Pawouk Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Jen by mě zajímalo, jestli bude jednotná i cena. https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/blizi-se-konec-dalnicnich-znamek-evropska-komise/r~5c010c18460411e7886d002590604f2e/?redirected=1496239101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Cela EU at uz jde do prd.le. Uz mi zacina lezt krkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 A co Pawouku uz ma kardiaq svou sekci o zavadach? Uz se klepu az si poctu. Dej vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Tak to si počkáš, protože než se dostane mezi lid, uběhne nějaký ten týden, tak to už se bude psát rok 2018.. Se koukni na Kodiaq, který je vprodeji od loňského roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Stane ja myslel Kodiaqa. Vsak s pojmenovanim Kardiaq si prisel ty. Ach jo, ta slepice nebo absence klimy v ikarusu ti zatemnila mozek. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Že Ty zase sedíš s Vencou a krabičákem z Lídlu na nádražní lavičce ... Se Ti to pomotalo, ten název z IKEMu jsem rozhodně já nevymyslel. Máš se vyjadřovat odbornými názvy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Ja to vim od tebe, zes to nekde cetl. Kotex ti sedne, tecka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 No v tom případě jsi maniaQ 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Prej bude ještě další SUV model, kterej se bude jmenovat Kajineq . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Ja jsem kotexiaq. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Tak jsem předevčírem čistil celej den zámkovku a druhej den už skoro nevstal z postele. Nějak jsem si hnul hrbem či co...pomohla by asi jen nějaká erotická masáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 To je tak, když dědoušek vleze na mašinu a předvádí se před roštěnkama [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Rekni manzelce at te s Panchem pretahne valeckem na nudle. No a nebo Pancho si na tebe na chvili lehne a to te srovna a jeste to bude eroticke. [emoji23] To je tak kdyz vesnican se zahradou 2x2m a panelakem na lezato neco dela. Zvyklej v praci chodit v kosilce a hrat si na dulezityho a to i ve spanku ( ta vetsi napln prace) ingoust a pak se 2x ohne a je v prdeli. Tu motorku radeji uz prodej, zadna vec pro duchodce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Nojo jsem už starej chcípák. Jen se válet, lajdačit a nic nedělat. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 Uz ani ty deti nechces delat jak jsi linej. Chudak Vasik skonci jako rozmazlenej jedinacek. Jinak jsem rad za ten antismog zakon. Konecne nam Motos nebude coudit u kokena pri caji pod nos. Pokud ano, volam fiky. Prijedou zakuklenci a oni uz mu to koureni vysvetli. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 No, zrovna tenhle zákon moc nechápu. Jsem tedy nekuřák, manželka kouří (zatím ne nějak extrémně tedy) a nastavili jsme si pravidla a funguje to, je to o ohleduplnosti a pokud u nás chce někdo něco regulovat, musí to dělat úplně jinak a ne cestou zákazu. Ve Finsku zvedli tak nechutné DPH na cigarety, že 40% lidi přestalo po 2 letech kouřit úplně... Navíc se chystá další zvednutí DPH a Finové řekli, že do roku 2025 u nich bude méně než 15% kuřáků... Je to úplně jiný přístup k ekologii celkově než přichází z Bruselu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Ja si nemyslim ze by bylo vhodne zvedat DPH, to bychom pak mohli zvedat DPH na alkohol, slazene napoje a v neposledni rade treba i za PHM. Ja osobne jsem pro vyhrazena mista. Kdyz chteji kourit, maji kde, kdyz nemuseji, mohou sedet mezi lidma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 před 12 hodinami, Clint napsal: Nojo jsem už starej chcípák. Jen se válet, lajdačit a nic nedělat. No to nejsi sám, takovejch je nás víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 No, zrovna tenhle zákon moc nechápu. Jsem tedy nekuřák, manželka kouří (zatím ne nějak extrémně tedy)... Tady jde o kouření tabákových výrobků [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 No už jsem se bál, že tohle neokomentuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Co ten sraz, @Clinte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Klint byl na dovolený, tak nemá ani na nádrž nafty, takže to znamená žádny sraz! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Jenom jestli náhodou namísto dovolený netahal éro po ranveji za traktorem a nesrkal k tomu krabičák z Alberta. Pak se mu to zmatlalo a napsal tady že jede za portským a přitom zatím chytnul rýmu a "housera" v pangejtu u ranveje, když ho ráno zapoměli vzbudit.. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 No nevim, nějak nestíhám, zejtra jedu do práglu za děvkama do striptýz baru a chlastat plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Tak dej bacha na játra a brebery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky