu nad nulou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 nene, ja nemyl od posledniho kafe u clinta myslim, ale kdyz meju tak tam co jsem psal, protoze to mam kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 možná má chlapec základní vzdělání, ale tvůj "počin" teda nebyl hodný ani žáčka první třídy Ubylo by tě, kdybys zpomalil a bliknul na něj? On by si zacouval, poděkoval by ti a tebe by zdržel jak moc, dvě tři vteřiny?? Fakt nechápu Naprostej souhlas, kokta už zdaleka musel vidět, že se tam něco děje a mohl sundat nohu z plynu, případně zavčasu lehce přibrzdit, aby mu tedy někdo nevletěl do kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Chlapi na silnici je to prostě každodenní boj,chytřejších s těmi hloupějšími či vyčůranějšími.... Někdy bych to rovnou střílel.... A kdybych chtěl tak můžu každý den někomu pocuchat plechařinu aniž by to byla moje vina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Mytí auta v mrazu je hazard, jednou mi to odsral zámek u dveří, podruhé zamrzlo víklopné víčko u nádrže a nedrželo zavřené. Já meju jen když je nad nulou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 clinte to pak nesmis parkovat venku, ale rovnou vjet do vyhrate garage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 zadny rozmazlovani. tepla garaz. ty auta rozmazlujete a pak to tak dopada. Ovsem my bez garaze muzeme na auto stejne tak akorad dychat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky