Petrrr Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 On neprijede. Jedine na koni nema cim. Ale pravda, driv jezdil dost na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Co znamená +1 až +2? Že se budeme muset chovat slušně? Nebo že můžu dotáhnout těhulku, aka. manželku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 By the way, co mám dovalit? Pojedu do Makra, takže můžu vzít nějaký brutální masakr maso. Třeba klokaní a tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Citovat Co znamená +1 až +2? Že se budeme muset chovat slušně? Nebo že můžu dotáhnout těhulku, aka. manželku? Můžeš, to ovšem bude +1,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 No, ptám se seriózně, zda můžu dovést ženu... bude to neděle, tak to zase bude pohled jako "ZABIJU TĚ, POKUD NEPOJEDU S TEBOU, ŠMEJDE!" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Hustý. Plus znamenají právě dalšího člena posádky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Sakra! To znamená více nafty, těžší auto a více jídla, co musím koupit. Plačka doveze celou rodinu, doufám. Si udělej rodinnou dovolenou u Clinta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 To já buď musím single nebo +3 a to bych byl za socku že jedu Clintovi vyžrat [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Sabizo ty jsi kůň [emoji1] , ale to klokaní bych klidně ochutnal!!!No čeho tedy bude málo? Přijedu nejspíš na motorce, tak mám přivést něco slaného? Brambůrky, oříšky, tyčinky? Masa asi bude dost jak to tak čtu, pití taky zajištěné, tak me nic dalšího nenapadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Tak maso si každej většinou dovezl sám, neb každému chutná to jinak a navíc by se asi Clint prohnul, i když prospané 2 šichty a měl by to doma. A Arlo mě nasere jestli nepřijede. Né, že bych ho chtěl vidět, ale dovezl by mi maso. A chllapi, řeklo se bez bab. A když tak dcery a manželky max 18-25let. Jinak to nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Pozdě, baby už byly povoleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Tak co tedy, každý si doveze svoje? Nejde o nic, jen abych věděl co dovést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Uprimne koukam ze mam take psano osobu navic a na grilovacku mi to prijde zbytecne (pozvani do hospody s romantickou prochazkou, proc ne). Ale pak mi doslo ze bych si mohl dat nejake piti [emoji3], to zase nezni spatne. Takze jak? Mam se ptát jestli pojede nebo nemam? Nepujdem makat na Slovensko? Pry budou mit hodne volnych mist. http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/zamestnanci-slovenskeho-volkswagenu-stavkuji-chteji-vyssi-mzdy-1333939 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Jestli splňuje kritérium 18-25, tak ano, bikiny jsou povinností, v opačném případě je nám líto. Stringo, špatně asi čteš, maso svoje, vše ostatní zajistí Clint, jako třeba chleba, kečup atd. V případě že chce někdo vzít nějaké křupky může. Tak jsem to pochopil já. Tedy nalož na motorku místo manželky nějakou krávu ( ještě lépe býčka z argentiny) a přijeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Před hodinou, Stringo napsal: Tak co tedy, každý si doveze svoje? Nejde o nic, jen abych věděl co dovést Svoji nemusíš, ale manželka by pak o tom asi neměla vědět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 To platí samozřejmě i pro Koktu, ať starýho nechá doma. Nepotřebuji aby tam po mě nějakej frajer čuměl a balil mě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Jo Rádiusi, klidně vezmi mladou Říkám mladou záměrně, pač já sem už starej, stejně jako kinderplačka, ale nemám tam plesnivý fousy Stringo, jestli přijedeš na mašině, tak si nedělej s masem starost, vezmu i pro tebe. Jinak po půlnoci bývá zvykem, že holky co přijedou choděj nahatý, ale ještě se to nikdy nerealizovalo, pač po půlnoci už tu žádná nebyla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 V tom případě pozvi i tu bráchovu Rusku, že se potřebuji učit azbuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 počkej píšeš starej jako kinderplačka a ten se přitom chce učit azbuku ... tak to zase tak staří nebudete, páč jináč byste to uměli už ze školy jako my, co už opravdu staří jsme 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Da, ja uže neznaju chorošo gavariť po russkomu jazyku. Éto mnoga leta tomu nazad, što ja byl v škóle.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Clinte super, pak se srovnáme na místě [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Clinte a máš vůbec gril na toho Skippyho? Když tak ho můžu přibalit i s uhlím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Za nás vidím naloženou krkovici v luxus marinádě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Kašli na marinádu. Krkovice je nejlepší na prasáka. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Peetr je frajer, stastne zenatej, 2 deti, 1 auto, 1 Skodovka, byt v centru sidliste a jeste by koukal po jinych. Malokdo to vi, ale to vsechno mu koupila zena, deti porodila zena a byt je po jeji mamince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky