Stringo Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Výmluvy opravdu ne, nemám zapotřebí se vymlouvat, pokud bych nechtěl přijet, vůbec bych se nezapojoval do diskuse... Mrzí mě to, protože jsem se na tu grilovačku těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Stringo chtěl vojet Pawouka, ale teď už nemá důvod jezdit [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Chtěl jsem vidět KinderPlačku [emoji6] a okouknout tvojí mašinu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Chtel vojet Pawouka, jasna vec. To dava smysl. Pawouk by mu ukazal eco run a Stringo by na oplatku jemu ukazal PKD. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 WTF PKD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Pekelne kouřivý diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Pawouk nezna pansky kozeny doutnik [emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Co se to fórum tentí. Nic jsem nikde neměnil, nepřenastavoval a přestalo mi chodit upozornění na nové, nepřečtené příspěvky. A to jak na mobil, tak i PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Jaká auta, takové forum, co bys chtěl. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Chtěl jsem vidět KinderPlačku [emoji6] a okouknout tvojí mašinu! Jako PKD? Vcera jsem chytil slejvak na D8 a musim konstatovat ze sterace stiraji nejak pomalu, na nejvyssi stupen mi pripadaji jako u 02 na druhy. Nestezoval si na to uz nekdo? Rekl bych ze se setrilo, jak je na tom pred FL? Ps Ta Kofola bude placena? Ze bych taky neprijel, mam pohotovost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Sabiza se pekelně nasral, Petrrr ho vyřídil Už totiž nereaguje ani na zprávy. Asi s brekotem leští plechy na Insignii a sní o nové oktávce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Zdar, tak se bohužel musím přihlásit taky mezi odpadlíky. Mám totiž angínu, takže nedorazím. A to jsem se tak těšil... Omluva na mé straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Takže to bude zase jen pro výjimečnou skupinu štamgastů ;-) Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Zřejmě "intimní kvarteto". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 nic, ještě jeden z kola ven a bude to na švédskou trojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Jak trojka, Pančák dotáhne přívěs roštěnek z jeho harému. Tedy to bude min. trojka, ale ruská pro každého účastníka. Ale zase možná dorazí jeden, co jeho prsty znají děti po celém světě. Už tu dlouho nebyl a řada lisí jej nezná, ale to budete valit bulvy jakým korábem s Karibiku připluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Jen aby celej mejdan neskončil "penisovým loktem". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Sabiza se pekelně nasral, Petrrr ho vyřídil Už totiž nereaguje ani na zprávy. Asi s brekotem leští plechy na Insignii a sní o nové oktávce To víš, alespoň ty plechy mám. Víš, Clinte, proč bych chtěl vyměnit Insignii za Octavii, když je o třídu níž a nejsou schopni do těch aut z Boleslavi namontovat ani solidní repráky? Jinak nedojedu, mám on-call. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Chlapi shánim 2 plechovky levného VIFU, nějakej typ. V Kelly aktuálně je za standartní cenu, na kterou jim prdim. https://www.autokelly.cz/Product/AC-VF005/8486093 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Proč VIF? Tankuj prémiový palivo, problem solved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Prémiovým palivům nevěřím, takhle sám vím co tankuji a kolik si tam toho dám a hlavně mě to vyjde levněji, cca 30ha/litr. To nikde nenatankuji i kdybych se posral. Max Eurooil, ale tam je rozdíl 40ha a to tam lijou to samé ( ale kolik že jo?) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 To víš, alespoň ty plechy mám. [emoji4] Víš, Clinte, proč bych chtěl vyměnit Insignii za Octavii, když je o třídu níž a nejsou schopni do těch aut z Boleslavi namontovat ani solidní repráky? [emoji3] Jinak nedojedu, mám on-call. Nevime, proc?Repraky jsem trochu potunil, stahnul trochu vic vysky, malinko min vytahl stred a malinko vic vytahl basy. Ted se da rict, ze lze ty repraky poslouchat, paradoxem je, ze lip zneji kdyz hrajou vic nahlas, ale uz je to zase prebasovane. Kdyz to hraje tak akorat, tak sice zvuku porad neco malinko chybi, ale je to asi zlaty stred, co se z toho da dostat, bohuzel jak jsem psal, neni to pouzitelne i na jiny rozsah hlasitosti.Zajimaly by me ty Cantony.Zrcatka jsou kazdopadne neprekonany, s tema nic nejde, mozna tam nalepit zrcatko na prives. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 před 21 minutami, Petrrr napsal: Chlapi shánim 2 plechovky levného VIFU, nějakej typ. V Kelly aktuálně je za standartní cenu, na kterou jim prdim. https://www.autokelly.cz/Product/AC-VF005/8486093 Já naposled kupoval zde : fa. KONTAKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 (editace) Stane hezky a ty máš možnost to třeba koupit a dovézt mi to na grillovačku? Páč když bych to koupil s poštovným, ztrácí to kouzlo. Ale to jen jestli to jde, jestli si to taky kupoval osobním převzetí. Dík Jo, koukám, že výdejní místo mají někde prdeli, tak nic. Já myslel, že v Praze. To počkám až ho v kelly budou mít za 180. Editováno: 13. Červenec 2017, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Možnost koupit a převzít osobně samozřejmě mám - navíc tam do té oblasti teď pojedu na kratší dovolenou - čímž ovšem naznačuji, že na grilovačku nejspíš nepřijedu (na otočku se mi nehodí jet skoro 150 km tam a to stejné zpět)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky