Voice Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 To ještě v dnešní době někdo v bance platí poplatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 hmmm, tak jinak. Když budeš firma nebo živnostník a obchodovat s cizinou, tak vždycky platíš poplatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 před 31 minutami, kokta7 napsal: se válíš furt, protože přehrabuješ v bance poplatky od běžných smrtelníků jako je Petr s krabicákem No ses měl líp učit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 před 10 hodinami, Voice napsal: To ještě v dnešní době někdo v bance platí poplatky? To by jsi se divil, kolik nás ještě je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Plačka by na bydlení v městě neměl peníze. Musel by do podnájmu a za dva pokoje by solil celý jeho plat. A hlavně by vesničana od lopaty nikdo stejně za větší peníz nezaměstnal. A podle té fousaté tlamy a teplákové soupravy ho hned každý lehce odhalí [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Pražáci se mají....... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Asi budu jezdit busem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 No jo, proto je Stan tak chytrej, když řidič má 85, tak on tam bude mít takových 95 jako mechanik. A já proč je MHD v Práglu drahá jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Myslíš těch 10 korun denně? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 85 000,- že bych se vrátil...? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 (editace) 85K ? si nech zdát, tak polovinu ani to ne :-). Je to upravení nabízí ted 35K hrubého což ale taky není špatné... Editováno: 25. leden 2018, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2018 85, nakonec Plačka opustí výhodné teplé místo u kopírky a jde dělat autobusáka, Stan mu to už zařídil. Prej se teď Plačkovi vyplatí i denně z Varů dojíždět a za pár let bude mít novou oktávku [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 octávku ne, tu má každý loser včetně té nejposlednější uklizečky na firmě. Teď frčí Kodiaq, pořádnej koráb co může jezdit i Dakar a za 4 litry/100. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Před hodinou, 15degren napsal: 85K ? si nech zdát, tak polovinu ani to ne :-). Je to upravení nabízí ted 35K hrubého což ale taky není špatné... Však já vím, dělám si z toho srandu - ale těch 35 je průměr i s příplatky za směny, noční, víkendy...takže ve finále docela slabota za tu práci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Tak tohle je dobrý zoufalství : Bastlení aut v Německu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Dobrý střelci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Takto dopadli tí, čo si nekúpili Octaviu :-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Něco pro Petrrra, aby měl hezký víkend.https://svolavacky.cz/make/Skoda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 No to zas bude příspěvek podle tohoto vtipu: Víte, co má hypochondr napsáno na náhrobku? Já jsem vám to říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Plačka bude v sobotu večer pít na žal s Vencou krabičáky, pač Drahoušek včera večer sundal fejkové brejle, vyndal z ucha sluchátko a řekl... "Zavřete dveře, odcházím..." [emoji23] [emoji23] 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa a Po, je čas Zemanovi udělat PA PA Odpočinek na Vysočině, hola hola volá. Když nastupoval, fandil jsem mu. Jen že si to posral, je to hulvát co si prosazuje svou hlava nehlava a myslí si, že když byl zvolený lidmi, že si může dělat co chce. Ta jeho zlodějská banda okolo atd. A i když je mi v řadě názoru bližší než Drahoš, budu volit Drahoše protože mé zájmy musí jít v tuto chvíli stranou ve prospěch celku. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Jasně. Inicializujem o tom debatu.....Mě je to fuk, hlavně ať už to divadlo skončí. Tolik rozhádaných lidí na krev, jsem už dlouho neviděl. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Já to musím říct, ten Plačka mi dokonce vyhrožoval, že jestli nebudu volit Drahouška, že mi půjčí na srazu řídit jeho auto [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Až na Slovensko sa dostala informácia, že Plačka dal Drhošovi svoju káru ako sponzorský dar. Drhoš jto zatiaľ nechce zverejniť, ale hneď po voľbách bude používať Rápida ako štátnicke vozidlo. Len do tej hrdzavej diery v blatníku musí kancelária namontovať držiak na vlajočku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Proto kupoval ten megatablet na zadní sedačky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky